Πάντως πέρα από την πλάκα είναι σημαντικό να περάσει αύριο η Πανάθα, αν είναι δυνατόν και με νίκη. Είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να πιάσουμε τους Τσέχους.
Αλλιώς ειναι να ξέρεις πως περνάς απευθείας τσουλου χωρίς μα μου σου του.
Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές
- Τετ 25 Φεβ 2026, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Υπάρχει σενάριο και χωρίς Καμαρά.
Οζ, Ζαφ και Μπιάνκο.
Να μένει ο Ζαφ πίσω και να ειναι πιο κοντά στο γκολ πρωτίστως ο Οζ και δευτερευόντως ο Μπιάνκο. Έστω και αργά ας ξαναδούμε και ένα ματς με τον Ιταλό σε πρώτο πλάνο.
Είδαμε κοντρόλ με γάμπα, με καλάμι, με γόνατο. Αρκετά πια.
Οζ, Ζαφ και Μπιάνκο.
Να μένει ο Ζαφ πίσω και να ειναι πιο κοντά στο γκολ πρωτίστως ο Οζ και δευτερευόντως ο Μπιάνκο. Έστω και αργά ας ξαναδούμε και ένα ματς με τον Ιταλό σε πρώτο πλάνο.
Είδαμε κοντρόλ με γάμπα, με καλάμι, με γόνατο. Αρκετά πια.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σουντουλιδης έκανε μυθικό σαρδάμ στο σχόλιο του gazzetta..
" Στην πόλη όπου ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε το 20 χιλιάδες κάτω από τις λεύγες '...
" Στην πόλη όπου ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε το 20 χιλιάδες κάτω από τις λεύγες '...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ανέλαβες;
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ακριβώς αυτό CCCP
Το είχε πει στην πρώτη του θητεία, νομίζω στην προετοιμασία αμέσως μετά το κλεμμένο, όταν όλοι τότε ζητούσαμε ένα εξάρι, του έγινε η ερώτηση σε συνέντευξη και αυτός είχε πει πως εγώ θέλω 2 8άρια.
Προφανώς ο Μεϊτέ είναι σύγχρονο εξάρι απλά τότε ο Ρασβάν αναφερόταν με νούμερα θέσεων ...
Το είχε πει στην πρώτη του θητεία, νομίζω στην προετοιμασία αμέσως μετά το κλεμμένο, όταν όλοι τότε ζητούσαμε ένα εξάρι, του έγινε η ερώτηση σε συνέντευξη και αυτός είχε πει πως εγώ θέλω 2 8άρια.
Προφανώς ο Μεϊτέ είναι σύγχρονο εξάρι απλά τότε ο Ρασβάν αναφερόταν με νούμερα θέσεων ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ :pano:
Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειά :D
Υγ. Που είσαι παιχταρά μου. Σε έχασα λίγες μέρες.
Να ξέρεις ακόμα έχω στο νου μου αυτό που μου έγραφες πριν κανένα μήνα. Πως υπήρξε παίκτης που πήγε στο Λουτσέσκου και αγχωμένος ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Καλά ρε πιάσατε κουβέντα για Camara εδώ;
...
:D :D
Δεν έχεις άδικο, απλά ο Μαντί δεν είναι απλα ένας ποδοσφαιριστης.
Είναι μονάδα μέτρησης ποδοσφαιρικης αξίας στο S.I.
Δλδ λες ο Ντελιας είναι ένα μεγκαΜάντι.
Ο Μειτε ειναι 900 κιλοΜάντι.
Ο Τσολακ ειναι 995 μιλιΜάντι.
Ο Μαντι βοηθα και στην ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα Χωρικε.Χωρικός έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:32 ...
Καλημέρα Μαρσάντε αλλά...πάλι θα σε μαλώσω!![]()
Τί λα μινόρε βρε;; Δεν υπάρχει πιο απαισιόδοξη νότα σε όλη την κλίμακα της δυτικής μουσικής!!![]()
Για αυτό το είπα..
Πιαστηκα από το μελωδικό μήνυμα του Μακ.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσχετο με το σημερινό παιχνίδι αλλά μετά τις χθεσινές δηλώσεις ραζβαν και μπιάνκο είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η 'αδικια' σε βάρος του Μπιάνκο να του παίρνει τον χρόνο αυτός ο Καμαρά γίνεται για να πάρουμε τον μπιάνκο κοψωχρονια και για να μη πέσει πολύ η τιμή του Καμαρά....θα ήταν πολύ βολική η ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Περιμένω να δω κάποια στιγμή δίδυμο ζαφείρη μπιάνκο ...έτσι απο περιέργεια να δω πως θα μπορούσαν να δέσουν δυο μηχανάκια στο κέντρο .
Ολλανδέ παιχταρά καλημέρα.
Γλυκιά προσμονή αλλά μην απογοητευτείς άμα το δεις γιατί έχει πολλά συστατικά μη λειτουργικότητας (προσωρινής).
Ο πρώτος δεν παίζει ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
navigator11 έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:38 ...
Μην παρασύρεις τον διδάσκαλο της αισιοδοξίας marsantos σε εσφαλμένες γνωστικές ατραπούς.
Τι να σου πω. Φα μαντζόρε είμαι αυτόν τον καιρό. Καμία χορδή ελεύθερη..
Και που να δεις Κυριακή ή Τετάρτη άμα συμπληρωθεί το κουαρτέτο πνευστών..
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μιας και πιάσαμε τις τέχνες..
Ας πάμε από τη μουσική στη λογοτεχνία..
Δεν υπάρχει πιο Καζαντζάκειο ματσάκι από το σημερινό όσον αφορά την ψυχολογία μου..
Δεν ελπίζω σε τίποτα λόγω της κατάστασης της ομάδας, δε φοβάμαι τίποτα από αυτόν τον αντίπαλο, είμαι ελεύθερος να δω ένα ματσάκι χωρίς να ...
Ας πάμε από τη μουσική στη λογοτεχνία..
Δεν υπάρχει πιο Καζαντζάκειο ματσάκι από το σημερινό όσον αφορά την ψυχολογία μου..
Δεν ελπίζω σε τίποτα λόγω της κατάστασης της ομάδας, δε φοβάμαι τίποτα από αυτόν τον αντίπαλο, είμαι ελεύθερος να δω ένα ματσάκι χωρίς να ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά.. κλασσικά ξυπνάς. Και μένεις με την απορία.. Θες να ξανακοιμηθείς να δεις τη συνέχεια.nunies4 έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 13:41 ...
Και;;; Μετα; Η μετα απλα κλασικο ΠΑΟΚ δραμα και αποκλεισμος στα πεναλτι;
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωπα,γράψε ΛΑΘΟΣ με κεφαλαία γράμματα.Maklaz έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 14:38 ...
Όχι όχι, βγάζει άλλο νόημα έτσι όπως το έγραψες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
...
Το ερμήνευσα ανάποδα.
Τώρα που ξαναγραψες το έπιασα.
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
...
Φιλε marsantos ξερεις προσπαθω να προλαβω το κραξιμο που θα ακολουθησει στο νημα του Ραζβαν. Ηδη υπαρχουν φωνες για την διαχειριση που εχιε κανει και εφερε τραυματισμους. (Λες και ο Πελκας, ο Ντεσποτοφ, ο Ιβανουσετς (τραγικη επιλογη) πιεστηκαν πολυ και τραυματιστηκαν, τεσπα ασχολιαστο)
...
1 ...