Αναζήτηση για περισσότερες από 1004 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μιλάτε για δύο διαφορετικά πράγματα.
Με άλλες δύο χρονιές θα λογίζεται ως γηγενης
Με το ισπανικό διαβατήριο πιάνεται ως κοινοτικός..
από Panostas1995
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

1) Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους "δημοσιογράφους" πως ο Μπαλντέ ΔΕΝ πιάνει θέση ξένου.

Σήμερα πιάνει, αν κάνει άλλες 2 σεζόν στην ομάδα (είτε στην Α είτε στην Β) θα θεωρείται club grown από την σεζόν 2027-28 και έπειτα.

Πιάνει θέση ξένου ενώ έχει ...
από joshua
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό τον κόσμο υπάρχει μόνο ο Ακπομ, ο Μακαμπου και ο Λαριν...
από joshua
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό τον κόσμο υπάρχει μόνο ο Ακπομ, ο Μακαμπου και ο Λαριν...

Υπηρχαν και πολλοι αλλοι οπως ειπε και ο Ολλανδος (μαλιστα τον Νο1 ενα στοχο κανεις δεν τον εγραψε) αλλα δυστυχως τα ακυρα επεσαν βροχη

Συγνώμη αλλά όχι δεν θα πάρω και δεν μιλάω φυσικά για τον Ολλανδό. Σε ολόκληρο τον ...
από Mīngus
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Στο τέλος της ημέρας οικονομικό είναι το θέμα.
Και ο Shomurodov για παράδειγμα μια χαρά πήγε στην Μπασάκσεχιρ. Με 37 συμμετοχές πέρσι στη Ρόμα, έτσι;
Απλά έδωσαν 3Μ για το δανεισμό και θα κοστίσει άλλα 2.7 αν κάνουν χρήση της οψιόν.
Καλό deal; Δεν ξέρω. Σίγουρα αν έχουμε στο μυαλό μας την ...
από bane1980
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ισχύει ότι ανέβηκε το ταβάνι στα 2μ - 2,κάτι μ (που ξαναλέω στα λόγια και στα non paper είναι εύκολο, δεν κοστίζει τίποτα, και καταπραΰνει και τις μαζες), τότε δεν φταίει κανένας Ιβάν.
Εάν όντως έδωσε το ΟΚ στην Γκοντσάρεβα να δώσει περισσότερα, δεν είναι δουλειά του να βρει και τον παίκτη ...
από aivas19
Παρ 18 Ιούλ 2025, 03:15
Jump to forum
Jump to topic

https://imgur.com/gallery/let-me-gif-BgN3XcN

Εγω κατα τη διαρκεια τριημερου μπαν για οφτοπικ ενω διαβαζω 18 σχολια για το συμβολαιο του Σεντιρα

ΥΓ:δικαιο μπαν και απολογουμαι

ΥΓ2: ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΣΤΟΠΕΡ ΦΟΡ
από navigator11
Παρ 18 Ιούλ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

5 σελίδες χθες το βράδυ ο ένας να απαντάει στον άλλον και 15 προχθές για τον μισθό του Κεντίρα αλλά 3μερο ban στον Aivas γιατί ό καημένος ψέλλισε κάτι για τις μεταγραφές του συμπολίτη που έχει δώσει 5εκ για 2 παίχτες.

Υ.Γ. Μία χαρά βρίσκεις παίχτες πριν τον Αύγουστο αρκεί να βρεις παίχτες για το ...
από makispaspartou
Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι με τόσες πωλήσεις και με Ιβάν πρόεδρο θα περίμενα να αγοράζουμε παίκτες. Παικτές με παρόν και μέλλον.
π.χ. ψάχνουμε χαφ? Μας αρέσει ο Τόπιτς? Πόσα θέλεις Φαμαλικάο? 5εκ ? Πάρτα και φέρτον. Μια χαρά θα ερχόταν ο Τόπιτς π.χ.
Το κακό είναι ότι από τη μια δε θέλουμε να πληρώσουμε ...
από Blackgr4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και έχει σημασία γιατί γίνονται μοιραίες συγκρίσεις.

Αντε λοιπόν να συνεχίσουμε να βάζουμε ανεκπλήρωτους στόχους να δούμε ποιοι θα έρθουν τον μήνα Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.

Unpsofable78 @

Αυτά μην τα λες σε μένα...ο πρώτος που χάρηκα με τις μεταγραφές των μπακ ήμουν εγώ ...
από nunies4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:16 Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Το λαμβάνω ως χιούμορ :)
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Και παρόλα αυτά δεν βρίσκουμε παίκτη σε ολόκληρο τον πλανήτη με πιο αξιολογη καριέρα από 2500 λεπτά και 8 γκολ σε επίπεδο α κατηγορίας...
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει νόημα η κουβεντα όντως. Αν ισχύουν όσα μας είπαν αρχικά η ειναι ανίκανοι η μας δουλεύουν.
από joshua
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...
από Magpies4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Μα όπως λέει το "ρεπορτάζ" γουστάρουμε Σεντιρα γιατί παίζει για την ομαδα και όχι για τον εαυτό του. Βρείτε μου ομαδα που βγαίνει στην αγορά να δώσει συμβολαιο 2 μυρια σε επιθετικο με βασικό χαρακτηριστικό να παίζει για την ομάδα...

Για την ακρίβεια ο τρόπος που πλασάρεται η επιλογή Τσεντίρα ...