Η αναζήτηση βρήκε 294 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@alexgarcia6
Τι το προσβλητικό είδες εσύ στην ανακοίνωση της ΚΑΕ;
Θα είναι κι αυτό σαν την δήλωση του Κυρ Κυρ στην ΓΣ
την κολοκυθια παιζουμε
βγαζεις ανακοινωση 2 μερες πριν τον αγωνα πετωντας το μπαλακι στην αλλη πλευρα και στην απαντηση 1 μερα μετα δηλωνεις εκπληκτος με το timing της ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν χαλάσει φυσικά και είναι αναμενόμενο μετά να στηρίξει το επόμενο keepaokalive Ε? Και να παίρνει πάλι 5000 διαρκείας για να παίζει ντέρμπι παραμονής με το Λαύριο και να πανηγυρίζει δίπλα σε κάποιο Προμηθέα μετά από χρόνια
Και φυσικά επειδή με αυτό το τρόπο θα έχει καθαρό κούτελο και ήρεμη ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Κ. Χατζόπουλε εγώ στη θέση σου θα έλεγα αύριο τόσα εβαλα για τις μετοχές μου δωστά μου ,πάρε το ποσοστό μου και βρες τα υπόλοιπα με τους άλλους...τζάμπα χαλιεσαι ετσι και αλλιώς και σένα λαμόγιο θα σε βγάλουνε...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε όλα το κορυφαίο που διάβασα στα σοσιαλ από πολλούς είναι ότι πλέον το μπάσκετ είναι κερδοφόρο και ο Χατζόπουλος δεν θέλει να φύγει τώρα που βγαινουν λεφτά.. 
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το φόρουμ από το 10
αποφασισα να γράψω
το καλοκαίρι του 25
απέναντι στο σύνθημα των ισων αποστάσεων τότε..
για τη ν.Τούμπα
στο τώρα
στα τεχνικά οικονομικά της μεταβίβασης της ΚΑΕ υπάρχουν νομικά και λογιστικά οι κατάλληλες φόρμουλες
και δεν είναι αυτό το πρόβλημα
στο δια ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ.Βεζυρτζη αφού έχεις το ειδικό βάρος σαν όνομα και γνωρίζεις και τις δύο πλευρές κάνε την κίνηση και βάλτες στο ίδιο τραπέζι να τα βρούνε...και ας μην έρθουν παίκτες φέτος...άλλο είναι το κομμάτι που πρέπει να δωθεί προσοχή...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζο δυστυχως εβαλες αυτογκολ με την ανακοινωση..πριν απο αγωνα που 99% θα χασεις δεν τους δινεις πατημα..την συνεχεια την ειδες σημερα..μια χαρα τους καθησε το κλιμα..
Απο κει και περα οπως βλεπεις εισαι αρεστος μεχρι να μας κανεις την δουλεια μας μετα εχει απαξιωση οποτε για το καλο σου βρειτε ...
Απο κει και περα οπως βλεπεις εισαι αρεστος μεχρι να μας κανεις την δουλεια μας μετα εχει απαξιωση οποτε για το καλο σου βρειτε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
να ζητουσαν πωληση θα ηταν ευλογο..αυτος ο οχετος ομως ειναι αηδια..nothu έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:56 Ψύχραιμες αντιδράσεις βλέπω και στο φεισμπουκ της ΚΑΕ. Μόνο 99 στους 100 ζητάνε πώληση.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...