Η αναζήτηση βρήκε 780 εγγραφές
- Δευ 25 Μάιος 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Ο Αρης εχει ενα ταβανι αγωνιστικο αρρηκτα συνδεδεμενο με τις οικονομικες του δυνατοτητες. Και παλι το γεγονος πως ειναι στην μεση του ομιλου του, ειναι σαν μια μικρη υπερβαση για αυτον.
Ομαδες σαν τον Πανιωνιο και τον Προμηθεα, νεοπλουτα μικρα πυροτεχνηματα, δεν μπορουν να ακολουθησουν.
Με ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Ναι Αδριατική και eurocup..
Απλά στο ρουμανικό κάνουν περίπατο δεν έχουν πολλά ματς που ο αντίπαλος να τους δυσκολεύει..
Απλά στο ρουμανικό κάνουν περίπατο δεν έχουν πολλά ματς που ο αντίπαλος να τους δυσκολεύει..
- Δευ 25 Μάιος 2026, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τουρκικά ΜΜΕ λένε ότι τον θέλει η Μπεσίκτας, την θέλει κι αυτός, αλλά εμείς όχι μόνο δεν τον αφήνουμε, αλλά ετοιμάζουμε και νέο συμβόλαιο. Αν, λέω ΑΝ ισχύει αυτό, γιατί φαντάζομαι τα ΜΜΕ τους είναι χειρότερα των δικών μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Καλά τώρα οι Τούρκοι λένε ότι θέλει και ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Τον Σέρτζιο τον πάω με τα χίλια..αλλά αν θυμάμαι καλά είχε ρωτήσει ο βαζελος κάποια στιγμή και είχε πει ότι όντως θεωρεί πισωγυρισμα να έρθει Ελλάδα(μπορεί να θυμάμαι λάθος).
Από κει και πέρα βέβαια να πούμε πως ότι έκανε το έκανε στη Πόρτο προπονητικά..όταν πήγε στη Μίλαν ξεκίνησε καλά με τον ...
Από κει και πέρα βέβαια να πούμε πως ότι έκανε το έκανε στη Πόρτο προπονητικά..όταν πήγε στη Μίλαν ξεκίνησε καλά με τον ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νομίζω πως πολλοί από εμάς δεν έχουμε καταλάβει πως ο ανταγωνισμός ξεφεύγει....
Ο Ολυμπιακός είναι ούτως ή άλλως πιο μπροστά από εμάς σε πολλά θέματα ακόμη και αν φαίνεται πως ο Μαρινάκης τον κρατάει για τις μπίζνες ...
Η ΑΕΚ έχει καινούριο γήπεδο και ήταν η τυχερή (ικανή) της φετινής χρονιάς ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά αν θεωρείτε όνομα για τον ΠΑΟΚ ο Μουρίκι μετά από τέτοια σεζόν τότε πραγματικά δεν πρόκειται να είμαστε ευχαριστημένοι ποτέ ..
Δεύτερος σκόρερ στην λα Λίγκα με συμβόλαιο αλλά 3 χρόνια και ρήτρα 40εκατ.
Τώρα λένε λόγω β ίσως πάει στα 10 12..
Τον κοιτάει για μπάλωμα η Μπαρτσελόνα και η Φενέρ..
Δεύτερος σκόρερ στην λα Λίγκα με συμβόλαιο αλλά 3 χρόνια και ρήτρα 40εκατ.
Τώρα λένε λόγω β ίσως πάει στα 10 12..
Τον κοιτάει για μπάλωμα η Μπαρτσελόνα και η Φενέρ..
- Τρί 26 Μάιος 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Μπαρτσελόνα και Φενέρ θα είναι ότι είναι ο Γερεμέγεφ για τον ΠΑΟΚ
Καλά στη Φενέρ για βασικός θα πάει από τον κανέναν που έχουν τώρα και θα πάρει και έναν σκασμός λεφτα...Μπαρτσελόνα ναι μεν θα ναι ο γερεμεγιεφ αλλά και καλά λεφτά θα πάρει και θα σηκώσει τίτλους ..δεν υπάρχει λογικός ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Στουντγκαρδη έκλεισε 10αρι τον Ελ Κανούς με συνολικό κόστος μεταγράφεις στα 15εκ. Ελπίζω να σταματήσει ο γνωστός όμιλος το καργιολικη κάθε εβδομάδα με τα ανυπόγραφα στην bild.
