Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από alexfoivos88
Δευ 30 Ιουν 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Παιδιά γειά χαρά, είμαι πολύ χαρούμενος για το χτίσιμο της ομάδας φέτος, γίνονται προσεκτικές και στοχευμένες κινήσεις και θα αναφέρω το εξής.
Τα δύο μπακ που πήραμε αριστερά και δεξιά είναι τρελή αναβάθμιση και θα φανεί στο χορτάρι
δεν είναι τυχαίοι παίκτες, έχουν παραστάσεις και γεμάτες ...
από alexfoivos88
Σάβ 20 Δεκ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Σπουδαίο αποτέλεσμα της Κηφισιάς μες το γαύρο για εμάς.. Αύριο ελπίζω και εύχομαι οι παίχτες να φάνε σίδερα καθώς είναι εξαποντο με βαζελο με νίκη τον βγάζουμε εκτός συν ότι παίρνουμε το αίμα μας πίσω για το πρώτο παιχνίδι. Πίστη σε όλη την ομάδα για καθαρό άσσο αύριο! Πάμε ΠΑΟΚ!
από alexfoivos88
Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μεγάλο διπλό σε δύσκολη έδρα, η νίκη σήμερα έχει υπογραφή και όνομα, είναι νίκη του μπασκετανθρωπου Jure και του παιχταρα Tyree ο οποίος είναι η αληθινή αναβάθμιση του Brown. Όσο για τον Άλεν είναι νωρίς να ειπωθούν πράγματα αλλά μου φαίνεται αρκετά βαρύς όμως στην νορμάλ μέρα του πιστεύω είναι ...
από alexfoivos88
Τετ 14 Ιαν 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Είμαι πολύ χαρούμενος για 3 πράγματα.
Πρώτον γιατί ήμασταν κυνικοί στην τελική φάση 0-2 στο 15 και λήξη τελετής. Δεύτερον για το γκολ του παιχταρα Μύθου που έδειξε ότι δε μασάει μπρος το τέρμα. Τρίτον για τον Έλληνα διαιτητή που έπαιξε 50-50 μες το Καραϊσκάκη. Δεν ξέρω αν ήταν αγώνας πρωταθλήματος ...