Η αναζήτηση βρήκε 132 εγγραφές

Return

από GEOL
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Μετά τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα, βλέπω πως το αυγό του φιδιού αρχίζει πάλι να εκκολάπτεται, υπό τη μορφή συγκαλλυμένης αμφισβήτησης του Ιβάν. Είμαι ξεκάθαρα καχύποπτος μετά τα όσα έγιναν πέρυσι. Γράφονται πολλά πράγματα που φαίνονται αθώα, ή αόρατα, χωρίς να είναι!
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.

2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
από Taseos
Δευ 03 Νοέμ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Ok ευχαριστώ

Οφείλουμε να ενημερώνουμε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. Να κοιτα εδώ έναν άλλον φίλο που δεν τον ξέρεις τι έγραφε από πραγματικό ενδιαφέρον

από papjohn
23 Οκτ 2025 15:32
Δ. Συζήτηση: Διοικητικά
Θέμα: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απαντήσεις: 4248
Προβολές: 296184
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ...
από eorptol1
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτοί πού το κάνουν τώρα έχουν συμφέροντα προσωπικά και δεν έχω κανένα κοινό με αυτούς
από Blackgr4
Δευ 29 Δεκ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

katman41

Έφυγες. Καλή χρονιά με υγεία.
από DimitrisS
Πέμ 15 Ιαν 2026, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Απεχω συνειδητα εδω και αρκετο διαστημα από το φορουμ και θα συνεχισω να το κανω.
Πιστευω οτι αρκετες καλες πενες εδω μεσα, μπορουν να καταλαβουν τους λογους.

Θα ηθελα ομως να πω κατι, με αφορμη και την χθεσινη βραδια συνολικα.

Αυτα που βλεπουμε τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, που ...
από prist64
Πέμ 15 Ιαν 2026, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

με δεξι μπακ βολευεσαι?
από mpafos4
Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χρήστος Καρυπίδης - Τεχνικός Διευθυντής

Καρυπίδη ένα τελετουργικό ωραίο είχαμε στην τούμπα στο τελος σε νίκες Και μας το έκοψες
Πάμε σε άλλο τώρα θέμα Εσύ σαν ΤΔ που είσαι για πες μας γιατί δεν έγινε άλλη μεταγραφή τον Γενάρη ;;

Δεν σου το έκοψε ο Καρυπίδης αλλά οι "βαριά βαριά"....το έκοψαν από μόνοι τους....

Δεν ξέρω εάν με ...
από leomatos88
Τρί 21 Απρ 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

gika

Γεια σου φίλε gika και χρόνια πολλά για την ομαδάρα μας.

Όσον αφορά τις δικαιολογίες και τις φήμες. Από ποιον εκπορεύονται; Ποιος ο σκοπός τους; Ποιον ενδιαφέρουν πραγματικά; Γιατί να είμαστε κουτσομπόληδες; Ας πούμε ότι ισχύουν όλα ή ένα από τα παραπάνω σενάρια. Ποιος άνθρωπος αυτού του ...
από Μπαρκαρούτσος
Τρί 21 Απρ 2026, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

ΟΓίνανε τις επόμενες μέρες δυο συγκεντρώσεις του λαού του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, τον οποίο λαό του ΠΑΟΚ προσκάλεσαν οι Σύνδεσμοι, στις οποίες είχαν έρθει να μιλήσουν μέχρι και παλαίμαχοι, όπως ολόκληρος Κούλης Αποστολίδης. Ήμουν εκεί. Ξέρεις πόσοι ήμασταν; Το πολύ 1000 άτομα. Αυτή ήταν η πίεση που ...
από Aureliano Buendia
Σάβ 25 Απρ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο ενός μεγάλου προσωπικού πρότζεκτ με τίτλο «Οι 100 ΠΑΟΚ στιγμές μου στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ», ιδού οι πρώτες 26 που γράφτηκαν, με ιεράρχηση βαθιά προσωπική και ιδιοσυγκρασιακή, χωρίς να σχετίζονται απαραίτητα με τίτλους του ΠΑΟΚ — πολλές ημέρες τίτλων που βίωσα είτε στην ανήλικη είτε στην ...
από leomatos88
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

Στο ένα τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος δανεικός (χωρίς να κατονομάζεται ποιος) είπε σε φίλαθλο ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο και ότι υπάρχει πρόβλημα πληρωμών με τα εμβάσματα (!) κι ότι οι παίχτες λένε στα χωριά τους (;) ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί και στο άλλο τόπικ διαβάζουμε ότι κάποιος (που επίσης δεν ...
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Ένας καυγάς που γίνεται με σύγκριση πορτοκαλιών - πεπονιών

Ο Μυστακίδης παίζει να μην ξέρει καν τα ονόματα των παικτών μας ως τώρα.

Αλλά έχει αναλάβει ένα άθλημα στο οποίο διαχρονικά 9/10 φορές ό,τι πληρώσεις το βλέπεις στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τη μπάλα παγκοσμίως που γίνεται 9/10 φορές ακριβώς ...
από Equalizer
Τετ 29 Απρ 2026, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να ...
από Maklaz
Τετ 29 Απρ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε maklaz προφανώς και δεν πιστεύει κανένας ότι είναι μπατιρης. Διαθέτει πόσες κερδοφόρες επιχειρήσεις και προφανώς μαξιλαράκια. Άλλο αυτό και άλλο το ότι πλέον είναι πιο "μαζεμένος". Προσωπικά έχω πάρε δώσε με εταιρεία του και ξέρω ότι πρότζεκτ που ήταν επί ταπητος μπήκαν στον πάγο. Και δεν ...