Η αναζήτηση βρήκε 536 εγγραφές

Return

από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

vs40 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:04

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή σαν τον Ιβιτς να τα χώνει μέχρι και στη διοίκηση
Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε το 19 το καλοκαίρι και το 24, σχεδόν όλη τη χρονιά, αν κρίνουμε και από τι έγινε στο τέλος που ξανααρπάχτηκαν. :mrgreen:
από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή σαν τον Ιβιτς να τα χώνει μέχρι και στη διοίκηση

Μάλλον δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε το 19 το καλοκαίρι και το 24, σχεδόν όλη τη χρονιά, αν κρίνουμε και από τι έγινε στο τέλος που ξανααρπάχτηκαν. :mrgreen:

Προσωπικά δεν έχω παρακολουθήσει το φόρουμ τότε ...
από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Μπήκε ο 38χρονος και είπα ανανέωση μέχρι τα βαθιά του γεράματα.
από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Ήταν τέτοιο το κέντρο χθες που μπήκες και είπα ο marsantos τώρα δικαιώνεται, μέχρι που έκανες εκείνη την ωραία πάσα από τα αριστερά στον κεντρικό άξονα, όπου φύγανε οι άλλοι στην αντεπίθεση και συνήλθα.
Τα λέω καλά @marsantos; :mrgreen:
από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

από marsantos » 10 Μάιος 2026, 23:40

Αλλά φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο ρόστερ επιθυμείτε και ότι μπάτζετ θέλετε. Η συχνότητα κατακτήσεων τίτλων είναι αδύνατο να αλλάξει δραματικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Άντε, κάποια πενταετία μπορεί να πάρουμε και ...
από Miles
Δευ 11 Μάιος 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

:lol: :lol: :lol:
Ρε κορόιδο, πιο πιθανό είναι ο 21χρονος Jason από την Αθήνα να είναι κανένας παλιός που σου τα είχε μαζεμένα και δεν ήθελε να τα γράψει με τον άλλον λογαριασμό και κάθεσαι και του απαντάς;

Το κύριε ήταν πολύ ψαρωτικό :mrgreen:
από Miles
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Μα μένει ο Γαλιώτος γιατί δεν υπάρχει άλλος αξιόλογος γηγενής για βασικός. Ο επόμενος είναι το μεγάλο ερωτηματικό Κουμεντάκης και ο μεθεπόμενος είναι το ακόμα μεγαλύτερο ερωτηματικό Τζούριτς, ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να αναπληρώσει καμιά θέση βασικού γιατί μία παίζει και δύο είναι έξω λόγω ...
από Miles
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 27. Magomed Ozdoev

Παραμονή Οζντόεφ σημαίνει αποχώρηση Καμαρά, γιατί δεν θέλω ούτε να το διανοηθώ ότι θα μείνει η ίδια τετράδα, ούτε μας έχω, αν φέρουμε μεταγραφή καλή, τόσο άπλες που θα βάλουμε 1,2 εκ. να ξεσκονίζουν τον πάγκο.
Φαντάζομαι επίσης ότι θα ανανεώσει με αρκετά μειωμένο συμβόλαιο, για να ισορροπηθεί το ...
από Miles
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Καταρχάς νομίζω ότι όταν παίζει ο Γερε έναντι του Γιακουμάκη σε παιχνίδια εκτός των ντέρμπι, δίνει πολλά περισσότερα από τον κρητικό.
Εγώ πάλι βαρέθηκα τους επιθετικούς τύπου Σουγκλάκου.
Θέλω έναν λίγο πιο αθλητικό γερεμεγεφ. Όχι για να κερδίζει μονομαχίες αλλά για να μπορώ να παίξω επιτέλους ...
από Miles
Τετ 13 Μάιος 2026, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στα λίγα παιδιά εδώ που έχουν εξαφανιστεί, τουλάχιστον έχουν και μια αξιοπρέπεια.
Και η αλήθεια είναι ότι μόνο σε τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις πολλά, γιατί στα εύκολα... Δεν έχετε παρά να ανατρέξετε τι γραφόταν εδώ μήνα Ιανουάριο, "αχ Ράζβαν μου..."
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

nunies4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:19 Να είσαι δισεκατομμυριούχος πρόεδρος, να έχεις τεράστια φανέλα, τεραστιο μπάτζετ και να τρως φαπες από την κάθε ομαδουλα
Απορώ πως το ανεχεσαι
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Πας φιρί φιρί να τ' ακούσεις... σαν τον marsantos.
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Πορτογάλο μπορεί να μην μείνουν μόνο στα βρισίδια :lol:
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Και εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή. Είναι ιδανικό ταιμινγκ και για εμάς και για εκείνον. Φέτος έχει σοβαρές ευθύνες ανεξάρτητα αν δεν είναι ο μόνος. Αποχώρηση και του Τιμ του Λουτσεσκου που κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτο.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι από τα ...
από Miles
Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:15
Jump to forum
Jump to topic

Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...
από Miles
Παρ 15 Μάιος 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Κούγκι θα το κάνει ο Παϊσιάδης το βόλευ, "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων" :lol: :lol: