Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δηλαδή ξημέρωσε η μέρα που δεν θα πούμε..."ΧΑΦΦΦ, ΣΤΟΠΕΕΕΕΡ" και μάλιστα δεν είναι καν η τελευταία μέρα των μεταγραφών;
Για να δούμε αν θα έχει και κάτι ακόμα. Το ότι το βγάζουν σαν άρθρο χθες στα κυβερνητικά ότι οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, δείχνει ότι το κυνηγούν
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι το παλευουν τοσο εντονα οπως βγαινει απο παντου εμενα με ανησυχει σε περιπτωση που τελικα δεν κατσει.
Γιατι για να υπαρχει τοσο εντονη διαθεση σημαινει οτι το εχουν παρει αποφαση οτι με Τσαλοφ ειμαστε δυσκολα. Και εννοω τους παντες. Και τον προπονητη.
Πως θα βγει η σεζον αν τελικα δεν ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Παντως θα γινει ψιλοχαμουλης τελευταιες 2 μερες απο τους "Ευρωπαιους"
Εμεις ατυπα (η και οχι) παμε για φορ χωρις να εχει βγει ονομα προς τα εξω, ο βαζελος σιγουρα παει για αντιΦωτη (με μονο ονομα που εχει βγει του Ντεσερς), η αεκ και αυτη ατυπα παει για φορ (ιδανικα στην θεση του Πιερο) επισης με το ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.

Εγω ειμαι οκ και με το κατι αλλο. Πιο πολυ με τρομαζει το να μεινουμε με Τσαλοφ γιατι αυτη η εντονη κινητικοτητα για φορ ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

leftosss4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:28 Ο Τοσκιτσης λέει 1 με 2 κινήσεις ακόμα και αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι την Δευτέρα.
Υπολογιζω οτι η 3η κινηση θα ειναι η παραιτηση του Ραζβαν οταν του πουν οτι πρεπει να κοψει 5 απο την λιστα :D
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι που μας το παρουσιαζεις η αποφαση ειναι ειλημμενη.
Την Τριτη θα εχουμε εναν ακομα φορ.
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Οι 2 απο τους 4 ειναι ευκολο να μαντεψεις για ποιους μιλαμε.
Τον "βρεθηκε φορμουλα με την ομαδα του" και τον εναν εκτος ΕΕ.
Για τους αλλους 2 δεν παει καπου το μυαλο μου
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?

Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.

Ένας ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Η ποδοσφαιρική λογική αν θέλουμε να καλύψουμε και θέση στα εξτρέμ λέει Λιβαι.
Όπως και να έχει από όσα έχουν ειπωθεί εγώ καταλαβαίνω ότι φορ θα πάρουμε.
Αν θα είναι οι "ανέφικτοι" η πιο γήινοι θα φανεί σε δύο μέρες
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παίδες είναι απλό
Πρέπει να έρθει Φορ όχι για να φύγει ο Ταλοφ
Αλλά γιατί ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό και γιατί είναι μια δύσκολη σεζόν

Ακριβως αυτη ειναι η λογικη. Πρωτον ειναι φανερο οτι τον Τσαλοφ δεν τον πιστευουν και 2ον απο τους τελευταιους αποκλεισμους απο την αποστολη δειχνει οτι ...
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

@Dimitris_L4 Ο φορ που παλευουμε ειναι απο...νησι;; Ειναι δυνατον να μην εδωσε αυτο το χρησμο ο παπας που ειναι και ο τομεας του;; ;)
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυτη που εμαθα εγω παντως δεν ειναι εξωγηινη. Στα δικα μου ματια ομως παραμενει μια πολυ καλη περιπτωση και σιγουρα αναβαθμιση.
Ιδωμεν
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

3 εδωσε ο βαζελος στον Ντεσερς γραφουν.
Ποια 2 με 2,5 για Μιτροβιτς;;; Ειναι υβρις!!!!
από nunies4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:21 Παίδες για νταμάρι έχουμε Γιακουμακη. Ο λου αρέσκεται κ σε στυλ Μπραντον. Τετοιος θα έρθει. Λογικά Αβιλα
Μην ορκιζεσαι...