Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ακριβώς. Είναι στυλ Μποβε. Λίγο πιο γρήγορος από τον Μποβε και λίγο χειρότερο τελείωμα. Εγω θα τον παρομοίαζα και με Λαζάρ. Σε κάτι πιο ρεαλιστικό. Ταιριάζει με όλους καθώς είναι ο παίκτης που θα πάρει την μπάλα και έχει την ένταση να πιέσει για ανάκτηση. Βασικά έχει μυαλό λευκού και αθλητικότητά ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι για Τσουμπάκα διαβάζω σε αγγλικά accounts...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πιστεύετε ότι με κάτω από 2 το χρόνο μπορούμε να φέρουμε επιθετικό που θα ταιριάζει στο στυλ του Λουτσεσκου και θα προσφέρει παραπάνω από τον Akpom τι να πω. Οι τιμές έχουν ξεφύγει.
Επίσης ο παίκτης έχει εξελιχθεί. Το να βλέπω φάσεις χρόνια πριν δε μου λέει τίποτα. Αν θες μπορώ να σου κάνω ...
Επίσης ο παίκτης έχει εξελιχθεί. Το να βλέπω φάσεις χρόνια πριν δε μου λέει τίποτα. Αν θες μπορώ να σου κάνω ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το ότι είναι 13χρονα και 15χρονα είναι χαιδεμα αυτιών για να νοιώσουμε καλύτερα. Κανονικοί ενήλικες είναι που ζουν ανάμεσα μας. Οι ίδιοι που στη Κρήτη κάτω από τα ποστ του Αυγενάκη γράφουν προχώρα παλήκαρε και μη χαμπαριάζεις. Δυστυχώς η κοινωνική παρακμή στην Ελλάδα έχει πιάσει all times high ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
Ένα έχω να πω. Και ο μεν και ο δε στο θέμα ειδικά του γηπέδου η επικοινωνιακή τους πολιτική είναι χειρότερη και απο τη συμπεριφορά του Κολόμβου στους αμερικάνους ιθαγενείς.
Ο ένας άρτσι μπούρτσι και λουλά συνενοήσεις με έναν ανίκανο να γράψει 2 σωστές ανακοινώσεις ...
Ένα έχω να πω. Και ο μεν και ο δε στο θέμα ειδικά του γηπέδου η επικοινωνιακή τους πολιτική είναι χειρότερη και απο τη συμπεριφορά του Κολόμβου στους αμερικάνους ιθαγενείς.
Ο ένας άρτσι μπούρτσι και λουλά συνενοήσεις με έναν ανίκανο να γράψει 2 σωστές ανακοινώσεις ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είδα τις φωτογραφίες του Ιβάν, μετά έριξα μια ματιά στον καθρέφτη.
Γερασαμε ρε φουστη μου
.
Γερασαμε ρε φουστη μου

- Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσούμπα Ακπομ πίεσε να φύγει πριν προκριματικό αγώνα αδιαφορώντας για την ομάδα.
Αυτο θα κάνει και του χρόνου αν του ερθει πρόταση απο την αγγλία..Απο εμένα οχι.
Μακάρι να ισχύει ο αποκλεισμός γαυροπολις.
:nairepaok:
Ναι ο Τσούμπα μας πείραξε που στην τελική στην πατρίδα του γύρισε αλλά ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Vardy ούτε μία στο εκατομμύριο εκτός αν μαζί με το συμβόλαιο κανονίσουν και κανά reality show στο Οπεν για να βολευτεί και η γυναίκα του.
Με το ένα πόδι Rangers είναι.
Διαβάζω πάλι για Μπράντον. Κατά καιρούς προσπαθώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει ο τρόπος που παίζει..Σκεφτόμουν διάφορους παίκτες ανα τον ...
Με το ένα πόδι Rangers είναι.
Διαβάζω πάλι για Μπράντον. Κατά καιρούς προσπαθώ να θυμηθώ τι μου θυμίζει ο τρόπος που παίζει..Σκεφτόμουν διάφορους παίκτες ανα τον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ερασιτεχνικό αν κολλάει η μεταγραφή γιατί υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο.
Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να ακούσει η ομάδα τις αντιδράσεις του κόσμου για έναν παίκτη για ηθικούς λόγους (πχ έναν παίκτη που είχε προκαλέσει στο παρελθόν, έχει προσβάλει την ομάδα ή έχει κάνει ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέχασε τη βρύση ανοιχτή στο μπάνιο.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.
Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.
Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, ΟΚ. Αλλά κάτι δείχνουν τα άτιμα.
Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πρόσληψη Sera δείχνει αν μη τι άλλο ο Σαββιδης να αλλάζει σελίδα σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό , που τόσο έπασχε η ομάδα μας ! Νομιζω ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές ! Κρίμα που δεν ήρθε από την αρχή της σεζόν τον Ιούνιο , αλλά έστω και τώρα νομίζω ότι θα κλείσει μια μεγάλη πληγή σε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για να έφερε δύο ανθρώπους που έχουν λόγο στις μεταγραφές συν τον Βιερίνια πάει να πει ότι ο Σαββίδης επιτέλους κατάλαβε ότι η λειτουργία της ομάδας στο σκάουτινγκ και τις μεταγραφές εδώ και χρόνια ήταν για τα πανηγύρια.
Πόσα θα είχαμε κερδίσει και πόσα βήματα εμπρός θα είχαμε κάνει αν οι ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί ρε φίλε? Και ο Καρελης πρωτάθλημα πήρε. Τι ψέματα?
Πώς βαυκαλιζομαστε έτσι για να δικαιολογήσουμε αψυχολογητες κινήσεις....
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αυτό είναι το pool παικτών που κοιτάμε αυτή τη στιγμή, τρομάζω και μόνο στην ιδέα να γίνει καμιά στραβή στα προκριματικά.
BTW γιατί είναι πρόβλημα το επικονωνιακό για Κεντίρα και όχι για Μότα? Δεν το λες και αναβάθμιση.
BTW γιατί είναι πρόβλημα το επικονωνιακό για Κεντίρα και όχι για Μότα? Δεν το λες και αναβάθμιση.