φφφ περίεργα, άλλαξε το φόρουμ...
ότι και να είναι, να αγαπάτε τον ΠΑΟΚ.
και όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για την πιο περίεργη και δύσκολη λέξη.
αλλά ν αγαπάτε τον ΠΑΟΚ μας.
αυτά. καλή συνέχεια.
Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οπαδούς πρέπει να φέρει
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει μεγάλη πλάκα
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έχουν επιλεγεί συγκεκριμένων συμφερόντων ΜΜΕ για να εκφράζεται ο Ερασιτέχνης, είναι κι αυτό κομμάτι του ΜΗ τρυπήματος;
Πλάκα έχει
Πλάκα έχει
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη διαβαζω τα ονοματα και τις ψηφους, η δικηγορινα ειναι στο δς και ψηφισε? με ποια ιδιοτητα πηρε θεση?
Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ προφανώς.
Εντάξει, την Κατερίνα Γιαννακοπουλου τη θυμόμαστε όλοι πολύ μικρή , με τα σγουρά μαλλάκια της (αλήθεια που πήγαν τωρα) από δικηγόρο, μεταφράστρια ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε παλι για ακομη μια φορα...Επειδη καποιοι ενημερωνομαστε μονο απο εδω για το τι γινεται στον οργανισμο ΠΑΟΚ, θελεις να μας πεις ποιοι συνδεσμοι κ πως συνεβαλαν στο να μην μπουν αυτοι οι παραλογοι οροι??
Ένα απλα θα σου πω. Ο κόσμος συμφωνησε οτι πρεπει να συνεχιστεί το πλάνο ΙΒΑΝ κ να ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα ποια μπορεί να είναι η ευθύνη της ΠΑΕ, όταν την έχουνε βάλει να παίξει με σημαδεμένη τράπουλα και παρόλα αυτά με ελάχιστες κινήσεις έχει ήδη αναδείξει την ιδιοτέλειά τους, τους έχει φέρει στο σημείο να αυτοξεφτιλίζονται ασύστολα και ταύτοχρονα δηλώνει (όχι κάθε μέρα) πανέτοιμη να ξεκινήσει τις ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Το γήπεδο είναι ένα εργαλείο δουλειάς που εξυπηρετεί την ΠΑΕ και μόνον αυτήν. Για μένα είναι απαράδεκτο να κάνει κάποιος άλλος πλην της ΠΑΕ κουμάντο στο γήπεδο και άθλιο όταν αυτός ο άλλος να βάζει και όρους για το πώς θα γίνει το νέο γήπεδο, για το πώς δηλαδή θα κάνει η ΠΑΕ τη δουλειά της.
Το ...
Το ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού