Η αναζήτηση βρήκε 484 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. :opaokara:
Εννοείς τον γνωστό αισιόδοξο δημοσιογράφο που είπε το απόγευμα ότι για να ολοκληρωθεί η ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω την εντύπωση πως θα δωθεί μια ευκαιρία στον τσοπουρογλου σαν 5ο χαφ αλλά αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί συνειδητά πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Ο θυμιανης δεν έχει την ένταση να σταθεί σε αυτό το επίπεδο
Ο Τσοπουρογλου ανεβηκε μονο και μονο για να βοηθησει στην προετοιμασια. Ποτε δεν ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
:redcard: Για την σφήνα η Σλάβια είναι κροατική ομάδα και χθες έπαιξε ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν έβαλαν τον Ζαφείρη για τιμωρία επειδή ζήτησε να φύγει. Ρε γελοίοι άντε κλείστε το κωλοχανειο που έχετε για σάιτ γιατί θα μας τρελάνετε και είμαστε ήδη στα δέντρα!!!!!!
Οχι μονο αυτο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....
Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Και συνεχίζουν στο X οι απαντήσεις στον ανισόρροπο από αρρωστακια της Σλάβια
«Πρέπει να καταλάβετε ότι η Σλάβια είναι πάνω απ’ όλους, πάνω από τον Ζαφέιρης και πάνω από εσάς. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, ας φύγει· εμείς εδώ θέλουμε παίκτες που να δίνουν το 100% στη φανέλα.»
Μαζί σας είμαστε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλείεται να είναι τόσο καθυστερημένοι inpaok και Sdna ενώ έχει γίνει ο χαμός εδώ και ώρες. Κάτι ίσως λέει η ταυτόχρονη δημοσίευση
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
stalkers
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γράψει στο Χ ο πρόεδρος λογικά όπου ναναι
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αποχωρώ από τη κίνημα freeZafiris και προχωρώ στο freepresidentgeorge188 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 22:13 Οι today λένε οτι τώρα γίνεται η συνάντηση με τη διοίκηση χωρίς τη παρουσία προέδρου
- Δευ 18 Αύγ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Την διαρκεια της συναντησης πως ακριβως την μαθαμε;
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την ...