Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Οταν παιζεις ενα ματς στο τοσο υπαρχουν και συνέπειες.

Δε νομίζω πως είναι και τόσο αληθές αυτό.
Έχει πάρει σερί όλα τα ματς πρωταθλήματος από τον Ατρόμητο και μετά. Ουσιαστικά παίζει ένα ματς την εβδομάδα.
Ατρόμητο έπαιξε, πάο έπαιξε, Αγρίνιο έπαιξε, ΟΦΗ έπαιξε, Πανσερραϊκό έπαιξε, άρη έπαιξε ...
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ. Ποστάρω σε διάφορα τόπικ την απάντησή με το καθαρά ιατρικό περιεχόμενο για να γίνει αντιληπτή η κατάσταση της ομάδας.
Είσαι δύναμη.
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

sn0ufel4 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:38 Για ποια φάση μιλάτε στο 32?
Σε ένα φάουλ που κερδίσαμε στο πλάι δεξιά. Πήγε να το εκτελέσει και έκανε focus η κάμερα πάνω του.
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Που είσαι παιχταρά aivas.
Πάρε την κατάσταση στα χέρια όπως μετά από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. :opaokara:
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δε συμφωνώ για όσους λένε για βαριά, βαριά φανέλα.
Αποδείχθηκε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο ότι πρώτον η διοίκηση είχε τα απαραίτητα στεγανά εντός της δομής της, δευτερον ότι ο προπονητής είχε τη διορατικότητα να κρατήσει την ομάδα προσηλωμένη στην αγωνιστική δυναμική της και μόνο, τρίτον ότι οι ...
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

...
Μπορεί να διαφωνώ πχ με την απαισιοδοξία σου, για την ακρίβεια να θέλω να διαφωνώ με την απαισιοδοξία σου, η οποία μια χαρά βάσιμη είναι (η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα απαισιόδοξος για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας και έχω επιλέξει όσον αφορά τον ΠΑΟΚ να είμαι αισιόδοξος όσο μπορώ ...
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

...
Αγαπητέ Μαρσάντε.
Επειδή σε διαβάζω κάθε φορά, εξάλλου ...πολυγραφότατος είσαι, διαπιστώνω μια πεσιμιστική διάθεση την τελευταία εβδομάδα και μια αλλαγή πλεύσης θα έλεγα.
Αν θέλουμε να ψάξουμε παιχνίδια που ο κάθε παίχτης δεν ήταν τόσο καλός, έχουμε πεδίο δόξης λαμπρόν. Και τί έγινε που δεν ...
από marsantos
Σάβ 21 Φεβ 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

...
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Κροάτης έδειξε πως έχει μια διάταση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο και το διάστημα αποθεραπείας του θα καθοριστεί από την αντίδραση του οργανισμού στις θεραπείες.[/i]

Ξέρει κάποιος να μας πει ποιο είναι το μίνιμουμ σε μια τέτοια περίπτωση;
Ευτυχώς ο Μιχα ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Μπήκα με αγωνία να διαβάσω το κλίμα πριν τον αγώνα.
Ευτυχώς έχει γίνει δουλειά και δε διαβάζουμε για τριαρες και τεσσαρες.
Μιας και βλέπω συζητάτε για την προϊστορία..
Για κάποιο λόγο εκεί μέσα συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα.
Από που να το πιάσουμε..
Από τη χρονιά που ρίξαμε την εξάρα στον οσφπ ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Μεγαλης σημασιας το ματς κουλα-λιβαδεια στο κεκλεισμενων allwyn καθως ειναι το τελευταιο ματς που μπορει να γκελαρει μεχρι τα PO. Δεδομενου οτι εχουμε να παιξουμε καραισκακη θα βολευε πολυ να γκελαρουν σμρ

Alex δεν είναι το τελευταίο για μια ομάδα σαν την αεκ αλλά όοπως λέει κι ο σοφός λαός ό ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει τέτοια διαφορά πλέον

Καλησπέρα astral.
Η Λάρισα κυρίως απέκτησε καλύτερες μονάδες.
Η Κηφισιά είναι πιο ομάδα όμως.

Καλησπέρα, ναι ισχύει αλλά η κιφησια έχασε και τις καλύτερες μονάδες της.
Μου φαίνονται αρκετα κοντά πλέον μετά τη μεταγραφική του χειμώνα ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μη μασάτε και μη στεναχωριέστε. Στον τελικό κυπέλλου και τα play off που θα είμαστε πλήρεις θα τους τσαλαπατήσουμε όλους.

Φίλε αυτό είναι το πραγματικό αισιόδοξο σενάριο. Να είμαστε έτοιμοι στον τελικό κυπέλλου. Αυτό είναι το μόνο που περιμένω φέτος. Ελπίζω να μη μας γυρίσει την πλάτη η τύχη ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

...
Κατά τ άλλα σε ένα γενικότερο πλαίσιο συμφωνώ με τον μπλακ. Η φτιάξε ρόστερ για τρεις διοργανώσεις, ή διάλεξε διοργανώσεις και τα δύο δε γίνεται και κούρασε η ίδια κουβέντα κάθε χρόνο Φλεβάρη μήνα
...

Louka το ρόστερ μια χαρά είναι για 3 διοργανώσεις. Αν οι τραυματισμοί ειναι στις ίδιες ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο τρόπος που παίζει η ομάδα επιβαρύνει πάρα πολύ στο συγκεκριμένους χώρους και θέσεις

Είναι σχεδόν οι ίδιοι παίχτες τραυματίες απ την αρχή της σεζόν

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για αυτό είναι

Το έξτρα στόπερ, το έξτρα εξτρέμ που θα σου ελαφρυναν λίγο το πρόγραμμα για τους ...
από marsantos
Κυρ 22 Φεβ 2026, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos
Στην θέση του Τάισον δεν έχουμε backup και πολύ κακώς δεν πήραμε ένα παίκτη για το αριστερό φτερό, ενώ πριν τα Χριστούγεννα ξέραμε πόσο φορτωμένο πρόγραμμα έχουμε Γενάρη-Φλεβάρη. Για τον Μεϊτέ νομίζω ότι δεν έκανε καλή διαχείριση ο Λουτσέσκου που σε αγώνες που ήμασταν 3-0 τον κρατούσε ...