Η αναζήτηση βρήκε 369 εγγραφές
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Παιδια, ψάχνω τον καλύτερο πατσά στην πόλη.
Απόψεις;;
Να σε διαβασει κανας Αποστολης να σε κρεμασει αναποδα,Σαρακοστη εχουμε!!! :lol:
Μια φορα εχω φαει στην ζωη μου,για να δω αν μου αρεσει η οχι (δεν μου αρεσουν οι σουπες γενικα),Τσαρουχα εχω φαει,εχω ακουσει απο γνωστες πως ειναι καλος ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ίντερ γαμιέσαι!
- Τετ 25 Φεβ 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το καζάν ντιπί με κοτόπουλο είναι, απλά το ένα είναι καραμελωμένο στον πάτο και το ταούκ όχι.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και η παραδοσιακή συνταγή είναι με κοτόπουλο, αν κάποιοι το φτιάχνουν και χωρίς (που τώρα μόλις διαβάζω ότι το κάνουν και χωρίς) είναι άλλο θέμα.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπερδεύω τίποτα, υπάρχει και το ίντερνετ για να το ψάξετε.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο με κοτόπουλο φτιάχνεται το καζάν ντιπί και όντως πολλές συνταγές που βλέπω στο ίντερνετ δεν το έχουν. Υποθέτω γιατί είναι άκρως μπελαλίδικο αν το κάνεις με το κοτόπουλο. Επειδή έχω και το βιβλίο με την οθωμανική κουζίνα που κυκλοφορεί, με τις παραδοσιακές συνταγές που έχουν ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα καλά λόγια κράτατα για την Πανάθα και την Ένωση, παραδειγματίσου λίγο και από τον φίλο σου παραπάνω!giapas έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 10:17 Συμφωνώ.
Πολύ καλή παρουσία συνολικά για τα δεδομένα της Ελλάδας.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία έχεις καταντήσειmarsantos έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 21:31 Φτάσαμε τους 9 σε 8 αγώνες.
Εδώ έχω την ατάκα αλλά σέβομαι τις επισημάνσεις του φίλου @Χωρικός που προσπαθεί να με ηρεμήσει.
Έχεις ξεχάσει και τις προσευχές στον Ντιέγκο πιστεύω...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον Αγκαλίτσα λαδάδικα να πάτε οι κεντρωοι και πτωχοι.... Σαν εμένα που δεν έχουμε και ΙΧ λόγω κλοπής..... 15 ευρώ ψάρια όσα θες για μένα μιλάω και κρασί τίποτε άλλο :opaokara: :opaokara:
Τι πατσάς σαν το ψάρι δεν έχει....γαβρο σαρδέλα τσίπουρα λαβράκι....
Στρατηγέ, τι ζητούσες στη Λάρισα, εσύ ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Εγώ προχθές είδα ότι έκανε περιστροφή μόνος του, στο κέντρο του γηπέδου, με αντίπαλο παίχτη σε ακτίνα αρκετών μέτρων. Αυτό δεν θυμάμαι να το έχει κάνει ξανά.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τι Μπιάνκο, τι Μπιανκόν... όλοι οι σκύλοι μια γενιά

- Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
giapas έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 20:30 Παικτάρα είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ , ούτε με οπαδικά πατομπούκαλα δε μπορείς να το αγνοήσεις.
Πάμε Πανάθα μου , ταξίδεψέ μας στα αστέρια.
Επιτέλους, το δίδυμο πήρε μπροστά και τίποτα δεν μας σταματά, Πανάθα μου!
- Παρ 27 Φεβ 2026, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αποκλειστεί.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ευτυχώς που βλέπουμε τις τρίπλες και το μοίρασμα παιχνιδιού του Οζντόεφ και ξεζαλιζόμαστε.
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μη ρίξω την κακία μου, έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε τις αντιπάθειες και τις συμπάθειές μας

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μη ρίξω την κακία μου, έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε τις αντιπάθειες και τις συμπάθειές μας
- Παρ 27 Φεβ 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Ράζβαν θα φύγει όταν θα μας βαρεθεί, εκτός αν ξαναπλακωθούν, μια και καλή...
Χωρίς πλάκα, ενώ κύκλοι προπονητών, όπως και παιχτών, πολλές φορές είναι σύντομοι σε πολλές ομάδες, να νιώθουμε τυχεροί που έχουμε κάποιον που διατηρεί την ομάδα σε υψηλό επίπεδο για τόσα χρόνια, δηλαδή 2+5. Πλήρως ...
Χωρίς πλάκα, ενώ κύκλοι προπονητών, όπως και παιχτών, πολλές φορές είναι σύντομοι σε πολλές ομάδες, να νιώθουμε τυχεροί που έχουμε κάποιον που διατηρεί την ομάδα σε υψηλό επίπεδο για τόσα χρόνια, δηλαδή 2+5. Πλήρως ...