Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Παρά λίγο δεν τρελάθηκα τελικά
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Κι εγώ εκεί το αλλαξα, ξεχυλισε το ποτήρι.paoki19 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:33 Στο λάθος κοντρόλ του Σαστρε άλλαξα κανάλι.
Έβαλα Κωνσταντάρα!
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σήμερα ματιαγμένοιNikodiai έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:30 Στην Λιβαδεια ευτυχως ηταν κυπελλο,με Αγρινιο ημασταν ατυχοι,με Μακαμπι τα κακα παιδια που γιουχαραν φταινε.Κατι θα βρουμε και σημερα.
- Παρ 03 Οκτ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως το ρόστερ δεν είναι κακό και πως οι παίκτες που ήρθαν φέτος είναι αρκετά καλοί.
Ο προπονητής όμως από πέρυσι δείχνει να το έχει χάσει και δυστυχώς έτσι ακριβώς συνεχίζει και φέτος. Υπομονή.
Το ροστερ ειναι γερασμενο , κ υπάρχουν πάρα πολλα κενα. Ο λου φαινεται ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Από ΟΦΗ το κύπελλο από τον πεθαμένο βαζελο τη δεύτερη θέση.
Βέβαια για να κάνω και τον συνήγορο του Διαβόλου,αν ήμασταν ομάδα της χαβούζας ακόμα και με τις άθλιες εμφανίσεις που κάναμε και κύπελλο θα είχαμε πάρει μιας και το μπλοκάρισμα μπάλας του Nuss θα δινόταν πέναλτι αλλά και το γκολ ...