Αναζήτηση για περισσότερες από 2855 εγγραφές
- Τρί 02 Δεκ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Πολύ καλός παίκτης! Όπως και ο Τσάπρας! Μακάρι και για τους 2, για μένα οι καλύτεροι του Λεβαδειακού.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
εφόσον δε φαίνεται να μπορούμε να πάρουμε γιαννούλη, ας πάνε να πάρουνε βήχο-τσάπρα να γεμίσουν οι θέσεις των μπακ με ελληνικό ταλέντο
το φορ πρέπει να ναι εδώ 1 γενάρη οπωσδήποτε
το φορ πρέπει να ναι εδώ 1 γενάρη οπωσδήποτε
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ΤΕΛΕΙΟ σεναριο...δεχομαι κ τν Γερεμεγεφ ετσι!!!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ναντ θέλει καμαρα.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον αμυντικό θεωρώ ότι είναι διαφορετικά τα δεδομένα σε σχέση με τον φορ. Δεν υπάρχει αριθμητικό θέμα,είναι ζήτημα ελλείματος ενός πολύ ποιοτικού κεντρικού αμυντικού.Ο κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να είναι καλύτερος από όλους όσους υπάρχουν στο ρόστερ μας και να αναβαθμίσει την αμυντική μας ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα είναι εδώ, στην ώρα της...
Καλώς ήρθες αλάνι!!
Θα γράψετε ιστορία φέτος με τα φιλαράκια σου!!
Το πρωτάθλημα είναι ασπρόμαυρο!!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είναι αυτά που γράφετε εδώ μέσα ρε? Δε ντρέπεστε λίγο? Ποιοι είναι ξεφτίλες και κοροιδεύουν ρε? Ντροπή σας!
Ντρέπομαι που είμαι συνοπαδος σας!
Να πουλήσει λέει ο άλλος γιατί είναι ξεφτίλες και τον κοροιδεύουν. Ντροπή ρε!
Ντρέπομαι που είμαι συνοπαδος σας!
Να πουλήσει λέει ο άλλος γιατί είναι ξεφτίλες και τον κοροιδεύουν. Ντροπή ρε!
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.
Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ισχύει του Carlos Martin..Μεγάλη παικτουρα....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
Να ρωτήσω κάτι;
Εσύ δεν καθοδηγεις και παιζεις το παιχνιδι; (αν μοιάζει με το ΦΙΦΑ)
Άρα εσύ τους μακελεψες, όχι ο Μαρτίν... ;)
Κι εγώ έπαιξα μια φορά με τον γιό μου ΦΙΦΑ ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ξαναγράφω για να μείνει. Για τον Γερεμεγιεφ θα γίνουν κωλοτούμπες. Τον βλέπω περίπου στο 1 γκολ ανά 160’. Αν δε, μιλάμε για π.χ. 8 εικοσάλεπτα, τα ίδια 160’ μπορούν να δώσουν περισσότερα γκολ, όχι λιγότερα. Παράδοξο, αλλά τέτοιος πάικτης είναι. Κανονικά, όταν τα λεπτά ενός φορ σπάνε σε 8 ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα. Τι θέλεις να πεις; Ότι θα Σαλπι-ξουμε αντεπίθεση;
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θυμάμαι με μεγάλο ενθουσιασμό την αμυντική συμπεριφορά του Γιαννούλη, δεν αντιλέγω ότι ο παίχτης θα είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον ημιθανή Μπάμπα και την όχι τόσο επιτυχημένη έμπνευση με τον Τέιλορ.
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το ...
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
o τσιμικας ηταν και ειναι προφανως ΠΑΟΚ, αλλα μετα απο 3-4 απορριψεις στα δοκιμαστικα παλαιοτερα, οταν τον ζητησαμε απο σερρες απο πεισμα και ξενερα πηρε γαβρο.. το προφιλ μεχρι τα 15 στο fb ηταν θ4...
στα σημερινα δεν τον θελω αν ειναι μεταξυ του ελαφιου και του κουβα .. θεωρω απο παντα οτι ειναι ...
στα σημερινα δεν τον θελω αν ειναι μεταξυ του ελαφιου και του κουβα .. θεωρω απο παντα οτι ειναι ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή είναι πιθανό να τεθεί θέμα αριστερού μπακ το καλοκαίρι.
Μεταξύ Τσιμικα και Γιαννουλη δεν τίθεται κανένα δίλημμα. Πριν από 5 χρόνια μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά. Τώρα ο Γιαννούλης υπερέχει ξεκάθαρα.
Ο Τσιμικας παρουσιάζει έντονα σημάδια ξεζουμισματος. Θυμίζει 30ρηδες Ισπανούς που έπαιζαν ...
Μεταξύ Τσιμικα και Γιαννουλη δεν τίθεται κανένα δίλημμα. Πριν από 5 χρόνια μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά. Τώρα ο Γιαννούλης υπερέχει ξεκάθαρα.
Ο Τσιμικας παρουσιάζει έντονα σημάδια ξεζουμισματος. Θυμίζει 30ρηδες Ισπανούς που έπαιζαν ...