Μεταξύ ομάδων τα έγγραφα έχουν γίνει ανταλλαγή για να κλείσει πρέπει να έρθει ο παίκτης να υπογράψει. Αυτό θα γίνει λογικά δευτέραEttien26 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 21:18 Λοιπόν, μεγάλη η κίνηση για Ζαφείρη.
Έχει κλείσει κανονικά όμως (με συμβόλαια κ.λ.π.) ή μιλάμε μόνο για προφορική συμφωνία ?
Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Τετ 20 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Καλησπέρα και πάλι είχα μπει στο πειρασμό να γράψω αλλά παρακολουθούσα με ενδιαφέρον την υπόθεση Ζαφείρη..Ο Πανακας που είναι και φίλος καλός είχε πρωτογραψει για ζαφειρη κάπου στα μέσα Ιουνίου...Μετά απο κάποιες άλλες πηγές μου είπαν ότι του Ζαφείρη είναι σίγουρο και μάλιστα από 4/8 γνώριζα αυτή τη ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν ...
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις των 100 ετών του συλλόγου με πανελλήνιες και νταξ μωρέ να πούμε ξέρω γω εντάξει, απλώς για να στηρίξουν Βολιάκους και κανένηδες, δεν θα το πίστευα αν μου το λέγανε και δε το διάβαζα ο ίδιος.
Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα ...
Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ειρωνία ρε φίλε, τι είπε ο άνθρωπος? Ότι ξέρουμε λιγότερα από του σκαουτς?
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
Πολύ ευαίσθητοι γίναμε για οπαδικο φόρουμ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Γίνεται να σταματήσει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα "Καλά δεν ξέρει ο πρώην αρχισκάουτερ της Γιούβε";
Πρώτον, σας είπε κανείς ότι οι αρχισκάουτερ δεν κάνουν λάθη; Ο Πορτογάλος πρώην αρχισκάουτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, 2 ομάδων που εξειδικεύονται στο να βρίσκουν διαμάντια, έδωσε 3.5Μ ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ειρωνεία ή εξυπνακισμος δεν διακρίνεται απο πλευράς Nassos , ας είμαστε πιο έτοιμοι να ακούσουμε κ την αντίθετη άποψη ειδικά όταν δεν εχει προσβλητική διάθεση η διατύπωση. Από την άλλη βλεπω εναν πρώτο πληθυντικό απο το πουθενά κ μια διάθεση για νουθεσια που δεν δικαιολογειται απο την ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η ιερή αγελάδα φταίει μάλλον που έφαγες 4 από την λειβαδια. Και δεν μπόρεσες να βάλεις γκολ στο Αγρίνιο σιτι. Λογικά πρέπει να φέρουμε 20 παίκτες των 20 εκατομμυρίων για να κερδίσουμε στη λειβαδια. Τι θα διαβάσουμε κι απόψε. Καλή ανάγνωση σε όλους
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αχου μωρέ, επηρεάζονται ψυχολογικά τα παιδάκια μας από τους διχασμένους οπαδούς και δεν μπορούν ν' αποδώσουν στο γήπεδο!
Πάλι εμείς οι οπαδοί φταίμε δηλαδή για τον πονόματο.
Άσε το κλείνω γιατί θα πάθω κάνα εγκεφαλικό στο τέλος με αυτά που διαβάζω...
Παίχτες εκατομμυρίων που πληρώνονται ημερήσια όσα ...
Πάλι εμείς οι οπαδοί φταίμε δηλαδή για τον πονόματο.
Άσε το κλείνω γιατί θα πάθω κάνα εγκεφαλικό στο τέλος με αυτά που διαβάζω...
Παίχτες εκατομμυρίων που πληρώνονται ημερήσια όσα ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ θα επιμένω
Που στε ρε
-Όλα λάθος
-Όλα κατά διαόλου
-Εγώ κάνω κριτική γιατί πονάω την ομάδα
-αποεπενδυση
-αποσυμπίεση
-απολύμανση
-απομεταγραφοποιηση
Χασπιοτες όλοι
Στη μιρλα πρώτοι
Στην χαρά άφαντοι
Μετά αν σας κράξουν εδώ μέσα αρχίζετε τα δημοκρατικά
Ξαναγραψτε τέλος σεζόν
Που στε ρε
-Όλα λάθος
-Όλα κατά διαόλου
-Εγώ κάνω κριτική γιατί πονάω την ομάδα
-αποεπενδυση
-αποσυμπίεση
-απολύμανση
-απομεταγραφοποιηση
Χασπιοτες όλοι
Στη μιρλα πρώτοι
Στην χαρά άφαντοι
Μετά αν σας κράξουν εδώ μέσα αρχίζετε τα δημοκρατικά
Ξαναγραψτε τέλος σεζόν
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Οπως λεμε για τον Τσαλοφ βγαλ'τον και μην βαλεις κανεναν, ετσι θα πω και για σενα πλεον. Φυγε κι ας μην ερθει κανενας. Ο χειροτερος ΠΑΟΚ που εχω δει δεδομενων και των αναλογιων. Αμα δεν μπορεις να ασχοληθεις αλλο πες το και μην μας γαμας την ψυχη.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Καλα βρε αθεοφοβε? Ισορροπημενο ματς που κριθηκε στις λεπτομεριες? Δεν παιζεσαι!
υγ. παντως κανει μπαμ οτι δεν ξερεις τι να πεις και οτι απλα δημιουργεις δικαιολογιες. Βλέμμα στα χαμενα και πολλη σκεψη μεχρι να απαντησεις. Μακαρι να αντιλαμβανεσαι τα προβληματα και να μην πιστευεις απλα π λες
υγ. παντως κανει μπαμ οτι δεν ξερεις τι να πεις και οτι απλα δημιουργεις δικαιολογιες. Βλέμμα στα χαμενα και πολλη σκεψη μεχρι να απαντησεις. Μακαρι να αντιλαμβανεσαι τα προβληματα και να μην πιστευεις απλα π λες