Αναζήτηση για περισσότερες από 1337 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 07:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλημέρα αδέρφια.
Ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις από τον Ιωάννη Σαββίδη και Υιούς.
Η θητεία του Ραζβαν τελείωσε και το καλοκαίρι θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις με γνώμονα ένα άλλο μοντέλο.
Ξεκινάμε με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θέλει ο ιδιοκτήτης να βλέπει στο γήπεδο. Βάση αυτής λοιπόν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και εμείς. Τουλάχιστον καταλαβαμε ότι είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι εδώ την επόμενη μέραgeobila έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 07:03 Μόνο εγώ τα βλέπω 5 φορές το σχόλιο μου η και εσείς;το έχω απορία αυτό το γκλιτς στο φόρουμ
Εγώ όχι και τόσο
- Κυρ 26 Απρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ε για αυτό σας λέω... πάρτε το σογουρακι του Μπαζινα και βλέπουμε για τους πανωραφισιους 
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε μην βγαζετε ονοματα για του χρονου ,επιτηδες το κανουν για την παε που εχασε ,ελα ρε παιδια λυπήθειτε τους εκει στην παε ,καντε και εσεις ροστερ με δανεικους και με αμερικανους απο τα πανερια,γιατι βαζει λεφτα ο κακος μυστακιδης για να δειξει οτι εχει και θελει τον ΠΑΟΚ 1ο,μπα δεν το πιστευω ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ πονάει, πολλοί γυρνούν την πλάτη ή δε θα πάνε γήπεδο ή ήδη το κάνουν. Τι κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτό; Σήμερα σας παρακαλώ δείξτε μου μια αντίδραση της ΠΑΕ από τον χαμένο τελικό. Υπάρχει αντίδραση; Να βγουνε να μιλήσουνε να δώσουν όραμα; 'Εχετε δει σε ομάδα του ποκ να χάνουν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 06:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως είναι μεταγραφή που γίνεται επί τούτου.
Δεν λέω πως ο παίκτης δεν αξίζει αλλά ίσως έχει καί μια χροιά ρεβανσισμου.
Και μεταξύ μας... πολύ θα το γουστάρω
- Δευ 27 Απρ 2026, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι αν αυτη τη στιγμη που κανουμε προτασεις σε παιχτες ειναι για να παρουμε παιχτες για την Ευρολιγκα ή για το Ευροκαπ. Προσωπικα οι κινησεις που βλεπω ειναι για Ευροκαπ αρα νομιζω στην διοικηση ξερουν οτι δεν εχει ευρωλιγκα φετος.
Και ναι και οχι θα ελεγα εγω. Εννοω οτι μπορει να ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.
Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.
Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Τις αποστάσεις από την ΝΔ που τις είδατε;
Ότι ο Παπαμιμίκος είναι δίπλα στον Ιβάν (άτυπα και στα του ΠΑΟΚ) εδώ και καιρό, τώρα το πήρατε χαμπάρι;
Ότι ο Παπαμιμίκος είναι δίπλα στον Ιβάν (άτυπα και στα του ΠΑΟΚ) εδώ και καιρό, τώρα το πήρατε χαμπάρι;
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γεννημενος στην Λαρισα και εγινε γρια; Ααααα μιλαμε για σπανια περιπτωση πυροβολημενου ανθρωπου..Polichni1926 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:13γρια , λαρισαιος , και δεξιος ολα αυτα που σιχαινονται τον ΠΑΟΚτση
- Τετ 29 Απρ 2026, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Ξεφτίλα Χιλιαρντ
- Τετ 29 Απρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεέ μου πόσο αμπαλος είσαι ρε Άλεν
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αισιόδοξη πλευρά είναι ότι βλέπουμε για τελευταία φορά έναν ΠΑΟΚ χωρίς ταλέντο. Από τους χρόνου αλλάζουν τα κοζα
- Τετ 29 Απρ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσατε πάλι τις μαλακίες για Ιβάν και Τέλη.
Βαριέμαι...
Πάω σε άλλα τοπικ
Βαριέμαι...
Πάω σε άλλα τοπικ
- Πέμ 30 Απρ 2026, 06:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε εσείς πραγματικά σας διαβάζω και έχω εκπλαγεί. Τι ψύχωση, τι τρέλα είναι αυτή με τα 100 και τους τίτλους;
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ πάρει του χρόνου το Eurocup η το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο στα 101, θα πείτε..ρε γαμωτο ήθελα να το σήκωνα στα 100;
Το ζητούμενο είναι να παρουσιάζουν οι ομάδες μας πρόοδο ...
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ πάρει του χρόνου το Eurocup η το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο στα 101, θα πείτε..ρε γαμωτο ήθελα να το σήκωνα στα 100;
Το ζητούμενο είναι να παρουσιάζουν οι ομάδες μας πρόοδο ...