Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Φαντάζομαι ότι ακόμα και στην πόλη του Λιντς αν πεις ζήτω η United, θα φας ξύλο 
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Βλέπω ότι το 1999 ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί
Δεν είναι ακριβώς αυτή η ιστορία της Μάντσεστερ, ο παππούς και τίποτα άλλο πιο πριν.
Δεν είναι ακριβώς αυτή η ιστορία της Μάντσεστερ, ο παππούς και τίποτα άλλο πιο πριν.
- Δευ 01 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Φίλε Νασσο θεωρώ πως δεν είναι τόσο απλό να πάρει ένα παιδάκια να το κάνει ιδιο .
Ο Τάισον είναι περίπτωση σωματική . Τέτοιο σπριντ και ένταση , σε αυτήν την ηλικία , δεν βρίσκεις κάθε μέρα ούτε σε κορυφαία πρωταθλήματα . Είναι περίπτωση
Να σου πω την αλήθεια μου, δεν είναι το σπριντ που με ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Η αλήθεια είναι ότι έχει καταντήσει κλισέ η ανάλογη έκφραση "πόσο άμπαλοι είστε, τι επιστήμων είμαι εγώ", όταν πολλοί νιώθουν δικαιωμένοι για γνώμες περί παιχτών με τις οποίες διαφωνούν.
Δεν είναι παράξενο να έχουμε αντίθετες απόψεις για παίχτες και σίγουρα ακούγεται κάπως ο αυτοθαυμασμός ...
Δεν είναι παράξενο να έχουμε αντίθετες απόψεις για παίχτες και σίγουρα ακούγεται κάπως ο αυτοθαυμασμός ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Αντεπιθέσεις 2 με 4 που να γίνονται γκολ, μόνο εμείςmarsantos έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 16:21
Η φάση που κάνει στο 15' με την παράλληλη που πιάνει ο Παβλένκα δε νομίζω να την κάνει ομάδα στην Ελλάδα πλην ΠΑΟΚ. Κι ο ΠΑΟΚ άμα υπάρχει ο Ντέλιας μέσα.
- Τρί 02 Δεκ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD
Σαν τον Καμαρά...