Γιατί σε ποιο σφύριγμα αδικήθηκαν;
Αναζήτηση για περισσότερες από 1340 εγγραφές
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Αγχώθηκε κανείς άλλος;
- Δευ 02 Μαρ 2026, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
να κανεις διαιτα..

- Δευ 02 Μαρ 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς μας έγραψαν στα τέτοια τους.
Και τους οπαδούς του ΟΦΗ.
Από την άλλη σκέφτομαι όμως ότι θα είναι ένα εκπληκτικό ανοιξιάτικο διήμερο στο Βόλο με τους Ομιλιτες. Πραγματική γιορτή και φοβερή εκδρομή για τους τυχερούς 10.000 που θα βρεθούν στο γήπεδο.
Οι 2 ομάδες και κυρίως οι οπαδοί επιβάλλεται ...
Και τους οπαδούς του ΟΦΗ.
Από την άλλη σκέφτομαι όμως ότι θα είναι ένα εκπληκτικό ανοιξιάτικο διήμερο στο Βόλο με τους Ομιλιτες. Πραγματική γιορτή και φοβερή εκδρομή για τους τυχερούς 10.000 που θα βρεθούν στο γήπεδο.
Οι 2 ομάδες και κυρίως οι οπαδοί επιβάλλεται ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια πραγματικα τι ασχολειστε; Μιλαμε για οργανισμο που αγγιζει τα ορια του γελοιου.
Εδω ο προπονητης τους που ειναι ποδοσφαιρανθρωπος εχει μολυνθει τοσο πολυ απο την νοοτροπια τους μεσα σε λιγους μηνες που την Κυριακη εκανε την εξης απιστευτη δηλωση οτι το χερι του Πηλιου δεν ειναι πεναλτι ...
Εδω ο προπονητης τους που ειναι ποδοσφαιρανθρωπος εχει μολυνθει τοσο πολυ απο την νοοτροπια τους μεσα σε λιγους μηνες που την Κυριακη εκανε την εξης απιστευτη δηλωση οτι το χερι του Πηλιου δεν ειναι πεναλτι ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Nunies είσαι σίγουρος ότι έχει ειπωθεί αυτό από το Νίκολιτς?
Για το τι συνέβη στην αποβολή του, αλλά και για τις διαμαρτυρίες στον Τσιμεντερίδη: «Ήταν σαφή τα πράγματα μπορείτε να γράφετε ως την άλλη βδομάδα. Υπάρχει φάουλ, όπως το είδα, στον Βίντα.
Στο πέναλτι στον Πήλιο χτύπησε η μπάλα ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. Αποψεις εχουμε.
Και εγω χθες το ειπα οτι χωρις ιχνος αυτομαστιγωματος (γιατι οντας 45+ εχω νιωσει τα τρυφερα :D χρονια της νιοτης μου να με πηδανε με καθε τροπο και δεν θα ειχα προβλημα να τους πληρωσω με το ιδιο μαρμαρο) αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινα. Συντασομαι με ...
Και εγω χθες το ειπα οτι χωρις ιχνος αυτομαστιγωματος (γιατι οντας 45+ εχω νιωσει τα τρυφερα :D χρονια της νιοτης μου να με πηδανε με καθε τροπο και δεν θα ειχα προβλημα να τους πληρωσω με το ιδιο μαρμαρο) αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινα. Συντασομαι με ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ο Τσαλγατίδης είπε ότι δεν προπονείται!! Ότι κάνει μόνο θεραπεία και λίγο ασκήσεις με μπάλα. Εντάξει μάγκες, αν τελείωσε ο Μειτέ για φέτος να μας το πείτε, να ξέρουμε ότι θα βλέπουμε την χτεσινή εικόνα και στα πλειόφ. Πως χωρίς προπονήσεις θα παίξει άλλους τρεις μήνες; 1 στα τέσσερα ματς ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ΜΙλαμε θα ειναι ονειρικο να τους τριψουμε στην μουρη αυτο που τοσα χρονια λεμε για την γελοια αυτη κλειστη λιγκα που εχει καταστρεψει τα εγχωρια πρωταθληματα και τον ανταγωνισμο.
Ερχεται ενας με μεγαλο πορτοφολι αγοραζει την θεση, οι οσφυοκαμπτες σκυβουν και η ομαδα παιζει στην "τεραστια" αυτη ...
Ερχεται ενας με μεγαλο πορτοφολι αγοραζει την θεση, οι οσφυοκαμπτες σκυβουν και η ομαδα παιζει στην "τεραστια" αυτη ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Με οδηγο το κυπελλο.
Σιγουρα η ομαδα ειναι διαφορετικη γιατι τοτε ξεκινουσε τον μαραθωνιο ενω τωρα βγαινει απο αυτον, αλλα υπαρχει μια σταθερα σε αυτους τους 2 μηνες (βασικα παραπανω απο 2 μηνες).
Αυτη η σταθερα ειναι η αποδοση του γαυρου που σε κανενα σχεδον ματς πρωταθληματος δεν επιασε υψηλα ...
Σιγουρα η ομαδα ειναι διαφορετικη γιατι τοτε ξεκινουσε τον μαραθωνιο ενω τωρα βγαινει απο αυτον, αλλα υπαρχει μια σταθερα σε αυτους τους 2 μηνες (βασικα παραπανω απο 2 μηνες).
Αυτη η σταθερα ειναι η αποδοση του γαυρου που σε κανενα σχεδον ματς πρωταθληματος δεν επιασε υψηλα ...
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο ΠΑΟΚ δεν γίνεται. Το ματς που σημαδευες για να έχεις τις επιστροφές είναι τελικά το ματς που κατεβαίνεις πιο γυμνός από όλα τα ματς που προηγήθηκαν το τελευταίο δίμηνο
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας λέμε ότι ήταν οφσάιντ για να είμαστε καλά με το μέσα μας
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οβερλαπ ρε μικρέ παίξε σάς έβγαλε ο Μίχα σε ανισορροπία του γαύρου
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ματς πάει καλά με την προϋπόθεση ότι έστω 3 από τους παρακάτω έχουν έστω 30 λεπτά.
Ντελιας, Τάισον, Μειτε, Ντεσποτοφ.
Έχουν;
Ντελιας, Τάισον, Μειτε, Ντεσποτοφ.
Έχουν;