Η αναζήτηση βρήκε 717 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Καλα μην το ξεφτιλιζουμε..ο βαζελος ειχε φοβερες κληρωσεις και τα χανουμια παιζουν σε ενα τραγικο κονφερενς..
Δεν μειωνω την προσπαθεια τους αλλα να λεμε και τα δεδομενα..
Εκει μεσα αν παει να παιξει ετσι παντως ειναι δυσκολα..
από Dimitrisou
Παρ 13 Μαρ 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Αλήθεια τώρα περιμένετε κάτι διαφορετικό;
Σε αυτή την κωλοχωρα το μόνο που μας νοιάζει είναι τι κάνει ο άλλος...
Προφανώς θα ξεκινήσει το ξέπλυμα τώρα από τους όχι άλλος Άλκης που σοκαρισμένοι ούρλιαζαν τόσα χρόνια.
Υποκριτές ολοι ασχέτως ομάδας.
Αντί να βλέπουμε το πρόβλημα κοιτάμε το ξέπλυμα ...
από Dimitrisou
Παρ 13 Μαρ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δηλαδή αλήθεια περιμένετε να αλλάξει κάτι;
Εδώ από το πρωί βγαίνει κόσμος του Άρη στα σοσιαλ και προσπαθεί να καλύψει το τι έγινε για να μην συγκριθεί με του Άλκη και δουν ότι είναι ίδιοι...μην χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα που έχουν στο μυαλό τους...αυτός είναι ο κόσμος και δεν αλλάζει...
Η δική μου ...
από Dimitrisou
Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

μάγκες μου τα πράγματα όλο και χειρότερα θα γίνονται, μην αυταπατάστε
η πορεία της κοινωνίας μας πάει με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό και ο γκρεμός είναι ο μηδενισμός της αξίας της ανθρώπινης ζωής

η ακραία βία και ο φόνος έχουν μπολιαστεί για τα καλά στα μυαλά των περισσότερων και έχουν γίνει ...
από Dimitrisou
Κυρ 15 Μαρ 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2025-26

Προφανως κατακριτεο απο επαγγελματιες το να αντιδρουν ετσι αλλα βλεποντας το βιντεο και το πως μαζευτηκε αμεσως ο εν λογω κυριος δεν νομιζω να ηταν απλα για μια χειρονομια..καποια στιγμη και οι ομαδες πρεπει να τα δουν αυτα..
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 00:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγω θα πω οτι λεει ο νομος και ας μην μας συμφερει εν προκειμενω..
Αλλα δεν μπορω τωρα αυτα τα χαζα που λενε οι αρδ οτι προσπαθουν δηλαδη να μας φυμωσουν αν δεν τους αρεσουν αυτα που γραφουμε..
Και να τα λενε αυτα αθηναιοι αρδ και να κανθονται να τους ακουνε οι δικοι μας σαν τους χανους.
Οχι κυριοι ...
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Στην εκπομπή που φιλοξενείται ο Χαστάς για το μεροκάματο, δολοφονήθηκε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και αυτοί το πήγαν το θέμα ότι ο ΠΑΟΚ βάσει κανονισμού (επίθεση σε δημοσιογράφους λένε ότι έχουν φωτογραφικό υλικό, βίνεο κλπ) πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και αφήσαν να εννοηθεί αφαίρεση βαθμών και ότι αν ...
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ας γυρισουν οι τραυματιες να ειμαστε κομπλε και ας φαμε δεκα, θα τους περασουμε απο πανω..
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Να που τελικα αν θελουν μια χαρα μπορουν να κανουν την δουλεια τους..
Δες κατι πραγματα...
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρείς δηλαδή ότι οι σύνδεσμοι και η ΠΑΕ μπορούσε να υποχρεώσει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της;τα βασικά;από την αρχή φαίνεται ότι δεν γίνεται τίποτα όλα χαλαρά λες και το παιδί απλά χτύπησε...εδώ μας λένε πως αν του έστησαν ενέδρα καλώς τους μαχαίρωσε.. δηλαδη αν μαλώσεις με κάποιον στο ...
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρείς δηλαδή ότι οι σύνδεσμοι και η ΠΑΕ μπορούσε να υποχρεώσει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της;τα βασικά;από την αρχή φαίνεται ότι δεν γίνεται τίποτα όλα χαλαρά λες και το παιδί απλά χτύπησε...εδώ μας λένε πως αν του έστησαν ενέδρα καλώς τους μαχαίρωσε.. δηλαδη αν μαλώσεις με κάποιον ...
από Dimitrisou
Δευ 16 Μαρ 2026, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που θα ήθελα να κάνει η ΠΑΕ είναι να πιεσει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι ανώνυμοι η επώνυμοι που ξερνάν μίσος αυτές τις μέρες στα σοσιαλ...προσβολή νεκρού,προτροπή σε βία, αβάσιμες κατηγορίες...βάλτους μπροστά σε ένα δικαστήριο να τα στηρίξουν..αν δεν μπορούν να πάνε μέσα...πρέπει να κάνει ...
από Dimitrisou
Τρί 17 Μαρ 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Αψογοι χειρισμοι απο τις αρχες και τα μμε να πουμε ενα μπραβο..
Λογικα θα ηρεμησουν τα πραγματα ετσι πως το πατε..
Και παλι μπραβο...
από Dimitrisou
Τρί 17 Μαρ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Αψογοι χειρισμοι απο τις αρχες και τα μμε να πουμε ενα μπραβο..
Λογικα θα ηρεμησουν τα πραγματα ετσι πως το πατε..
Και παλι μπραβο...

Αμφισβητείς δηλαδή την αξιότιμο κυρία Δημογλίδου σχετικά με το άκρως επιτυχημένο της διαχείρισης της υπόθεσης από την γ-ΕΛ.ΑΣ; Αυτό παραπάει! Είναι ντροπή και ...
από Dimitrisou
Τετ 18 Μαρ 2026, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Το όνομα του και την φωτό του θα την δούμε ποτέ σε κανένα ΜΜΕ ;ο Κλεομένης θα αναφερθεί ποτέ με το ονοματεπώνυμο του;να μας πει η κυρία της αστυνομίας τελικά ήταν οπαδικο η δεν ξέρει ακόμη;