Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάμε για all in τώρα για Σεντίρα...εμένα μου αρέσει σε ένα βαθμό...θα προτιμούσα Ντουκς φυσικά και Ζέλκε ελεύθερο αλλά πιστεύω θα προσφέρει περισσότερα από Τσάλωφ και Σαμάτα...μια καλή εξέλιξη θα ήταν να βρεθεί μια ρώσικη ομάδα να θέλει τον Ρώσο στράικερ και να πάρουμε κι ένα πιο εξελίξιμο νεαρό ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολη η περίπτωση Βρύζα λέει ο Κόλκας....Με Κεντίρα τα έχουμε βρει με 2,8εκ στη Νάπολι, τριετές στον παίκτη με 1,3εκ αλλά ζητάει πολλά ο μάνατζερ του σαν αμοιβή
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΓΙα αλλαγή του Μειτέ καλός είναι ο Τσιριβέγια, για να έπαιζαν μαζί αταίριαστο δίδυμο ...πιο πολύ θα έλεγα θα ήταν μια λύση αν δεν έμενε ο Μειτέ
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ που απο ξένα πρωταθλήματα παρακολουθώ περισσότερο bubesliga και budesliga 2 αλλά και Μίλαν έχω δει πολλές φορές τον Ντουκς από τότε που έπαιζε Αννόβερο και τον Γιόβιτς τόσο στις χρονιές του στην Άιντραχτ αλλά και τώρα στη Μίλαν θα ήμουν πιο σίγουρος για τον Γερμανό...ο Σέρβος αν πιάσει μπορεί ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Αφού μείναμε όρθιοι σήμερα όλα καλά! Θα στρώσει η ομάδα...δύσκολος αντίπαλος οι Αυστριακοί, πολύ δουλεμένη ομάδα με καλύτερο ρυθμό από μας. ΣΣτο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω...κρίμα να μην υπάρχει ένας φορ στην ομάδα...θετικό ντεμπούτο από το Μύθου....απόρησα που δεν μπήκε ο Πέλκας ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Πολύ καλός για την εποχή! Από τους διακριθέντες σήμερα
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλείδωσε ο δανεισμός Γιακουμάκη με οψιον αγοράς 5εκ ευρώ και ακολουθεί χαφάρα γράφει η forza...υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη αλλά όχι ακόμα με την ομάδα...θα προκαλέσει αίσθηση η αποκτησή του καθώς διαθέτει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας...επίσης εντοπίστηκε στόπερ κι άρχισαν οι ...