Αναζήτηση για περισσότερες από 1328 εγγραφές

Return

από marsantos
Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

...
Το ταβανι της ομαδας ειναι υψηλοτερο απο το ταβανι των αλλων κ αυτο εχει φανει κ στα ντερμπι

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Το ζήτημα είναι αν μπορούμε να ξαναφτασουμε το ταβάνι μας γιατί η ομάδα έχει να βρεθεί πλήρης κοντά στους 2 μήνες.
Το ταβάνι ήρθε όταν στη διακοπή των Χριστουγέννων γύρισαν ...
από marsantos
Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

...
Το πρόβλημα και κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν δεν είναι η γκελες...αλλά το πώς έρχονται αυτές. Και αυτό είναι κάτι που κάνουν κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνουν.
Το να προσπαθούμε να κρύψουμε κάποια πολύ άσχημα πράγματα πίσω από τρεις σημαντικές απουσίες , ειδικά ενώ έχουμε την τύχη για ...
από marsantos
Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ πιστεύεις ότι αν ήταν τελευταία αγωνιστική θα παίζαμε έτσι;

Αυτή ακριβώς η απάντηση μου δίνει πάσα για να σχολιασω αυτό που θελω. Από κει πρέπει να ξεκινήσει ολη η κουβέντα. Το γιατί δεν αντιμετωπιστηκε το σημερινό παιχνίδι σαν τελευταίο;
Δεν είμαστε 5η αγωνιστική. Και θα είναι βέβαιη ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Ήθελα σε εκείνη τη φάση στο 80 φευγα που βρέθηκε μόνος στη μικρη περιοχή να μπουμπουνισει έστω ένα σουτ. Φαίνεται διστακτικός προς το παρόν να πάρει πρωτοβουλία πέρα από τα προφανή. Οκ όμως, είναι ο πιο καινούριος. Άρα υπομονή.
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 02:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, που δεν βλέπω να το συζητάει κανείς. Οι τραυματίες που έχουν να παίξουν ένα κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα που ξεκινούν τα πλέι οφ, δεν θα μπουν ντεφορμε και θα προσπαθούν να βρουν ρυθμο στα ματς ; Που θα είναι όλα ντέρμπι. Αν έστω κι ένας ήταν καλά δεν θα έπρεπε να πάρει ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 02:06
Jump to forum
Jump to topic

ρε σεις ποιος γκαντέμης είπε προχθές ότι δεν χρειαζόμαστε το 7/7 γιατί το παίρνουμε και με 6/7 και ποιος άλλος σκέφτηκε ότι η γκέλα θα ήταν απ τον Βόλο;

Κρέσπο παιχταρά μου εγώ ήμουν με το 6 στα 7. :mrgreen:
Μίλαγα με τον Doom και τον ρώτησα τι βλέπει για πρωτάθλημα και μου είπε πως με 7 στα 7 ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Πάντως βλέποντάς τον στο πρώτο γκολ του βάζελου στη Λεωφόρο και στο πρώτο γκολ χθες, ο τρόπος που κάθεται ακίνητος και παρατηρητής στις φάσεις θυμίζει παιχνίδια από φίλους Ρονάλντο εναντίον φίλων Ζιντάν.
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Τελικά δε βγήκε άουτ Αντώνη.
Κι αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ξέρει αν υπήρχε Μαρτίνεζ εκεί, ήσουν εσύ.

Φίλε Αβόλευτε καλημέρα.
Για τον Μαρτίνεζ δε μπορούσε να ξέρει με τίποτα. Τη στιγμή που γίνεται η σέντρα από τα αριστερά του, ο Μαρτίνεζ είναι εκτός περιοχής.
Τη στιγμή που πάει να κάνει το ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχουμε τόσα προβλήματα τον τελευταίο καιρό? Δεν είναι επηρεασμένη η ομάδα από αυτά? Υπερπροσπάθεια κάνουμε για να βγάλουμε φάσεις και λογικό είναι γιατί ήρθαν Ζαφείρης Σάντσες Γεναρη και έγιναν βιαια βασικοί κατευθείαν επειδή δεν είχαμε εναλλακτική, ενώ κομβικοι παίχτες είναι εκτός ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς δεν ασπαζομαι την αισιοδοξία σου τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό.

Geo καλημέρα.
Που με είδες αισιόδοξο; Όσο δε βλέπω τους στυλοβάτες της ομάδας στο χορτάρι δεν υπάρχει καμία αισιοδοξία.

Ρεαλιστικά αισιοδοξοτερο έναντι εμού 😁

Αν είσαι πιο απαισιόδοξος από εμένα τότε λογικά θα ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

...

Τώρα είδα πως ξαναέγραψες.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Πάμε πάλι να τα βάλουμε σε μια σειρά αν και έγραψα και πριν αρκετά

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα, Ο ΠΑΟΚ που σε 3 ματς με Θέλτα και Λάρισα είχε 1 τελική όλη κι όλη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα? Είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

...
Προς τα εκεί μας βλεπω γιατί δείχνουμε ασοβαροι εκ των πραγμάτων.

Είμαι αρκετά επηρεασμένος από το χτεσινό και οι σκέψεις μου είναι αρκετά έντονες κοντρα στον Ραζβαν για συγκεκριμένα πράγματα που φαίνονται σε τέτοιους καιρούς πίεσης σε κάθε του σεζόν. Μα σε κάθε του σεζόν όμως.

Δε ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

...
η δική μου άποψη είναι ο υπολογισμός του ότι η μπάλα κατευθύνεται εκτός κι ότι φοβήθηκε τυχόν λανθασμένης επέμβασης θα έδινε πλεονέκτημα σε επιθετικό της αντίπάλης. δεν έχει υπολογίσει, δεν έχει προσέξει την θέση του δεξιού επιθετικού. είναι καθαρό δικό του λάθος. Σε μια ημέρα που βλέπαμε ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

...
αγωνιστικο-ροστερ χαντικαπ φερουν και οι αλλοι δυο.
στα ισα θα παιχτουν τα ματς.
το βαθμολογικο χαντικαπ ειναι δικη μας αποκλειστικοτητα

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ότι θα παιχτούν στα ίσια.
Την επόμενη αγωνιστική μπορεί να είμαστε πρώτοι, μπορεί να έχουμε στο +5 τον πάο.
Όλα παίζουν ...
από marsantos
Δευ 23 Μαρ 2026, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 14:15
Εγώ πάλι βλέπω να σηκώνουμε ξανά το πρωτάθλημα, εχοντάς μας όλοι ξανά μανά ξεγραμμένους. Αρκεί να καταφέρουμε να παίξουμε με κανονική ομάδα έστω στα 4 από τα 6 εναπομείναντα παιχνίδια.
Αυτήν κανονική ομάδα περιμένουμε όλοι.