Αναζήτηση για περισσότερες από 1319 εγγραφές
- Τρί 07 Απρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Τα ίδια από το μέτωπό μας. Ατομικό οι Κέννι και Μεϊτέ και στο γκρουπ των υπό θεραπεία δίπλα στο όνομα του Αντρίγια προστέθηκε και αυτό του Κύριλλου.
Σήμερα βγήκε από κάποιους που λένε πως είναι κοντά στον κύκλο του αρχηγού, ότι ο Ζίφκοβιτς δεν κόπηκε από γυαλιά, αλλά έπαθε ζημιά στον γαστροκνήμιο ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ, 08/04, 21:30, FEC SF - Game 2, ΕΡΤ2
Όσοι ειστε πετσια απο τα παλιά τα χρόνια..
Ποιος δε σκέφτηκε μετά τις χαμενες βολες και το βιαστικό σουτ ενώ μπορούσαμε να τελειωσουμε το ημίχρονο ότι θα φάμε τρίποντο;
Ποιος δε σκέφτηκε μετά τις χαμενες βολες και το βιαστικό σουτ ενώ μπορούσαμε να τελειωσουμε το ημίχρονο ότι θα φάμε τρίποντο;
- Τετ 08 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
25 και 29 Απρίλη αξίζει αυτός ο συλλογος και αξίζουμε όλοι εμείς να πανηγυρίσουμε 2 τίτλους.
- Τετ 08 Απρ 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Rewind στο χρόνο.
Έφυγε ο Ντουντα, έμεινε ο βοηθός, εγινε πρώτος, πήρε Ευρωπαϊκό.
Πάμε αντίστροφα..
Παίρνει Ευρωπαϊκό ο πρώτος, γίνεται βοηθός, έρχεται ο νέος Ντουντα..
Η ιστορία ξαναγραφεται από την ανάποδη..
Αυτή τη φορά όμως ούτε θα το βάλει ο Ραγκατσι ούτε θα γίνει λάθος πάσα...
Έφυγε ο Ντουντα, έμεινε ο βοηθός, εγινε πρώτος, πήρε Ευρωπαϊκό.
Πάμε αντίστροφα..
Παίρνει Ευρωπαϊκό ο πρώτος, γίνεται βοηθός, έρχεται ο νέος Ντουντα..
Η ιστορία ξαναγραφεται από την ανάποδη..
Αυτή τη φορά όμως ούτε θα το βάλει ο Ραγκατσι ούτε θα γίνει λάθος πάσα...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Υπάρχει ένα φοβερό στατιστικό το οποίο δε νομίζω πως συναντάται σε άλλη ομάδα πανευρωπαϊκά.
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ...
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειάζεται chatgt για τα τα παλιά μπασκετικα πετσιά.
Ο παο κέρδισε τη Μακάμπι το 2000 στο Παλατάκι και την επόμενη χρονιά για τη σουπρολιγκα ( πρώτη χρονιά διάσπασης) η Μακάμπι κέρδισε τους πράσινους.
Ο παο κέρδισε τη Μακάμπι το 2000 στο Παλατάκι και την επόμενη χρονιά για τη σουπρολιγκα ( πρώτη χρονιά διάσπασης) η Μακάμπι κέρδισε τους πράσινους.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεκαετια 90 στην Αθήνα ήταν ο μοναδικος τρόπος επιβίωσης :D
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Τώρα άκουσα στο ρεπορτάζ, χλωμό για Αντρίγια και Κύριλλο με άεκ.
Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσουν ο Μεϊτέ με τον Κένι για να δουν αν έχουν πιθανότητες.. :o
Άρα χωρίς κανέναν και στη Φιλαδέλφεια. Και πιθανολογώ πως Αντρίγια ούτε καν στον τελικό.
Δική μου εκτίμηση πως τον Αντρίγια δε θα τον δούμε ...
