*Ο Γιάννης Αναστασίου* μίλησε εκτενώς στη συνέντευξη Τύπου για την τρομερή ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Κωνσταντέλια-Τάισον, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου με 3-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.
Πού κρίθηκε το ματς:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα ...
Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Ήταν καλό που καθάρισε νωρίς το ματς και πήραν χρόνο οι πελκας ντεσποτοφ καμαρα
Έχουμε πάρα πολλα ματς και σίγουρα οι αντοχές και τα τρεξίματα , πρέπει όχι απλά να αρκούν αλλά να περισσεύουν
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και μόνο καλό είναι αυτό
Το δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε δένει πάρα πολύ ...
Έχουμε πάρα πολλα ματς και σίγουρα οι αντοχές και τα τρεξίματα , πρέπει όχι απλά να αρκούν αλλά να περισσεύουν
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και μόνο καλό είναι αυτό
Το δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε δένει πάρα πολύ ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Επειδή όλο αυτό που έγινε στην Ρουμανία με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα , και ένα από αυτά είναι ότι δεν γίνεται να εξαρτάται η καθημερινότητα μου από το πως πηγαίνει η ΠΑΟΚΑΡΑ γιατί στο τελος της ημερας υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα . Συνειδητά αποφασισα να το πάρω λίγο πιο χαλαρά ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινει βαση πιο πολυ στον 2ο ημιτελικο κ στην χαρτινη ο Λουτσε,καλως η κακως αυτη ειναι η αποφαση του.Μεταξυ μας απο αυτη την τριαδα αγωνων ο πιο ευκολος αντιπαλος ειναι ο γειτονας,αρα οι παικτες που θα παιξουν σημερα πρεπει να αποδειξουν οτι μπορουν!Νικη εστω κ με μισο μηδεν.
Πέρα από την ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι οι αλλαγές στην 11άδα χάλασαν την χημεία. Αλλά πρέπει να ξεκουράσεις παίκτες και δεν έχεις και Ντέλια.
Άσχετα με τα παραπάνω, η τσαπατσουλιά στα τελειώματα συνεχίζεται... Ένα καλό τελείωμα είναι το μάτς.
Άσχετα με τα παραπάνω, η τσαπατσουλιά στα τελειώματα συνεχίζεται... Ένα καλό τελείωμα είναι το μάτς.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
To πρόβλημά μας, θεωρώ, είναι μπροστά, που η παρουσία του Despodov, βγάζει εκτός θέσης τον Zivkovic και η επίθεσή μας γίνεται κουλουβάχατη. Με την είσοδο Taison,όλα θα διορθωθούν.
- Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
- Παρ 13 Φεβ 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
βάλε τον Ζαφείρη μαν του μαν στον πινέδα και το παιχνίδι θα κλειδώσει .
- Παρ 13 Φεβ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνέχεια από προηγούμενο..
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
Αυτό που χαίρομαι στην ομάδα τον τελευταίο μήνα είναι η ωριμότητα στο παιχνίδι της. Η ψυχραιμία, το διάβασμα και η υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πλέον πέρασε στο επόμενο στάδιο. Δε συζητάμε για το σύστημα, τα πρόσωπα, τους αυτοματισμούς κτλ.
Η ομάδα δεν ασχολείται με αυτά. Τα έχει ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά ανοίγω την κεντρική σελίδα σήμερα και διαβάζω:
Ο Ιβάν είπε κερδίστε αύριο και δείξτε πως θα παρετε το πρωτάθλημα
Ο Χατσίδης παίκτης να χαίρεσαι να τον βλέπεις
Ο Γιακουμάκης σκοράρει ανά 62 λεπτά και η ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου
Ο Βιερίνια πήγε να δει την τεσσάρα του ΠΑΟΚ Β'
Αν ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθαρό φάουλ στον Μειτε
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου κάπου κολλάει ο Τάισον, δείχνει ότι είναι μια σκέψη πίσω και καθυστερεί την επόμενη πάσα.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ´ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΝΟΙΞ’ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΠΕΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ
Οταν είσαι στην ξενιτιά έτσι ζεις τέτοιες βραδιές, μόνος, με τον ΠΑΟΚ
ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ´ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ
Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ
ΑΝΟΙΞ’ ΤΑ ΦΤΕΡΑ
ΠΕΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
ΚΑΙ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ
ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ
Οταν είσαι στην ξενιτιά έτσι ζεις τέτοιες βραδιές, μόνος, με τον ΠΑΟΚ
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θα κάνει κανένα μυθικό κλείσιμο σεζόν ο Ιβανούσετς και θα βρίζεται μαζικά ο μπατίρης, που δε θα δείξει την απαραίτητη αποφασιστικότητα να τα "στάξει" για να τον αποκτήσουμε