Αναζήτηση για περισσότερες από 1301 εγγραφές

Return

από marsantos
Σάβ 13 Δεκ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Μαρσαντε η διαφορά είναι ότι με τον Γιοβανοβιτς, έχει κάνει όλο κι όλο από 3-4 προπονήσεις, ενω με Λουτσε πρώτα θα μάθει από προπονήσεις 15 μέρες πριν κ 15 μετά και σταδιακά, οπότε θα αφομοιώσει πολύ πιο γρήγορα τη θέση κ τα θέλω του Λουτσε, όταν θα τον βάλει βασικό.... .
Εν αντιθέσει με την ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2

Με αφορμή το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο θέλω να κάνω το εξής σχόλιο.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που μου έχει κάνει εντύπωση. Τον Τσαντήλα.
Το παιδί αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν σε ένα παιχνίδι κατάφερε το πρωτοφανές επίτευγμα, να κάνει χατ τρικ ακυρωθεντων ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

...

Ή να ζήταγε αναβολή.

Γι' αυτό και η μια μέρα παραπάνω ήταν χρήσιμη. Αλλιώς να γινόταν το ματς αύριο.
Αναβολή μπορούσαμε να ζητήσουμε μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή. Μπορούσε κανείς να προβλέψει πως θα τραυματίζονταν ταυτόχρονα Λόβρεν, Αντρίγια, Γιακουμάκης Σάστρε; Κανένας.
Την παραπάνω ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα, το έχουμε γράψει πολλές φορές, στερείται αθλητικοτητας, σκληραδας, αντοχών και όπως το έλεγες ο Αλεφαντος, είναι μισοπλεμονη.
Θα τα γράψουμε αύριο εκτενέστερα γιατί τώρα το αίμα είναι ανεβασμένο στο κεφάλι.
Όμως ας αναρωτηθούμε, πόσους παίκτες έχουμε πουν μπορούν να παίξουν 90λεπτο όσο ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:25 Δηλαδή για να καταλάβω έχουμε ομαδάρα μη αθλητών;
Πες το κι έτσι. Καλό ακούγεται.
Εγώ θα την έλεγα ομαδαρα συγκεκριμένων προϋποθέσεων.
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Οι οποίες ποιες είναι; Να μην τρέχουν οι άλλοι Σόρρυ να καταλάβω λίγο το σκεπτικό προσπαθώ. Δηλαδή λες καλοί είμαστε αλλά αθλητικά δεν ?

Λέω ότι βάλε μας να παίξουμε έναν αγώνα κομπλέ και ξεκούραστοι και θα τους πάρουμε όλους αμπαριζα. Μη μου βάλεις πυκνή ακολουθία αγώνων.
Αν ο Αντρίγια ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

αυτο καταλαβαινεις βαζει ακομα πιο πολλη ευθυνη στο λουτσο.
επιλογη του ειναι ο τροπος παιχνιδιου.
ΦΥσικα συμφωνω μαζι σου

Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον που λες.
Δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω το παιχνίδι από τη σκοπιά που υποσεικνυεις. Δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχει άλλο είδος παιχνιδιού που θα ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Βρε αγορίνα μου, από την αρχή της χρονιάς έχουμε φάει 50 γκολ από στημένα. Δεν έχουν αλλάξει δεύτερη μπαλιά, γιατί πας και κάνεις φάουλ σε παίκτη με πλάτη που είναι έτοιμος να πέσει κάτω;

Υγ. Πρωτάθλημα χωρίς συγκέντρωση στην παραμικρή λεπτομέρεια δεν παίρνεις. Και σήμερα πιαστηκαμε κοτσοι στο πως ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 01:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Το ζήτημα είναι αν ο Αντρίγια και ο Λόβρεν θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή. Αν δεν είναι ας ετοιμαστούμε για νέα ήττα.
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Καλοπροαίρετα θα πω για κάποιους φίλους που προεξοφλούν αρνητικό αποτέλεσμα με τον λαγό, ότι την ερχόμενη αγωνιστική τη βαζέλα στην Τούμπα θα τη χτυπήσει τραίνο στο κεφάλι! Και ούτε το αρ@@@κι ο ψευτοαρχηγός της εθνικής του αστείου γκάνταλφ θα την σώσει, ούτε το κλαδευτήρι που βάρεσε τον Ντέλια ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντελιας θα είναι πρωταγωνιστής καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Αν υπάρχει αίσθηση πως θα είναι για άλλους λόγους πρωταγωνιστής πχ. σκληρό παιχνίδι στη λεωφόρο, χτύπημα Σιωπη κτ., δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να λειτουργήσει έτσι το παιδί. Δεν είναι Αντριγια, Βιερίνια κτλ. Το παιδί έχει ένα ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Με τέτοια ψυχραιμία που διακρίνω είστε όλοι έτοιμοι για πρωταθλητισμό :mrgreen:

Χαχαχαχα.
Να πω ότι έχεις άδικο;
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.
Αν όλη αυτήν την αντίδραση την είχαμε μετά από μια ήττα θα ήταν όντως προβληματική ή συμπεριφορά μας.
Η διαφορά ομως είναι πως εκ των προτέρων είχε ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

...
Ναι εχεις δικιο. Δεν ξερω ποιο υπολογισα σαν σιγουρη νικη (μαλλον το διπλο στο χαριλαου στο Β γυρο :D ).
Μετα Χριστον προφητες....αλλα θεωρεις οτι με τοσα προβληματα να μαζευονται θα επρεπε να ειχαμε παρει αναβολη με τον Ατρομητο;
Οσο και αν εκεινη την στιγμη η δυναμικοτητα του αντιπαλου θα ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Νίκη με 4 γκολ διαφορά (ή 5-2, 6-3) μας πάει 7ους και μας στέλνει πάνω στην Κηφισιά εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Νίκη με 2 ή 3 (3-0, 4-1) γκολ διαφορά μας πάει 8ους και μας στέλνει πάνω στον Ατρόμητο εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον οσφπ.

Το γράφω τώρα που είναι νωρίς ...
από marsantos
Δευ 15 Δεκ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΜΑΡΚΟ 17/12 20:00, COSMOTESPORTS

Μιλάτε για τον γαύρο και τον Ελ Κααμπι λες και οι άλλοι είναι ρεταλια ή έχουν αλλαγή του τον Τσαλοφ.
Γιαρεμτσουκ Ταρεμι έχουν παιδιά. Κάπου όπα.

Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι να έχει τον δικό του Ελ Κααμπι 1η Γενάρη εδώ.
Αν δεν τον έχει, και αποτελεί ακόμα μέρος της ομάδας ο Τσαλοφ, έχετε ...