Η αναζήτηση βρήκε 339 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Πέμ 30 Απρ 2026, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Για Γιαννούλη, εννοείται μακάρι να έχει κλείσει, θα είναι σημαντική ενίσχυση και γηγενής.
Ο Τσάπρας πως ακριβώς να χωρέσει σε εμάς; Τα περί στόπερ ακούγονται μόνο ως αστείο. Το δυνατό του χαρακτηριστικό φέτος ήταν οι 10 ασσίστ.
Για τον Κωστή, έχω σοβαρή απορία αν μπορεί να ταιριάξει στα ...
από WeWillRockYou
Τρί 05 Μάιος 2026, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Πολύ ωραίο νήμα, το οποίο νομίζω ήταν απαραίτητο.

Η δήλωση για το top20 έγινε, όταν ανέλαβε ο Σαββίδης. Δεν νομίζω πως ήταν κάποιο είδος αφέλειας, αλλά ένα είδος vision statement με όρους μάνατζμεντ, το οποίο πάντα περιλαμβάνει ένα υπεραισιόδοξο, ιδανικό σενάριο για μια επιχείρηση. Και απορώ τόσα ...
από WeWillRockYou
Τρί 05 Μάιος 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Τα 1200 ευρώ είναι κλασικό ταβάνι μισθών για την πλειονότητα του κόσμου στην Θεσσαλονίκη σε όλους τους κλάδους.
Καλά αν βάλουμε και το πόσο γηπεδικό κοινό έχει χάσει η ομάδα, γιατί χιλιάδες άτομα της ηλικιακής ομάδας 25-35 έχουν είτε φύγει στην Αθήνα, είτε στο εξωτερικό, είναι για κλάματα ...
από WeWillRockYou
Παρ 08 Μάιος 2026, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε

Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο

Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
από WeWillRockYou
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Μιας και λοιπόν από ότι φαίνεται και στις 2 ομάδες υπάρχει αυτό το ζήτημα με το και στις 2 ομάδες. Το ότι δλδ στο τέλος της περιόδου και οι δύο φαίνονται σαν να έχουν καεί το ερώτημά μου είναι το εξής.
Οκ, οι δικοί μας είναι άχρηστοι, πρώτη φορά προπονούν ομάδα και δεν ξέρουν.
Το ίδιο συμβαίνει ...
από WeWillRockYou
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Λουτσέσκου χθες: " Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία ...
από WeWillRockYou
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Το ερώτημα είναι εφόσον παραμείνει, θα έχει τα ψυχικά αποθέματα για να στηρίξει αυτά τα δυνατά σημεία την επόμενη σεζόν;
Γιατί φέτος και με την προσωπική του απώλεια σε συνδυασμό με όσα συνέβησαν στο σύλλογο, ήταν η πρώτη χρονιά που η ψυχολογία δεν φάνηκε να είναι το δυνατό σημείο της ομάδας.
από WeWillRockYou
Τρί 12 Μάιος 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Είναι αστείο κάποιες φορές που αν δεν έχουμε πληρώσει για κάποιον, δυσκολευόμαστε να του αναγνωρίσουμε την αξία του.
Ο παίκτης είναι ο ορισμός του value for money, αυτό το οποίο ζητάμε να κάνει το σκάουτινγκ actually, αντί να χρυσοπληρώνουμε μετριότητες.
Προφανώς δεν είναι παίκτης υψηλού επιπέδου ...
από WeWillRockYou
Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...