Οχι θα κάτσει άνθρωπος που έχει βάλει 200 εκ στην ΠΑΕ να παίζει τις κουμπάρες με ανθρώπους που είναι διαχειριστές συλλόγου 215 ψηφοφόρων( αυτό θα κάνει βέβαια αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο )
Η αναζήτηση βρήκε 261 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε πρέπει οι διαχειριστές να καταλάβουν ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να μας αδειάσουν την γωνιά και το γήπεδο να γίνει εκεί που σχεδιάστηκε να γίνει από αυτόν που πλήρωσε τα σχέδια , και θέλει να γίνει για να το εκμεταλλευτεί ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΠΑΕ για να μπορέσει ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώστε λοιπόν αυτό είναι το έγγραφο που ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκριναν οι άσπιλες μανάδες του μεγάλου ΠΑΟΚ…
Πως και πως το περιμέναμε με κομμένη την ανάσα για να τους αποδώσουμε τα εύσημα για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Συλλόγου, αλλά και της ανεξαρτησίας του από τον οποιονδήποτε ιδιώτη…
Σαν τρελοί πιέσαμε ...
Πως και πως το περιμέναμε με κομμένη την ανάσα για να τους αποδώσουμε τα εύσημα για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Συλλόγου, αλλά και της ανεξαρτησίας του από τον οποιονδήποτε ιδιώτη…
Σαν τρελοί πιέσαμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μητσοτάκης , ο Μπαιντεν με τον Μαρινάκη παρέα, πιο χαλαρούς όρους θα έβαζαν στον Ιβαν 

- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
H AEK έκανε πανέμορφο γήπεδο με τεράστια επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
Ο ΠΑΟ που ξεκίνησε πολύ αργότερα από εμάς να σχεδιάζει νέο γήπεδο, ήδη το χτίζει με τεράστια πάλι επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
και ο γαύρος που παίζει ήδη εδώ και χρόνια σε σχεδόν δωρεάν γήπεδο, ετοιμάζεται να το ...
Ο ΠΑΟ που ξεκίνησε πολύ αργότερα από εμάς να σχεδιάζει νέο γήπεδο, ήδη το χτίζει με τεράστια πάλι επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος
και ο γαύρος που παίζει ήδη εδώ και χρόνια σε σχεδόν δωρεάν γήπεδο, ετοιμάζεται να το ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα έγιναν για να οδηγηθούμε στη σημερινή στιγμή του απόλυτου ξεβρακώματος. Αν από αύριο η συγκεκριμένη διοίκηση παραμένει στον ΑΣ, είμαστε όλοι μας υπαίτιοι.
Τέτοιο εχθρό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποτέλεσε ούτε το ΠΟΚ στα καλύτερά του.
Τέτοιο εχθρό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποτέλεσε ούτε το ΠΟΚ στα καλύτερά του.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ό,τι και να γράφει το κείμενο είναι άνευ ουσίας. Η ουσία είναι ότι η διάθεση του ΑΣ είναι εχθρική προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και υπό αυτήν τη συνθήκη δε ξεκινάει καμία δουλειά εκατομμυρίων.
Δεν ξεκινάει γιατί στην πορεία θα προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες για τις οποίες θα χρειαστεί συνεννόηση και ...
Δεν ξεκινάει γιατί στην πορεία θα προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες για τις οποίες θα χρειαστεί συνεννόηση και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν οι όροι είναι ίδιοι και για τον Μυστακίδη, και τους έχει αποδεχτεί, καλώς να κάνει το γήπεδο και να πάρει και την ΠΑΕ. Άλλον τέτοιο μ@λάκα δισεκατομμυριούχο δεν θα βρούμε.
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.
2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο για σήμερα (ελπίζω).
Από ένα ξεκάθαρο κακό μπορεί να βγει το μεγαλύτερο καλό.
Η ΕΝΌΤΗΤΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας που θα διώξει τους Εφιάλτες και τους Νενεκους από
τον ΠΑΟΚ μαζί με τους "αορατους"
ηγετες και ηθικούς αυτουργούς.....
ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλος!
Το γήπεδο μας είναι σαν ...
Από ένα ξεκάθαρο κακό μπορεί να βγει το μεγαλύτερο καλό.
Η ΕΝΌΤΗΤΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας που θα διώξει τους Εφιάλτες και τους Νενεκους από
τον ΠΑΟΚ μαζί με τους "αορατους"
ηγετες και ηθικούς αυτουργούς.....
ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλος!
Το γήπεδο μας είναι σαν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει
είναι ολοφάνερο από την πρώτη στιγμή ότι οι του ...