Την επόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσουν ο Μεϊτέ με τον Κένι για να δουν αν έχουν πιθανότητες.. :o
Άρα χωρίς κανέναν και στη Φιλαδέλφεια. Και πιθανολογώ πως Αντρίγια ούτε καν στον τελικό.
Δική μου εκτίμηση πως τον Αντρίγια δε θα τον δούμε ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Και όπως κάναμε σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση..
Για να μην ξεχνιόμαστε, φτάσαμε στο 15 στα 14.
Για να δούμε τι θα δούμε μέχρι την άλλη Κυριακή τα μεσάνυχτα.
Αφού είχαμε τραυματισμό από άλμα, τραυματισμό από μπάλα και πλανάται πως είχαμε τραυματισμό από παιδικό πάρτι, να μην πάθει κάποιος διάστρεμμα ...
Για να μην ξεχνιόμαστε, φτάσαμε στο 15 στα 14.
Για να δούμε τι θα δούμε μέχρι την άλλη Κυριακή τα μεσάνυχτα.
Αφού είχαμε τραυματισμό από άλμα, τραυματισμό από μπάλα και πλανάται πως είχαμε τραυματισμό από παιδικό πάρτι, να μην πάθει κάποιος διάστρεμμα ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Και φυσικά σήμερα δε θέλουμε 3-0 ή 0-3.
Ισοπαλία ή νίκη μέχρι ένα γκολ διαφορά ώστε την άλλη Πέμπτη να γίνει μάχη.
Υγ. Φόντο έχω μόνο τον αγώνα της Κυριακής και όχι ευρωπόντους κτλ.. Την άλλη Πέμπτη θα σκεφτούμε και γι' αυτό ανάλογα με το σημερινό.
Ισοπαλία ή νίκη μέχρι ένα γκολ διαφορά ώστε την άλλη Πέμπτη να γίνει μάχη.
Υγ. Φόντο έχω μόνο τον αγώνα της Κυριακής και όχι ευρωπόντους κτλ.. Την άλλη Πέμπτη θα σκεφτούμε και γι' αυτό ανάλογα με το σημερινό.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ μόλις μπήκα σπίτι και σε όλο το δρόμο σκεφτόμουν να ξεκινήσω ότι γράψω λέγοντας πως 'καλά μου είχε πει τις προάλλες ο ρενε να μην κάνω ποδαρικό σε κανέναν..'renegade έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 20:37 Ρε τι βρωμόστομας είναι ο άλλος να τον πάρεις στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου
- Πέμ 09 Απρ 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά σήμερα δε θέλουμε 3-0 ή 0-3.
...
Υγ. Φόντο έχω μόνο τον αγώνα της Κυριακής και όχι ευρωπόντους κτλ..
Καταρχήν ότι στραβή συγκεκριμένη σκέψη κάνω δε θα τη δημοσιεύω γιατί βλέπω τον rene να μαθαίνει που μένω και να με περιμένει από κάτω. Θα με έχει και εύκολα γιατί είμαι και κοντός ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
...
γεια σου Marsantos,
κατανοω οτι οταν λειπουν 2-3 βασικοι πυλωνες δυσχεραινει το εργο του προπονητη.
Αυτο που αδυνατω να εμπεδωσω ειναι αν οι αναπληρωματικοι μας εχουν μια ανωτερη αξια, τοση, ωστε να μπορουν επαξια να σταθουν για τη νικη απεναντι σε ομαδες του 5-8. Και πανω σε αυτο εχω ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Οι Ισπανοί ελπίζω να έχουν τη στοιχειώδη αυτογνωσία ότι, παρότι απέναντί τους έχουν μια πραγματική δευτεροκλασάτη μετριάτζα για αντίπαλο, δεν είναι ότι κινούνται αυτοί σε κανένα ουσιαστικά ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο. Διότι, αν έρθουν με τέτοια ψευδαίσθηση κατά δω σε μια βδομάδα, ίσα που τρώνε ...