ειπανε οτι το απογευμα θα γινει νεα προταση
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε
δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα
οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω
εγω τι πρεπει να κανω?
να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 117 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
η περιπτωση του Μαυροπανου, οπως και του Γιακουμακη, είναι παιχτες μιας χρησης.
Δεν υπαρχει περιπτωση αγορας και εχουν πανακριβα συμβολαια που μπορουν να διαταραξουν τις ισορροπιες μεσα στην ομαδα.
Δεν ξερω ποσο θα βοηθουσε ο μονοετης δανεισμος του Μαυροπανου στην παρουσα φαση στην ομαδα μας ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@st4this
3M μικτά, 1.6Μ καθαρά παίρνει.
Δεν το λες και απλησίαστο το συμβόλαιο του σε καμία περίπτωση.
Εντωμεταξύ, βλέπω μια υποτίμηση για τις παικτικές ικανότητες του Μαυροπάνου η οποία με κάνει λίγο να γελώ.
Ο παίκτης είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τους προϋπάρχοντες και τεράστια ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
San4
Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.
Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.
Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενδιαφέρον έχουν και οι συζητήσεις των Τσέχων για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Ένας έγραψε κάτω από το βίντεο της υποδοχής, γιατί να μην προτιμήσει ο Ζαφ τον ΠΑΟΚ που είναι μεγαλύτερο brand στην Ευρώπη,να είναι σπίτι του με την οικογένεια του, δίπλα στη θάλασσα, σε πρωτάθλημα το λιγότερο ...
Ένας έγραψε κάτω από το βίντεο της υποδοχής, γιατί να μην προτιμήσει ο Ζαφ τον ΠΑΟΚ που είναι μεγαλύτερο brand στην Ευρώπη,να είναι σπίτι του με την οικογένεια του, δίπλα στη θάλασσα, σε πρωτάθλημα το λιγότερο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τζορμπατζογλου λέει για χαφ με δανεισμό,ο Κόλκας με αγορά και αυτοί οι δύο δουλεύουν μαζί. Ρε τι είναι αυτοί???
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος παικτης ηρθε χθες το βραδυ αεροπορικως
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρασκευη κοντη γιορτη
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τον Moro εννοεί το epobook ξεκάθαρα.
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μακρια απ τον ΠΑΟΚ οι γεννοκτονοιpanpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;