Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
Ναι 1000 φορες κολκες και βασιλοπουλοι απο τους πουλημενους ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παε μια χαρά μηνύσεις εκανε αλλα ξεχνάς βολικά μάλλον σε τι χωρα ζεις κ ξεχνάς επίσης ότι αυτή η επιτροπή έχει το ακαταδιωκτο, φρόντισε ο αυγενακης. Αυτούς έβγαλε το wannabe γραφείο τύπου να πουλήσουν πνεύμα
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
Άσε μας ρε φίλε, φέρνουν οι άλλοι ορκισμένο εχθρό του ΠΑΟΚ κ ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μέρα σήμερα είναι γιορτινή. Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα με 2 σοσεκετομμυριουχους στον σύλλογο. Ευελπιστώ με μια νέα διοίκηση ερασιτέχνη να έρθουν σε κοινό τραπέζι με σκοπό το μεγαλείο του συλλόγου παντού. Καλή επιτυχία λοιπόν και στον τέλη. Ήρθε η ώρα το μπάσκετ , η πιο αδικημένη ομάδα του ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να γινει κατανοητο ποσο ΑΛΗΤΙΚΟ ηταν το χτυπημα απο γνωστα ΑΡΔακια και μεσα , στον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ σκεφτειτε το εξης:
Σε πραγματικό χρονο ο Τελης ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να παρει τον ΠΑΟΚ
Κάνει τα κουμαντα του και αποφασίζει οτι ειναι καλυτερο να ιδρυσει μια εταιρεία που θα παρει την ΚΑΕ
Η Εταιρεια ιδρυεται την ...
Σε πραγματικό χρονο ο Τελης ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να παρει τον ΠΑΟΚ
Κάνει τα κουμαντα του και αποφασίζει οτι ειναι καλυτερο να ιδρυσει μια εταιρεία που θα παρει την ΚΑΕ
Η Εταιρεια ιδρυεται την ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάζοντας έξω γήπεδα και ΑΣ. Εύχομαι η ομάδα με τέλη στο τιμόνι να γιγαντωθει!
Υγ. Μακάρι να εχουμε και το ιδανικό, αν και απίθανο, σενάριο, να τα βρουν Ιβαν και Τέλης για το καλό της ΠΑΟΚαρας.
Υγ. Μακάρι να εχουμε και το ιδανικό, αν και απίθανο, σενάριο, να τα βρουν Ιβαν και Τέλης για το καλό της ΠΑΟΚαρας.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόσο απλά.Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:04 Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ντηλ ολοκληρώθηκε μάγκες, δεν ξερω για την ανακοινωση πως βγήκε κ απο ποιον αλλα συμφώνησαν.tolis14 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:50Γιατί ήταν fake news. Το διάβασα σε σελίδα στο fb αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω από πουθενά αλλού
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες
Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κανετε λιγα χρονια υπομονη για να δειτε Νικο Γκικα με τη φανελα της ομαδας... 
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουζος
ο άλλος είναι Μπούζας
και οι 2 στο Μετρο και οι 2 βλάκες
ο άλλος είναι Μπούζας
και οι 2 στο Μετρο και οι 2 βλάκες
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic