Αναζήτηση για περισσότερες από 1812 εγγραφές

Return

από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20 Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ενδιαφερον.
από Kabamaru11
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.

Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ...
από xrisitsapa
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
από nunies4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

πολυ καλη επιλογη ειναι αυτη μαγκες. Κουδουνια εκανε ολοκληρη γιουβεντους με ενα ροστερ κατωτερο του ΠΑΟΚ. Προσφατα ομως αυτος δε πηγε στην Ρωσια; Και με τουμπανο συμβολαιο.

Για να δωσω ολοκληρωμενη την πληροφορια μιας και το πηρε το ποταμι...αυτη την στιγμη γινεται μασαζ στον προεδρο της ...
από giapas
Τρί 19 Μάιος 2026, 08:24
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο ειναι το μετροπολις;
από Blackgr4
Τρί 19 Μάιος 2026, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Θύμισε μου λίγο κάτι, το περίφημο "first qualification after transfer" πως ξεκίνησε; Ειπώθηκε κάπου επίσημα ή μήπως το είπε κάποιος που έχει ένα φίλο που ξέρει κάποιον που είδε την Γκοτζάρεβα στο δρόμο και υποτίθεται του το είπε;
Άσε να μαντέψω! Βολεύει για αυτό είναι αποδεκτό και συντηρείται ...
από Mitsospaoki4
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας είπε πως αναμένεται συνάντηση με Ιβαν όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα τι θα αποφασιστεί, αν και θεωρεί πως οι πιθανότητες πάνε στο να παραμείνει

Αυτά περί προχωρημένου μεταγραφικού σχεδιασμού που θα πάει πίσω, τα θεωρώ αρλουμπες.
από Mitsospaoki4
Τετ 20 Μάιος 2026, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Όχι θεωρώ πως δεν έχει γίνει καν προεργασία ή καλύτερα, σοβαρή προεργασία.
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

@Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά ...
από JohnDag
Τετ 20 Μάιος 2026, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 Νομοτελειακά θα ρθει η ώρα της μετάβασης, δεν θα είναι φέτος θα είναι του χρόνου. Ή του παραχρόνου. Και συνήθως οι μεταβάσεις είναι δύσκολες, όποιος περιμένει ότι όλα θα φτιάξουν με την μία είναι γελασμένος. Αλλά η ζωή προχωράει και ο φόβος του καινούργιου δεν μπορεί να είναι μόνιμα ...
από Rexaris
Τετ 20 Μάιος 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα φόρουμ. είναι δικαίωμα του κάθενός να μην συμφωνεί με τη γνώμη σας. Δεν σημαίνει οτι είναι αυτόματα εχθρός τού ΠΑΟΚ, ούτε και είναι επιχείρημα αυτό. Πολιτισμένη συζήτηση σας παρακαλώ.
από jibbie
Παρ 22 Μάιος 2026, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτό πρώτο βήμα φέτος πρέπει να είναι μπούλο το Μαράκι από το αγωνιστικό. Για αρχή.

100% μαζι σου σε μια πρωτη αναγνωση, και λιγα λες θα πω, απλα θα συγκρατηθω γιατι πολυς κοσμος δεν γνωριζει τι εστι Μαρακι με λεπτομερειες και δε χρειαζεται να ριχνουμε λαδι στη φωτια.

δυο λογια για τον ...
από Γερασίμου
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Στο γκολ που δεχθήκαμε θα δώσω ευθύνη και στον Παβλένκα, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα, την έδωσε στον Καμαρά που ήταν κλεισμένος και ο οποίος Καμαρά θέλει διπλό κοντρόλ και περιστροφή για να φύγει. Λάθος και των δύο.
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και ...
από vasgias
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Έχω να δω τελείωμα επιθετικού με μισή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ ούτε θυμάμαι από πότε...Μπράβο στο μικρό.
από ΑποστόληςΑ
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Baba και Taison είναι από τους χειρότερους. Μπαλντέ και Μύθου μικρές εκπλήξεις.