Η αναζήτηση βρήκε 206 εγγραφές

Return

από Psaras
Τετ 29 Οκτ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι αποκλειστικά. Και λέω "αποκλειστικά" γιατί δεν έδειχνε κιόλας ότι καιγόταν, ούτε έκανε κάποια κίνηση να πεις "κοίτα, πιέζουν για το Καυτανζόγλειο ή για τη χρηματοδότηση από το δημόσιο και η ΠΑΕ κρύβεται".
Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, ο ΑΣ φταίει σίγουρα για την καθυστέρηση τους τελευταίους 3-4 ...
από Psaras
Τετ 29 Οκτ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ο αρης αλλαξε ιδιοκτησία σε 1 μηνα απο τη στιγμή της εκδηλωσης ενδιαφεροντος..Εδω εχουμε 2 μηνες και μιλανε για ακομα 1..δε σας φαίνεται περιεργο;;

το έχω ξαναγράψει. Το ενδιαφέρον και οι επαφες στον Ρούλη ξεκίνησαν Απρίλιο. Ο οικονομικός έλεγχος επίσημα ξεκίνησε 6 Ιουνίου και η έγκριση της ...
από Psaras
Πέμ 30 Οκτ 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ: Palataki complex και Ιταλικές επαφές

ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ
29 Οκτωβρίου, 2025

Η προεργασία που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει ο Αριστοτέλης Μυστακίδης λίγο πριν γίνει το απόλυτο αφεντικό στον μπασκετικό Δικέφαλο είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της ...
από Psaras
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Οταν ρώτησα τι πρέπει να κανω, μέσω εμαιλ, μου απάντησαν να συμπληρώσω την αίτηση (καμία αναφορά στα 2 μελη) και να κάνω την κατάθεση. Τα δυο μέλη τα άφησα κενά. Από χθες που τα έστειλα πίσω, δεν έχω κάποια απάντηση.

Ούτε θα έχεις. :D
Καλωσήρθες στην πραγματικότητα του να είσαι μέλος του ΑΣ ...
από Psaras
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αντώνης Κόνιαρης

Μεγάλο παιχνίδι. Σκυλίσια άμυνα.
από Psaras
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Όπως μπήκε και ο Κούδας επί Ιβάν. Συμβολική η συμμετοχή τους.
από Psaras
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Είχαμε δίκιο όσοι ήμασταν συγκρατημένα απαισιόδοξοι μετά την ψηφοφορία στο ΔΣ και το γεγονός ότι αργούσε η επικοινωνία με την ΠΑΕ.
Στο καλό σενάριο, φούσκωσαν τα πάντα για να πάρουν κάτι παραπάνω προς όφελος του συλλόγου. Θα γίνει η διαπραγμάτευση, θα τα βρουν και θα ξεκινήσει το πρότζεκτ. Στο κακό ...
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ΠΑΕ πρέπει να κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να βρεθεί κοινή συνισταμένη.
Χωρίς κατινιές, χωρίς τζουκ μποξ. Τίμια, τεχνοκρατικά και σοβαρά...όπως αρμόζει στον μεγαλομέτοχό της.

Να πάρει το μνημόνιο της τεχνοκρατικής επιτροπής και να το διανθίσει με δύο-τρεις επιπλέον ...
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

@ak60 Αφού το γήπεδο ο Μυστακιδης το κάνει δωρεά σύμφωνα με το Μετρόπολις, ποιος ο λόγος διαπραγμάτευσης με τον Ιβάν;
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Δεν θα επικοινωνήσει κανεις μαζι σου. Μετά απο κάνα τρίμηνο, χτύπα ενα τηλέφωνο και ρώτα για επιβεβαίωση. Για τον αριθμό μητρώου, όταν είχα ρώτησει, μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αριθμός. Ρωτησα αν υπαρχει κάποιο καρτελάκι, ταυτότητα κτλ...και μου είπαν επίσης όχι. Το καταστατικό οποίος θέλει πάει ...
από Psaras
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Taseos έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 22:23 ἔστιν οὖν τραγῳδία μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ χωρὶς ἑκάστῳ τῶν εἰδῶν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι᾽ ἀπαγγελίας, δι᾽ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.
Βαρύς, βαρύς ὁ τοῦ ΠΑΟΚ χιτών, ὃς δ’ οὐ δύναται φέρειν...
από Psaras
Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Η δική μου οπτική:

Αγωνιστικός χώρος άθλιος, που ευνοούσε ομάδες που παίζουν με τη δύναμη. Νομίζω πως επίτηδες ήταν σε αυτήν την κατάσταση το γήπεδο.

Διαιτητής υπέρ του δέοντος εδράκιας. Αυστηρός με εμάς και επιεικής με τον βάζελο. Αν έβγαζε κόκκινη στο δρεπάνι στον Σιώπη, σήμερα κανείς (ούτε ...
από Psaras
Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο επίτηδες θα έβγαζε κάποιος τον Αρκούδη να μιλήσει για ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν είναι ο πιο αρμόδιος επί του θέματος. Δεν ξεχνάμε ούτε τον ρόλο της ΕΕΑ, ούτε θα ξεχάσουμε τον ρόλο του Μετρόπολις, με όλο τον τρόπο που διαμόρφωνε και διαμορφώνει την ατζέντα και το κλίμα γύρω από τον ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν ...