Πρώτος στόχος επετεύχθη!
Europa league και 2 νίκες μέχρι την διακοπή
Η αναζήτηση βρήκε 462 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
5/6 clean sheets. Με τέτοιες στατιστικές θα έχουμε μόνο επιτυχίες.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από Ιβανουσετς είδα τρομερό κράτημα μπάλας και οξυδέρκεια. Μόλις αφομοιωθεί θα δούμε ωραία πράγματα.. Ο Τσαλοφ έκανε δύο κοντρόλ και ένα γύρισμα που ο Γιακουμάκης ούτε στον ύπνο του δεν κάνει. Επίσης καλό πρέσινγκ. Ορεξάτος και ο Καμαρα..
Μια χαρά είναι η ομάδα, να γυρίσουν και οι Ντεσπο και ...
Μια χαρά είναι η ομάδα, να γυρίσουν και οι Ντεσπο και ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα είναι μια χαρά. Είναι σαφές ότι άλλοι θα βάζουν και φέτος τα γκολ κ όχι οι φορ αλλά μικρό το κακό για τον τρόπο παιχνιδιού του Ραζβαν. Αν είμαστε καλά άμυνα-κέντρο (που είμαστε και με ανοδική ταση) δεν έχουμε να φοβόμαστε τπτ
Με μια δόση υπερβολής, Αρχιζω να πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ...
Με μια δόση υπερβολής, Αρχιζω να πιστεύω ότι ο λόγος που δεν ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι απλά τα πράγματα
Ο γαύρος για παράδειγμα στέλνει 50 φορές στην μπάλα μέσα στην περιοχή ψάχνοντας αποκλειστικά τον επιθετικό του. Εμείς αυτό το πράγμα το κάνουμε πέντε.
Λογικό είναι τα κριτήρια που έχουνε οι δύο ομάδες για τον επιθετικό τους να είναι τελείως διαφορετικά.
Εγώ αυτό που δεν ...
Ο γαύρος για παράδειγμα στέλνει 50 φορές στην μπάλα μέσα στην περιοχή ψάχνοντας αποκλειστικά τον επιθετικό του. Εμείς αυτό το πράγμα το κάνουμε πέντε.
Λογικό είναι τα κριτήρια που έχουνε οι δύο ομάδες για τον επιθετικό τους να είναι τελείως διαφορετικά.
Εγώ αυτό που δεν ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θρίλερ ξεθρίλερ νικήσαμε. Την επόμενη βδομάδα μόνοι πρώτοι. 2/2 προκρίσεις στην Ευρώπη μέχρι τώρα και 3/3 νίκες για το πρωτάθλημα.
Μη σταματάς Δικέφαλε!
Μη σταματάς Δικέφαλε!
- Δευ 15 Σεπ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μβπ ο τεραστιος Μαγκομεντ που το 90% του κοσμου μας θα τν εδιωχναν με την πρωτη ευκαιρια , χωρις να εχω καταλαβει το γιατι...Παθος ενεργεια δυναμη τρεξιματα ολα...μπορει να μν τα κανει τελεια αλλα οκ..αν τα εκανε δε θα ηταν εδω.. απο κοντα μειτε κ πελκας...Καλος ο Λοβρεν και ο Κενυ...Δεν παταει καλα ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία εμφάνιση ανά διαστήματα. Οργανωμένη ομάδα, νοικοκυρεμενη.
Μεσοεπιθετικα ενώ στα χαρτιά έχουμε καλούς παίκτες, δείχνει να λείπει η σπίθα. Ελπίζω να βρεθεί.
Μεσοεπιθετικα ενώ στα χαρτιά έχουμε καλούς παίκτες, δείχνει να λείπει η σπίθα. Ελπίζω να βρεθεί.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Δύσκολο εκτός έδρας, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε τη κατάλληλη νοοτροπία
Παβλένκα
Σάστρε Κεντζιόρα Λόβρεν Τέιλορ
Οζντόεφ Καμαρά
Ντεσπόντοφ Ιβάνουσετς Ντέλιας
Γιακουμάκης
Αλλαγές: Ζίφκο, Τάισον, Τσάλοφ, Μειτε, Μπάμπα/Κέννυ
Δε θέλω να δω Ιβανουσετς δίδυμο με Τσάλοφ, δεν έχουμε καθόλου ...
Παβλένκα
Σάστρε Κεντζιόρα Λόβρεν Τέιλορ
Οζντόεφ Καμαρά
Ντεσπόντοφ Ιβάνουσετς Ντέλιας
Γιακουμάκης
Αλλαγές: Ζίφκο, Τάισον, Τσάλοφ, Μειτε, Μπάμπα/Κέννυ
Δε θέλω να δω Ιβανουσετς δίδυμο με Τσάλοφ, δεν έχουμε καθόλου ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και μέσα σε όλα, ο τσιμενταρης δεν μας έδωσε 2 πεντακάθαρα φάουλ. Το ένα στην γωνία της περιοχής, το χέρι. Και το άλλο, το πάτημα στον Ντεσποτοφ, λίγο έξω από την περιοχή!
Από την άλλη, έδινε πολλά φάουλ υπέρ του αντιπάλου τριγύρω από την περιοχή μας..
Και ένα χτύπημα με τις τάπες που μάλλον ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Τραγικό το καινούριο σύστημα του κυπέλλου, εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις, βγάζει εκτός κυπέλλου τις μικρότερες κατηγορίες (μόλις 6 ομάδες β Εθνικής!), ενώ συγχρόνως δημιουργεί και μεγαλύτερη επιβάρυνση σε όσους παίζουν Ευρώπη αφού αυξάνει τα παιχνίδια με ομάδες α Εθνικής (ειδικά αν σε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μπορούμε να τερματίσουμε πάνω από τον α.ρ.η. ας πάμε πιο κάτω. Εμείς θα φταίμε και μόνον.
Είναι θέμα μόνο δυνατοτήτων; Αν ναι , θα φταίμε μόνο εμείς.
Παρεμπιπτόντως ας δούμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες της κλήρωσης.
Όλοι οι ποκιτες έχουν 2 ομάδες β εθνικής.
Εμείς μία.
Ο αρης επίσης ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπροστά από την εποχή τους δηλαδή...