Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;
Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.
Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.Miles έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21 Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ εκτός του paokmania και έχω να ακούσω ράδιο πάνω από 10 χρόνια και είμαι ευτυχισμένος. Γιατί δεν κάνετε όλοι το ίδιο;
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίστα μεγαλοοφειλετών στο δημόσιο 2025:
https://www.metrosport.gr/i-lista-me-toys-megaloofeiletes-toy-dimosioy-1196263
https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/dimosiopoiisi-ofeileton-me-hrei-ano-ton-150000eu
Ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο, πουλάνε προπαγάνδα και κλαινε για τον κ.Τέλη .. Ποιος ...
https://www.metrosport.gr/i-lista-me-toys-megaloofeiletes-toy-dimosioy-1196263
https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/dimosiopoiisi-ofeileton-me-hrei-ano-ton-150000eu
Ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο, πουλάνε προπαγάνδα και κλαινε για τον κ.Τέλη .. Ποιος ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανδρωνη τι εγινε ζοριζεσε ? αντε να μην λερωσω το στομα μου....ειστε ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ και ειστε μεσα στην πολη....δεν θα ξεχαστουν ολα αυτα που κανετε....
- Τετ 10 Σεπ 2025, 07:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι' αυτούς υπάρχουν δικαιολογίες.
Για όσους ΠΑΟΚτσήδες τους ακούν/διαβάζουν/δίνουν κλικ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Για όσους ΠΑΟΚτσήδες τους ακούν/διαβάζουν/δίνουν κλικ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Προχθες τερματισα στο 100% το τελευταιο spiderman,μολις τωρα θα βαλω το νεο Metal Gear Solid,εννοειται σε PC,γενικως μου αρεσουν τα open world,αγαπημενο μακραν το RDR2,το οποιο δεν θεωρω game αλλα εμπειρια ζωης.
Υ.Γ. χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ για εμας τους καμμενους.
Άρχισα να βλέπω ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Lord of the Rings Online που έχω φάει μήνες σε χρόνο παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια με ώρες καθημερινά
Στο ps4 έχω αφήσει στη μέση κ παίζω μια στο τόσο God of war και Assasins Creed Mirage
Τις προάλλες κατέβασα το Europa Universalis IV αλλά δεν το έψαξα ακόμα ιδιαίτερα πέραν του ακατανομαστου ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Νερντουλες μου.
Ενα γεια ηρθα να πω και φευγω.
Ενα γεια ηρθα να πω και φευγω.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@vasgias δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να παίξω souls, Bloodborne, elden ring, ghost of Tsushima , wukong κτλ , τα αποφεύγω.
Τώρα είμαι σε φάση να κόβω βόλτες με την g923 παρέα με τον γιο μου, περιμένοντας να έρθει στο pc το death stranding 2 , αλλά με βλέπω να πιάνω μέχρι τότε το rdr2 ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το RDR2 δεν είναι απλά παιχνίδι.
Για μένα θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία με ρεκόρ Όσκαρ.
Πραγματικά αξίζει να το παίξεις μια φορά στην ζωή σου!
Για μένα θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία με ρεκόρ Όσκαρ.
Πραγματικά αξίζει να το παίξεις μια φορά στην ζωή σου!
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι έχετε pc δώστε specs και οι κονσολακιδες να μας πούνε τι έχουν.
Cpu: Amd 7600x
Gpu: Amd rx 6700xt 12gb
Mobo: Gigabyte b650 aorus elite ax
Ram: Corsair 32gb ddr5 6400mhz
Δίσκους m2 2tb ,κάτι ssd 500gb & 1tb
https://i.postimg.cc/0N3q8RJ5/IMG-20250904-171831.jpg
Κονσόλες
Xbox series x
Xbox ...
Cpu: Amd 7600x
Gpu: Amd rx 6700xt 12gb
Mobo: Gigabyte b650 aorus elite ax
Ram: Corsair 32gb ddr5 6400mhz
Δίσκους m2 2tb ,κάτι ssd 500gb & 1tb
https://i.postimg.cc/0N3q8RJ5/IMG-20250904-171831.jpg
Κονσόλες
Xbox series x
Xbox ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
@vasgias δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να παίξω souls, Bloodborne, elden ring, ghost of Tsushima , wukong κτλ , τα αποφεύγω.
Τώρα είμαι σε φάση να κόβω βόλτες με την g923 παρέα με τον γιο μου, περιμένοντας να έρθει στο pc το death stranding 2 , αλλά με βλέπω να πιάνω μέχρι τότε το rdr2 ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ryzen 5 500
GTX 1660 Super
Gigabyte DS3H B450M
Ram 2 4ρες Corsair Vengeance & 2 8ρες G skill Aegis, ολες τρεχουν στα 3000 οποτε τις αφησα μαζι συνολο 24GB :mrgreen:
Κονσολες:
XBOX One S
Nintendo DSi XL
Σιγουρα θελω να παρω πιο νεα μητρικη αλλα βλεπουμε οσο παιζει το συστημα καλα ειμαστε. ΥΓ ...
GTX 1660 Super
Gigabyte DS3H B450M
Ram 2 4ρες Corsair Vengeance & 2 8ρες G skill Aegis, ολες τρεχουν στα 3000 οποτε τις αφησα μαζι συνολο 24GB :mrgreen:
Κονσολες:
XBOX One S
Nintendo DSi XL
Σιγουρα θελω να παρω πιο νεα μητρικη αλλα βλεπουμε οσο παιζει το συστημα καλα ειμαστε. ΥΓ ...