Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ήταν περίεργη η μέρα, ας ηρεμήσουμε σιγά σιγά γιατί όλοι είχαμε δικαιολογημένα νεύρα.

Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στεναχωρεθηκαμε στην είδηση φυγής Ντελια, αλλά απ' ότι φαίνεται το μήνυμα έφτασε εκεί που έπρεπε.

Αναμένω την ανανέωση τώρα στην πράξη και όχι όπως πέρσι..

Και να ανανεωσει ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

-keeper- έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 15:11 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι περίεργος γιατί δεν κινηθήκαμε για Ζαφ πριν την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του που θα ήταν πολύ χαμηλότερο το κόστος ;
γιατι θα μπαιναμε σε bidding war με τον γαυρο πιθανοτατα και θα βγαιναμε ολοι χαμενοι εκτος απο την Σλαβια.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
από theo86
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ρε σύ ραζβαν πραγματικά θέλω να μου πεις τι σου είπε ο ιβαν κ σε έπεισε να παραμείνεις κ φέτος στην ομάδα…
Κ θα φας κ κάνα πέσιμο σύντομα αν δεν σου βγουν τα μαγικά που πρεπει να κάνεις πάλι!!