Ναι αλλά αυτό δεν σχετίζεται με το επιχείρημα ότι χρειάζεται μπουτίκ και στο κέντρο
Υπήρχε μπουτίκ, πολύ όμορφη. Άπατη πήγε.
Κάτι που με φέρνει στο γενικό μου επιχείρημα, ότι ως κοινό ζητάμε πολλά και δίνουμε τρομερά λίγα ΥΛΙΚΩΣ. Δε μιλάω για το συναίσθημα που υπερχειλίζει
Η σκληρή ...
Η αναζήτηση βρήκε 802 εγγραφές
- Τρί 05 Μάιος 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Για εμένα η τιμή είναι το τελευταίο. Δεν χρειάζεται να μπορούν να αγοράσουν όλοι φανέλα του ΠΑΟΚ. Ας αγοράζουν όσοι μπορούν. Το θέμα είναι ποιοι και πόσοι θέλουν να αγοράσουν φανέλα. Άντε πες είναι κάποιοι συλλέκτες και παίρνουν κάθε χρόνο. Οι υπόλοιποι θα αγοράσουν όταν θα έρθει κάποιος παιχταράς ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Είστε τρελοί ρε φίλε τέλος.
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.
Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί κουαλιφικέισον φερστ, τρανσφερς αφτερ. Για αυτό και μόνο που το είπε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ χάσαμε το κύπελλο από τον οφη....
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να χτίσουμε έναν οργανισμό που να έχει ψύχωση και λύσσα με τους τίτλους. Αυτή πρέπει να είναι η στόχευση.
Απόλυτος κυνισμός και κανένα συναίσθημα.
Όχι τρίτες ευκαιρίες, όχι δικαιολογίες, όχι πρωταθλητές στο ντέρμπι, όχι βραβείο καλύτερης μπάλας διμήνου, όχι 1/10 τίτλους και όλα καλά. Πρέπει ...
Απόλυτος κυνισμός και κανένα συναίσθημα.
Όχι τρίτες ευκαιρίες, όχι δικαιολογίες, όχι πρωταθλητές στο ντέρμπι, όχι βραβείο καλύτερης μπάλας διμήνου, όχι 1/10 τίτλους και όλα καλά. Πρέπει ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κοροϊδεύει ο κλόουν,έσπασε την διαπλοκή λέει,το πιο μάγκικο λέει.
Άλλαξε ρότα πρόεδρε, μας ξεπέρασαν όλοι,μόνο ο Βάζελος έμεινε και αυτός έρχεται με φόρα.
Κάνε κάτι,βρες γιατί κατέρρευσε η ομάδα σαν χάρτινος πύργος.
Το χάνουμε το τρένο,αλλαξε τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματα σου στην ομάδα.
Μην ...
Άλλαξε ρότα πρόεδρε, μας ξεπέρασαν όλοι,μόνο ο Βάζελος έμεινε και αυτός έρχεται με φόρα.
Κάνε κάτι,βρες γιατί κατέρρευσε η ομάδα σαν χάρτινος πύργος.
Το χάνουμε το τρένο,αλλαξε τον τρόπο που επενδύεις τα χρήματα σου στην ομάδα.
Μην ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πολυ κρισιμη εβδομαδα ξημερωσε...αντε λιγο να παρουμε μπροστα...
Μπραντον ελα στη Λαρισα ρε φιλε κ θα σε εχω στα ωπα ωπα!!!!
Μπραντον ελα στη Λαρισα ρε φιλε κ θα σε εχω στα ωπα ωπα!!!!
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κούραση είναι αυτή κάθε καλοκαίρι ρε φίλε.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε φρόνιμαnunies4 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:45Οριακά δεχόμαστε και τον Μπράντον τώρα...Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:38 Εντάξει τεράστια κίνηση!!
Φέρτε και ένα καλό φορ τώρα και γίναμε!!![]()
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι με τα τρία όλα κι όλα ποστ
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακπομιζει,δεν ειναι φορ κιλλερ,αλλα κανει πολυ δουλεια στο γηπεδο.
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
Παιδια τα γεγονοτα μιλουν,η επιθεση σε ΝΟΥΜΕΡΑ της ομαδας τα 2 τελευταια χρονια ειναι top.Ο Λουτσε δεν παιζει βασισμενος στην εκτελεστικη δεινοτητα του φορ,αλλα με ολη την ομαδα.Και για μενα αυτο ειναι δυσκολα αντιμετωπισιμο και ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το εχω δει καθόλου με Μιντλεσμπρο κ Αγιαξ, αλλά θεωρώ αδύνατο να είναι ο ίδιος. Καλη ηλικια, καλες εμπειρίες, με δυο περάσματα απ την ομαδα κ ξέρει τι θα βρει, μηδενική προσαρμογή. Με το σωστό ντηλ είναι πολυ καλή επιλογη