Αναζήτηση για περισσότερες από 1373 εγγραφές
- Τετ 27 Μάιος 2026, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
...
Βασικά η μετάφραση είναι λίγο google να ξέρεις..
Εγώ που την διάβασα και την είδα στα ρουμανικα μπορώ να σου πω πως η γενική ιδέα είναι σωστή αλλά δεν λέει ακριβώς αυτά ειδικά στο κομμάτι για το ξεβλαχεμα...λέει ότι είναι λογικό όταν δεν έχεις πολλές κατακτήσεις στην ιστορία σου και τα ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το παράδειγμα της ατλέτικο το έχω πει για κακό και όχι για καλό.
Το να θεωρεις εσύ ή ο προπονητής ότι ο ΠΑΟΚ είναι η αντίστοιχη ατλέτικο της ελλάδας και ανταγωνίζεται τις αντίστοιχες ρεάλ και μπαρτσελόνα με βρίσκει όχι μόνο αντίθετο αλλά και απέναντι ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα Navi.
Για να δούμε. Περίεργα τα πράγματα.
Μια αλλαγή πρέπει να είσαι αποφασισμένος να την κάνεις.
Αν την κάνεις αμφιταλαντευόμενος και με δεύτερες σκέψεις τότε έχεις δυσκολεύεις τη ζωή της διάδοχης κατάστασης.
- Τετ 27 Μάιος 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σήμερα τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον πείραξε ο συσχετισμός της ομάδας του με την Ατλέτικο (των 11 πρωταθλημάτων, 10 κυπέλλων και τελικών Τσουλου)" θα το βάλουν σε κάνα τίτλο εφημερίδας και θα γελάνε μαζί μας...
Η φάση για μερικούς είναι "βρήκα λόγο για να κραξω τον προπονητή σημερα?" "Βρήκα ...
- Τετ 27 Μάιος 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Analytics
@Maklaz ..
Πλέον αρκεί η χρήση του ονόματος χωρίς τη συνοδεία κανενός ρήματος, ουσιαστικου ή επιθέτου..
Υγ. Στην τελευταία εικόνα η φράση 'Επιθετική Καταιγίδα' με την οποία ξεκινά το σχόλιο είναι πολύ πιασαρικη. Έχει πλάκα το τι φράσεις γεννά το μοντέλο.
Πλέον αρκεί η χρήση του ονόματος χωρίς τη συνοδεία κανενός ρήματος, ουσιαστικου ή επιθέτου..
Υγ. Στην τελευταία εικόνα η φράση 'Επιθετική Καταιγίδα' με την οποία ξεκινά το σχόλιο είναι πολύ πιασαρικη. Έχει πλάκα το τι φράσεις γεννά το μοντέλο.
- Τετ 27 Μάιος 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ γιγαντωνεται τόσο πολύ ο όγκος πληροφοριών που σε λίγο θα χρειαστώ AI tool για να βρω αυτά που θέλω
Υγ. Είσαι απίστευτος..
Υγ. Είσαι απίστευτος..
- Τετ 27 Μάιος 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαραίτητο
Μπράβο Makαρε!
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Πλέον, δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο άλλης ομάδας.
...
Σαν του ΠΑΟΚ την Makλιάδα
δεν υπάρχει στην Ελλάδα
Ιστοσελίδα δοξασμένη
με analytics στολισμένη
Που τα update τα δικά μας
τα ' χουμε όλοι στην καρδιά μας
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ τα στατιστικά σου
στο σερφαρισμά σου τρέμει όλη η γη
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ...
- Παρ 29 Μάιος 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ευχαριστώ πολύPanostas1995 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 13:23 ..
Δεν είναι από τις ακαδημίες μας ο Γιαννούλης 19 χρονών των πήραμε
Μου έφυγε εντελώς.
Έστω και για την τετράδα των locally trained είναι πολύ σημαντική κίνηση και ισχύει η ίδια συλλογιστική.