δε στα'πανε καλα. Τα λεμε στο CAS.
Τώρα θα πάει την Στουτγκάρδη στο CAS ο σαμπρακος μαζί με το δίδυμο και τον ...
- Τρί 26 Μάιος 2026, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέντε παραγράφους απλά για να μας πει «εγώ φταίω που με κράζουν γιατί τους ξεβλαχεψα, τους πήρα δύο πρωταθλήματα που οι μισοί οπαδοί δεν είχαν δει στην ζωή τους πριν από μενα, και ανέβασα πολύ τις προσδοκίες».
Βασικά η μετάφραση είναι λίγο google να ξέρεις..
Εγώ που την διάβασα και την είδα στα ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Βασικά η μετάφραση είναι λίγο google να ξέρεις..
Εγώ που την διάβασα και την είδα στα ρουμανικα μπορώ να σου πω πως η γενική ιδέα είναι σωστή αλλά δεν λέει ακριβώς αυτά ειδικά στο κομμάτι για το ξεβλαχεμα...λέει ότι είναι λογικό όταν δεν έχεις πολλές κατακτήσεις στην ιστορία σου και τα ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα στο πλαίσιο που το λέει δεν με πειράζει το παράδειγμα της Ατλέτικο γιατί μιλάει καθαρά αριθμητικά στους τίτλους.
Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Λουτσεσκου αλλά να ξέρετε έχουν πάρει κομμάτια της συνέντευξης και έχουν κάνει μια μίξη...οπότε τα περισσότερα που γράφτηκαν εδώ είναι μισά..
Επίσης ναι ...
Δεν θέλω να δικαιολογήσω τον Λουτσεσκου αλλά να ξέρετε έχουν πάρει κομμάτια της συνέντευξης και έχουν κάνει μια μίξη...οπότε τα περισσότερα που γράφτηκαν εδώ είναι μισά..
Επίσης ναι ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα στο πλαίσιο που το λέει δεν με πειράζει το παράδειγμα της Ατλέτικο γιατί μιλάει καθαρά αριθμητικά στους τίτλους.
Επίσης ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Χλινασον με δεύτερο Μουρ δεν το λες και φοβερη φροντλαιν για να τα λέμε όλα..
Αφού ο Μουρ όπως φαίνεται έμεινε για δεύτερος εκεί θέλεις κάτι πιο αθλητικό πιστευω..
Αφού ο Μουρ όπως φαίνεται έμεινε για δεύτερος εκεί θέλεις κάτι πιο αθλητικό πιστευω..
- Τετ 27 Μάιος 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο ποτε το λυγισαμε και δεν διαχειριστικαμε την πιεση ειναι αποποιηση ευθυνων?τσιριγωτης έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 14:37 Εγώ κατάλαβα στις δηλώσεις του ότι αποποιείται των ευθυνών του κ του φταίει η κακια στιγμή. Ίσως να μην πιστεύει καθόλου πως ευθύνεται κ αυτος λιγουλάκι. .
- Τετ 27 Μάιος 2026, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πιθανή αναδιάρθρωση Super League
Δε πέρασε λοιπόν.
Εγώ να ρωτήσω τον κυριο Χ , ας πούμε ότι ο κύριος Χ ήταν υπέυθυνος για την ανακίνηση αυτού του θέματος από τον ΠΑΟΚ.
Γιατί δε φρόντισες να έχουμε πλειοψηφία και κατέθεσες μια πρόταση που και κακό έκανε στην εικόνα μας και τελικά δε πέρασε;
Ας μην επιχειρηματολογήσουμε πάλι για ...