Η αναζήτηση βρήκε 341 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Βολιακο Μιχαιλιδη και Μειτε Μπιανκο λεει ο Τζορμπα για σημερα
Μακάρι, μακάρι, μακάρι.
Θέλω το δίδυμο Κεντζιόρα Λόβρεν πανξεκούραστο, πανφρέσκο και πανέτοιμο να κάνει το 3 στα 3 στη μεγάλη μάχη της Κυριακής..
Σήμερα θέλω Μίχα να απειλήσει με βαθειές καθώς αυτή έχουν ασταθή διωξίματα και Βολιάκο ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ενόψει Κυριακής, καλό θα ήταν σήμερα να κερδίσει ο πάο. Τους θέλω χαρούμενους, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να βγουν μπροστά να μας τσαλαπατήσουν στην καυτή τους έδρα. Τώρα που ακόμα ο Ράφα δεν έχει βάλει το στίγμα του και είναι μετέωροι τακτικά και πνευματικά.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι πέναλτι έδωσε στη ζελα :lol: :lol:
Και βλέπεις τους ποδοσφαιριστές της Μάλμε να το αποδέχονται στωικα αντι να τα κάνουν ώπα.
Να έχουν το νου τους οι δικοί μας την Κυριακή. Τον εχω δει τον Σφιτερφσκι και στην Ολλανδία και σήμερα αλλά και στην Ελλάδα και βλέπω πως έχει εξελιχθεί σε ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πάντως έδινε σε αγώνα μας, εναντίον μας, στο 90, το πέναλτι που εδωσε στην αεκ και έκραζε κάποιος Ράσβαν, παίκτες και διοίκηση, θα το έτρωγα το πρώτο μπαν.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αφού ρε παιδιά σας το έχω πει.
Ο Ράσβαν έχει το προτέρημα όταν συναντά την ίδια συνθήκη δεύτερη φορά, να μην την ξαναπατά.
Ε, αυτό έγινε και σήμερα.
Ομάδα με κίτρινα, έμεινε με 10 από το 5ο λεπτό.
Αμέσως πέσατε να τον φάτε όταν έχασε την πρώτη φορά.
Τρία χρόνια το δούλευε ο άνθρωπος και ιδού τα ...
Ο Ράσβαν έχει το προτέρημα όταν συναντά την ίδια συνθήκη δεύτερη φορά, να μην την ξαναπατά.
Ε, αυτό έγινε και σήμερα.
Ομάδα με κίτρινα, έμεινε με 10 από το 5ο λεπτό.
Αμέσως πέσατε να τον φάτε όταν έχασε την πρώτη φορά.
Τρία χρόνια το δούλευε ο άνθρωπος και ιδού τα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εκεί που τους περνάει όλους και δίνει στον Κυριλλο και κερδίζουμε το κόρνερ, πάει γρήγορα στο κόρνερ και ζητούσε επίμονα τη μπάλα απο τον Ντεσποντοφ. Σου λέει δώστε μου τώρα γιατί δεν τους βλέπω. Κια πάει στα ίσια πάνω στον άλλον και τον περνάει. Είναι η φάση που γλιστράει ο Μεϊτέ.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν οι βάζελοι. Με τη μία άρχισαν τα πρέσβης, σφραγίδα Μπενιτεθ κτλ.
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Και πάρουμε Αουγκουστο αντί Καμαρά πάμε για 16 τσου λου.tolis14 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:36 Αν μείνει του χρόνου ο Μπιάνκο και είναι καλά ο Ζαφείρης, το κέντρο μας θα είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχουμε δει στον ΠΑΟΚ και από τα καλύτερα που έχουμε δει στην Ελλάδα γενικά. Ονειρωξη
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Miles και navigator11 γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν. Γι' αυτό ακριβώς που είπες υπέροχα navi. Αρχοντοχωριατιλίκι.
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ ...
Τον πεσμένο βάζελο πρέπει να φοβόμαστε. Μας έχει κάνει μουλωχτά άπειρες κηδείες. Είναι η μοναδική από τους άλλους 3 που διαχρονικά όταν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τους χρίζει αουτσάιντερ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουφάλα marsantos, εσύ τον έχεις γλωσσοφάει τον παιχταρά τον Καμαρά :mrgreen:
Για το καλό της ομάδας τα κάνω όλα.. :mrgreen: :mrgreen:
Εννοείται μια βασική αιτία για να επιστρέψει η τριπλέτα στα επίπεδα του προπέρσινου πρωταθλήματος είναι και η παρουσία Μεϊτέ.
Βρε αντιεγκόφοβε, θα πεις ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Είσαι ωραίος Γιάνναρε Αγιάνναρε.
Να σου πω και κάτι από αυτά που σου αρέσουν.
Είμαι στο αμάξι μετά το τέλος του δικού μας αγώνα και ακούω σε γνωστό αθλητικό σταθμό σχόλια για τους αγώνες. Βγαίνει ένας αεκτζής κυβερνητικός δημοσιογράφος και λέει: "Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως η Σάμροκ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Για να μπορέσει ένα διαστημικό αεροσκάφος να ξεφύγει από τη βαρύτητα της Γης πρέπει να αποκτήσει σε ένα συγκεκριμένο ύψος από την επιφάνεια αυτής την αντίστοιχη ταχύτητα διαφυγής.
Η ταχύτητα διαφυγής ενός αντικειμένου είναι η ελάχιστη ταχύτητα που χρειάζεται να αναπτύξει το αντικείμενο προκειμένου ...
Η ταχύτητα διαφυγής ενός αντικειμένου είναι η ελάχιστη ταχύτητα που χρειάζεται να αναπτύξει το αντικείμενο προκειμένου ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Πολλά θετικά μαζεύονται και δεν τα μπορώ.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 01:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
νομιζω ηρθε η ωρα να κανουμε ενα daydreaming μετα και τα τελευταια νικηφορα ματς.
τι προβλεπεις να γινει με την αφιξη του Ζαφειρη τακτικα? τον βλεπεις να παιζει στο 10 με αριστερα τον Ντελια και πισω τους μειτε-μπιανκο/οζντοεφ?
Γεια σου φίλε geobila.
Δύσκολη ερώτηση.
Υπάρχει η προφανής ...