Τον κατούρησε κανονικά ο Λημνιατης στις δηλώσειςBlackMagicPAOK έγραψε: Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:36 Καλαμπούρας, είναι εμφανής η κούραση του προμηθέα κλπ
Λημνιατης, όχι, κανένα θέμα κούρασης
![]()
Η αναζήτηση βρήκε 938 εγγραφές
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ 73-75 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
Το τελευταιο...(του Ραζβαν)Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:11 Σκέφτομαι τι είδους πρωτάθλημα θα είναι αυτό που θα σηκώσουμε φέτος. Έχουμε αήττητο, το πιο μάγκικο. Το φετινό πως να είναι άραγε;
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα αγωνιστικα...τεραστια απωλεια Παβλενκα κακα τα ψεμματα.
Εχω εμπιστοσυνη στον Τσιφτση αλλα ειναι αλλο πραγμα να μπαινεις για 45 και μαλιστα απαλλαγμενος απο αγχος (οσο περιεργο και να ακουγεται) μιας και η ομαδα εχανε οποτε μονο καλυτερα μπορουσαν να πανε τα πραγματα, και αλλο να μπαινεις απο την ...
Εχω εμπιστοσυνη στον Τσιφτση αλλα ειναι αλλο πραγμα να μπαινεις για 45 και μαλιστα απαλλαγμενος απο αγχος (οσο περιεργο και να ακουγεται) μιας και η ομαδα εχανε οποτε μονο καλυτερα μπορουσαν να πανε τα πραγματα, και αλλο να μπαινεις απο την ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αμαρτίες πληρώνουμε κάθε χρόνο με αυτή την κωλοθεση
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε ένα μπαν στον κύριοgika έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:49 Εγω θα έβγαζα Ντελια στο ημίχρονο και θα έβαζα Καμαρα να σφίξουμε το κέντρο, θα γυρνούσα την ομάδα 20 μέτρα πίσω, θα τους έδινα την μπάλα και θα χτυπούσα στην κόντρα.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι το μοναδικό καμπανάκι του πρώτου ημιχρόνου.Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:53 Δεν μου αρεσει το αμυντικο τρανζισιον,να δουμε τωρα που ειμαστε μπροστα στο σκορ πως θα παρουσιαστουμε εμεις κ αυτοι.
Στα στημενα εχουμε θεμα απο την αρχη της χρονιας.
Μέχρι και ο βιντα κατέβασε μπάλα 40 μέτρα ανενόχλητος
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλέπεις κανέναν. ρε Ντελια
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είναι μια τεράστια δήλωση η σημερινή εμφάνιση. Ούτε κλεφτοπόλεμος, ούτε τύχη ούτε ταμπούρια.
Ηρθαμε με το ποδόσφαιρο μας να σας νικήσουμε και το κάναμε εμφατικά
Μπράβο σε όλους
Ηρθαμε με το ποδόσφαιρο μας να σας νικήσουμε και το κάναμε εμφατικά
Μπράβο σε όλους
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σε αυτό το κλίμα ευφορίας εγώ θα αναφέρω και τι δε μου άρεσε.
Δεν γίνεται να βγαίνεις τόσο ωραία τόσες πολλές φορές με προϋποθέσεις και να μην φτάνεις καν σε τελική...
Δουλέψτε το βρε!!! Συγκέντρωση για να τους κατουρησετε όλους
Δεν γίνεται να βγαίνεις τόσο ωραία τόσες πολλές φορές με προϋποθέσεις και να μην φτάνεις καν σε τελική...
Δουλέψτε το βρε!!! Συγκέντρωση για να τους κατουρησετε όλους
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Από την μία επιανα τον εαυτό μου να φωνάζει να φτάσεις σε τελικές αλλά από την άλλη έλεγα..... ξεφτιλισε τους και άλλο..
Είσαι αληταρας
Είσαι αληταρας
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Έφτασες στο επίπεδο οι αντίπαλοι παίκτες και οι αντίπαλοι οπαδοί να πανηγυρίζουν (στην κυριολεξία) όταν σε κόβουν.
Μιλάμε για εντελώς άλλη πίστα πλέον
Μιλάμε για εντελώς άλλη πίστα πλέον
- Δευ 20 Οκτ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
3 πρωταθληματα, 2 κυπελλα, 2 φορες στους 8 ευρωπαικης διοργανωσης, πελατες στην Αθηνα ΟΛΟΥΣ εκει που καθε νικη παλια φωταγωγουσε την πολη.
ΑΥΤΟΥ του προπονητη το κεφαλι ζητουσε ο κοσμος με απαξιωση.
Ναι η μεταβαση θα γινει. Νομοτελειακα. Αλλα θα γινει οπως του πρεπει. Οπως πρεπει ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...
ΑΥΤΟΥ του προπονητη το κεφαλι ζητουσε ο κοσμος με απαξιωση.
Ναι η μεταβαση θα γινει. Νομοτελειακα. Αλλα θα γινει οπως του πρεπει. Οπως πρεπει ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μεγάλοι άνθρωποι μωρέ πως αντέχετε να ξεφτιλιζιστε έτσι;
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν δέχεται επίθεση αυτός αλλά το ΔΣ που με αφορμή το περιστατικό ανέβαλε την ψηφοφορία.
Ψηφοφορία η οποία φυσικά προέκυψε από την ακύρωση της πρότασης της τεχνοκρατικής επιτροπής που ο ίδιος ο ΑΣ όρισε. Μια παρωδία
Ψηφοφορία η οποία φυσικά προέκυψε από την ακύρωση της πρότασης της τεχνοκρατικής επιτροπής που ο ίδιος ο ΑΣ όρισε. Μια παρωδία