Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές

Return

από gk.box16
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

gk.box16 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43 Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού
Μακράν το μήνυμα του καλοκαιριού
από Equalizer
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
από Σουριναμέζος
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?
από giapas
Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Δείξτε λίγο επιείκεια.

Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.

11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.

Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
από Nassos
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο μπαλντε νομίζω τώρα που υπέγραψαν θα ξαναεμφανιστει.
από jibbie
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .

Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
από thomas Murg
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Παιχνίδι που δεν σου κάθεται να το κερδίσεις φροντίζεις να μην το χάσεις γιατί όπως είδαμε και πέρσι κάθε μα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.
Μέσα από το γήπεδο έκανε μπαμ ότι ο Οζντόεφ σήμερα ήταν σε πολύ κακή μέρα. Και συμπαράσυρε και τον Μεϊτέ. Το κέντρο μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν βούτυρο.
Το ...