Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αποστολη αν και τα δυο ποδια ειναι πισω απο την γραμμη,Οφσαιντ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.. Αυτο που ειδες,ειδα κι εγω και τα εχω παρει !!!
Δηλαδη λες οτι για τη γραμμή του κεντρου αλλαζει ο κανονισμος του οφ σαιντ και δεν ισχύει οτι ισχύει και στις αλλες περιπτώσεις οπου παιζει ρολο και η θεση του ωμου ...
Αγαπητοι Κυριοι.. Επειδη εγω το ξεκινησα.οφειλω να διευκρινησω.. Μιλησα με στενο φιλο πρωην διαιτητη FIFA.. Η αποψη οτι ο παιχτης φευγει πισω απο το κεντρο ειναι 100% σωστη.. ΑΛΛΑ.. Συμφωνα με τα ΝΕΑ δεδομενα της συχρονης τεχνολογιας ΕΙΝΑΙ τελικα Οφσαιντ.. ΚΑΚΩΣ μεν αλλα ΕΙΝΑΙ.. Αυτα λοιπον απο ...
Η ομάδα με αελ και αρόμητο ήταν πραγματικά κακή και ακίνδυνη. Κρατησε το μηδέν έβαλε ένα γκολ και προχωρήσαμε. Σήμερα που ήταν αισθητά καλύτερη σε σχέση με τα 2 προηγούμενα, δε μπήκε η μπάλα και άρχισαν τα ζόρια. Δυστυχώς ή ευτυχώς το αποτέλεσμα καθορίζει πολλά.
Οσοι προβάλετε το και καλα “no politica”, κάντε στην άκρη σήμερα και καθίστε σπίτι σας.
Στα παπαρια μας αν δεν σε ενδιαφερει.. Εμενα και πολλους αλλους μας ενδιαφερει πρωτιστως το αποτελεσμα.. Τυπακια σαν κι εσενα ειναι καλυτερα να μην σας βλεπουμε στο ...