Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.
Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
Αδερφε μου σε νιωθω απολυτα χθες ο μικρος που του πηρα φανελα ντελια και κοιματε μ αυτη στο προσκεφαλι του εφαγε το πρωτο σοκ διαπιστονοντας οτι ο κοταρσκι εγινε ταλαρα
Βεβαια ηταν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τις προηγούμενες πωλήσεις δεν θα συμφωνήσω.
Τζωλης και Κουλιερακης επέμεναν να φύγουν.
Πελκας και Γιαννούλης δεν άντεξαν στην πίεση (είχαμε κι εμείς ευθύνη για το κράξιμο) μετά τον αποκλεισμό και ήθελαν να φύγουν επίσης.
Για τον Τζιμα θεωρώ υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό τον Λουτσεσκου που δεν τον ...
Τζωλης και Κουλιερακης επέμεναν να φύγουν.
Πελκας και Γιαννούλης δεν άντεξαν στην πίεση (είχαμε κι εμείς ευθύνη για το κράξιμο) μετά τον αποκλεισμό και ήθελαν να φύγουν επίσης.
Για τον Τζιμα θεωρώ υπεύθυνο σε μεγάλο βαθμό τον Λουτσεσκου που δεν τον ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν στον δρόμο κι αυτοί από την ανάποδη όμως , αλλά επειδή θα ανανεώσουμε Ντελια δεν βγαίνουν τα κουκιά και τους πήραν τηλέφωνο να γυρίσουν κι αυτοί πίσω.
Γενικά αυτή την στιγμή στην Ολλανδία πάνε και έρχονται αμάξια

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να γράφουν στο Stuttgartmania τώρα πλάκα πλάκα?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποδεδειγμένα πλέον εδώ και χρόνια, κανένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ ,δεν έχει ιδέα για τις μεταγραφές.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φράση "δεν υπάρχει σάλιο" είναι τελείως παρελκυστική και όποια συζήτηση γίνεται με βάση αυτή στερείται σοβαρότητας.
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...