Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές

Return

από The_Analyst_4
Τρί 28 Απρ 2026, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ελα ρε τωρα που θα μου βγαλετε τον Παπαμιμικο αντικυβερνητικο μη και θιξουμε τον Ιβαν. Τακτικες Τσαλτιδη να κανουμε το ασπρο μαυρο στα προφανη δεν ειναι ΠΑΟΚ. Αμα θελετε να πιασουμε το τι ρολο θα εχει και τι αρμοδιοτητες ας το κανουμε. Αλλα οχι τρελιτσα οτι δεν ειναι κοκκαλο ΝΔ ακομα. Αγωνα κανει σε ...
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
😉
από west group 1926
Σάβ 02 Μάιος 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

ημουν μελος(dimpaok4) απο το 2018 μηνα σεπτεμβριο μεχρι και την τεταρτη οπου μετα απο 2-3 σχολια μεσα απο συζητηση στο νημα του καινουργιου συμβουλου του προεδρου δεχθηκα οριστικο μπανακι σε εκεινον τον λογαριασμο,δεν θα κρινω το σωστο η το λαθος της αποφασης αυτης απλα νιωθω μια προσπαθεια να μην ...
από Sera4
Τετ 06 Μάιος 2026, 07:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Η κάθε adidas σε δίνει το πανέρι της φασόν, ούτε παρεμβάσεις μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα.

Την προσοχή που δίνει η Macron, με μοναδικά σχέδια που γίνονται για τον ΠΑΟΚ, σε αυτή την ποιότητα δεν θα τη δεις από την κάθε Adidas ποτέ. Γι' αυτούς είμαστε μια επιλογή όχι από το πανέρι, αλλά κάτω και ...
από nothu
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Τι διαβαζουμε παλι..... Θα μας δωσουν την κουπα του πρωταθλητη των ντερμπι. Ουτε τωρα μην παραδεχθουμε την αποτυχια.
από flash4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα ...
από renegade
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Ευκαιρία για νέο 15ετες πλάνο
Μόνο δεν θέλω να μου βιάζεσαι. Εξάλλου ομάδες δεν χτίζονται μέσα σε ένα βράδυ
Αγάλι αγάλι
5 χρόνια
10 διαθέσιμοι τίτλοι
1 κατάκτηση πρωταθλήματος
Αφού εσύ μπορείς και δέχεσαι σφαλιάρες από το κάθε σουργελο που εμφανίστηκε εχθές στο ποδόσφαιρο εμένα δεν μου πέφτει ...
από Tolaros
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Την άλλη εβδομάδα απόλυση της Γκοντσαρεβα και του ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του προπονητικού τιμ.
Απομάκρυνση από κάθε απόφαση των δύο γιων σου που πέρασαν 15 χρόνια και ακόμα περιμένουμε να "μάθουν τη δουλειά".
Παπαμιμίκος να φέρει άνθρωπο να χτίσει καινούριο ΠΑΟΚ. Αυτός πάει μας τελείωσε με πάταγο.
Άλλαξε ...
από makis76
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...

Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν ...

Οχι φίλε μου , δεν το ξεχνάμε ίσως εσυ να είσαι νεαρός και να μην γνωρίζεις την ιστορία της ομάδας που υποστηρίζεις. Ο ΠΑΟΚ ...
από Jim_Chatz
Τετ 13 Μάιος 2026, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μπαίνω στο σδνα να μάθω για τον εφταστερο (σύντομα μπορεί κ οχταστερο) και για το παρελθόν της σημερινής διαιτητικής τριάδας και έρχομαι σε λίγο
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.

Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα. Λευτεριά ...
από mi8rio
Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Νόμίζω καλύτερη διατύπωση από αυτή του "PAOK Basketball Retro" δεν θα μπορούσε να υπάρχει , και την παραθέτω εδώ :

"....Όλοι εσείς που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος τώρα για το μπάσκετ, μετά την ανάληψη του από τον Μυστακίδη, χεσμένο το είχατε μια ζωή. Οπότε, αφήστε τις υποδείξεις και τις κριτικές κι ...
από Τρικυμίας
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Η κίτρινη απέκτησε μια σταθερή, αξιόμαχη ομάδα με προπονητή ενός έτους. Σε συνδυασμό με τόνους προπαγάνδας, έφτιαξαν τις προϋποθέσεις να χωθούν και να το πάρουν από εμάς, που με 14 χρόνια ίδιο πρόεδρο και 5 χρόνια ίδιο προπονητή είμαστε έρμαιο της συγκυρίας, από τον κόκκινο που του τελείωσε το ...
από Magpies4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Μόλις έγιναν οι 2 αλλαγές περάσαμε το κέντρο. Τί κολλήματα είναι αυτά, είναι απίστευτο. Υπνος στον πάγκο.

Με την κακή εικόνα που έχουμε, πολύ δύσκολη η 2η θέση γιατί ο γάβρος θα κερδίσει τον πάο.

Φοβερή απογοήτευση.
από Tolaros
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Σιγά την ξεφτίλα ρε giapas μην τρελαθούμε. Κάθε χρόνο αυτό θα γίνεται πλέον όπως είναι το πρωτάθλημά μας, ένας θα το παίρνει και θα παίζει στην έδρα ενός εκ των υπολοίπων τριών. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα?
Η απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο από ομάδα που κοστίζει όσο ο Ζίφκοβιτς και ο ...