Η αναζήτηση βρήκε 174 εγγραφές
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Πάντως έχουμε να κάνουμε με ένα υπερδύναμο "σάπιο" σύστημα. Είναι εντυπωσιακό ότι μπαίνει το γκολ της χάρτινης, φαίνεται παίκτης πεσμένος στο χόρτο και η πουστροτέ ξεκάθαρα σκόπιμα αποφεύγει να δείξει ριπλέι μέχρι που ο Παπαδόπουλος αρχίζει να κατευθύνεται στο βαρ. Τι καθίκια είναι αυτά ρε φούστη ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Να πούμε βέβαια, πως ο παίκτης είναι η μία από τις δύο προσθήκες που κάνει ο Ματέο Σέρα στο ξεκίνημα της θητείας του. Η άλλη είναι ο Βολιάκο. Καλό ξεκίνημα θα πω εγώ και μπράβο στη διοίκηση για την πρόσληψη του. Λιλ, Γιουβέντους, ΠΣΖ, δεν το λες και μικρή υπόθεση να τον έχεις στο team.
Ποιος ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Στ@μ@της Μουρ3λής θεωρεί ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κι ό,τι κι αν λέτε εσείς εγώ θα πιστέψω τον κιτρινόμαυρο συμπολίτη. Αυτά λέει στον πιο μπασκετικό λαό της πόλης. Χαχα Το έχουν χάσει τελείως οι μπαγάσες. Για λύπηση είναι. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Αποστόλη, το νου σου! Κοίτα μην τον κάνεις πουλέν! Καλή εβδομάδα, αγαπητέ.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Πάντως είναι τόσο εμφανής η "αποχή" των εκφραστών της ντεμέκ αντικειμενικής κριτικής που αγγίζει τα όρια του εξευτελιστικού.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
1-2-3 5-6 7 και 8 όταν γεμίζει κόβονται για αυτό τον λόγο .
Από τον κοβιντ και μετά από τον Μπελο και μέχρι την 3
Στα εκτός και τα καφενεία
Κόβεις αυτά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .
Ειδικά για τα καφενεία έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορούσα άνετα να δω παιχνίδια παρέα με σκώληκες, χάρτινους ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαρτίνς έβαλε το γκολάκι αλλά θα πρέπει να τον κρεμάσουν μ'αυτά που έχασε. Στο τέλος τους κρέμασε ο κοντός που τα έφτυσε από το πολύ τρέξιμο. Βγήκε στο ξέφωτο με άλλους δύο γάβρους και ενώ με μία πολύ απλή πασούλα θα κάνανε το 2 0 πούλησε τη μπάλα και η κηδεία έγινε ακριβώς εκεί που έπρεπε. Να μην ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Παλληκάρια, κάποιος που ξέρει θα ήθελα να μου πει εάν έχω κάποια δυνατότητα να πάρω και τη 13χρονη μικρή αύριο στο γήπεδο. Μου το ζήτησε τελευταία στιγμή και τώρα βλέπω ότι δεν έχει πια εισιτήρια στην 6 που θα πάω εγώ.Χρειάζεται παιδικό εισιτήριο; Τα παιδικά μήπως τα εκδίδουν μόνο στα εκδοτήρια ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν στιλ παιχνιδιού που αναβαθμίζουν το θέαμα κι άλλα που το χαντακώνουν. Η αντιγραφή της εθνικής μας στο μακρικό 2004 έφερε ένα καταστροφικό διάστημα στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η χαρά του πούλμαν. Εάν υπάρχουν φίλαθλοι που τους άρεσε αυτό το στιλ ποδοσφαίρου, περί ορέξεως ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα το εικονοποιήσω κιόλας, φίλε μου, αυτό που έγραψα. Η Ίντερ του Μουρίνιο το 2010 με το γνωστό ποδόσφαιρο πήρε το τσλ αποκλείοντας τη Μπάρτσα του Μέσι.Έχοντας πιθανότατα περισσότερες φάσεις στις αντεπιθέσεις.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Τα παθήματα έγιναν μαθήματα και φάνηκε μεγαλοπρεπέστατα χθες. Η φόλα που φάγαμε πέρσι από τη Στεάουα που καταφέραμε να χάσουμε με παίκτη παραπάνω λειτούργησε ευεργετικότατα. Τα φαντάσματα ξαναξύπνησαν λίγο εκεί στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μίχα, που σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Προσοχή στο ύπουλο σωματείο. Μόνο τα πρόσφατα χρόνια μας έχει κλέψει δύο κύπελλα και μόλις πέρσι αναγκαστήκαμε να παίξουμε στην κανονική διάρκεια με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάμπα χάνοντας το παιχνίδι κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Γκολ η...Ντεσπότοβα! Τι γκολάρα έβαλε η Γουίχι...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
έχουμε φάει τρελό στήσιμο σήμερα. Μέχρι τώρα τρεις φάσεις για απευθείας κόκκινη τις έπνιξαν
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σιώπης δεν έχει πάρει ακόμη κίτρινη;
Άντε μαμήσου ρε μλκ σαβράκο. Έχει καταφέρει ο βάζελος λέει να βάλει εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ. Πες και τον τρόπο ρε βλάκα
Άντε μαμήσου ρε μλκ σαβράκο. Έχει καταφέρει ο βάζελος λέει να βάλει εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ. Πες και τον τρόπο ρε βλάκα