Αναζήτηση για περισσότερες από 1731 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πολυ λαητ μου φαινεται ο Μπιανκο,θα μπορεσει να αντεπεξελθει στο πολυ σκληρο μας πρωταθλημα με δυαδα στα χαφ;Στα υπολοιπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση σε ωραια ηλικια.

Νομίζω ότι στα χαφ υπάρχει στόχευση σε παίκτες που τρέχουν πολύ, καλύπτουν χώρους και μπορούν να μεταβιβάσουν την μπάλα με ...
από icue
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19 @aivas19 δεν ειναι αργος,αλλα ουτε γρηγορος,απ οσο ειδα εχει την ταχυτητα του Τσιμιροτ χωρις να ειναι τοσο δυνατος στις μονομαχιες.
Νομιζω μπερδεψαμε τους Αλεξανδρους. Για τον μεσο καποιος ειπε οτι ειναι αργος, οχι για τον αμυντικο.
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Στα γρηγορα που τσεκαρα τα συστηματα που επαιζε η Μοντσα περισυ με τον Μπιανκο,σε καποια ματς τον χρησιμοποιουσε με δυαδα στα χαφ και στα περισσοτερα σε 3αδα σαν 6αρι,πιθανολογω σαν πλεημεηκερ.

Mezzala, αριστερός εσωτερικός.

Αυτή είναι η καλή του θέση.

Δεν θα με κάνει καθόλου εντύπωση, ειδικά ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως εγώ πλέον Πουέρτα δεν θέλω ούτε απ'έξω. Παίκτης με τόση μουρμούρα για να έρθει Ελλάδα, φαντάσου μουρμούρα που θα ρίχνει όταν καταλάβει ότι έρχεται για τέταρτος μέχρι τον Γενάρη και για πέμπτος από εκεί και πέρα.
από Iggy Pop
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα! Θετε ανάλυση ΑΙ για το Μπιανκο μπακαλιάρο?
από blackzone44
Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα :opaokara: :pano:
από JohnDag
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα πω πολλά ως ρεζουμε, για μένα η πιο ορθολογική μεταγραφική περίοδος τα τελευταία πολλά χρόνια.

Κυνηγήσαμε σωστές ηλικίες και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που παίζουμε. Επιτέλους επικράτησε η (ποδοσφαιρική) λογική.

Η μπάλα στον προπονητή τώρα αν και προσωπικά αυτόν όταν έχει παίκτες ...
από Iggy Pop
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Είστε έτοιμοι??? Ειναι μεγάλο το σεντονι αλλα αξίζει....Πάμε
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΡΙΣΗΣ — Alessandro Bianco

Ο Alessandro Bianco ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, καθώς συμφωνήθηκε δανεισμός του 22χρονου μέσου από τη Φιορεντίνα με οψιόν αγοράς και συμβόλαιο έως το 2029 (1+3 χρόνια ...
από Iggy Pop
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να σάς άρεσε αν και τεράστιο...Σκοπός μου είναι να δείξω πόσο άστοχος ειναι ο απλός σχολιασμός ενός παίκτη με επιχειρήματα του τύπου, αμπαλος, πρώην ποδοσφαιριστης η και το αλλο άκρο, παικταράς, θεός, θα τους γαμ... ολους και άλλα ωραία, οταν οι επαγγελματίες του είδους έχουν εργαλεία στην ...
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

O Bianco είναι της γενιάς του Τσοπούρογλου (2002) και παίζει σε πανομοιότυπη θέση. Μακάρι να είναι καλύτερός του.
Αδυνατώ όμως να κατανοήσω γιατί ο ένας έχει αξία στο τρανσφερ 5Μ και ο άλλος 0,25Μ

Γιατί ο ένας έχει 42 παιχνίδια καμπιονάτο και πέρυσι ήταν από τις σταθερές στο κέντρο της Μοντσα ...
από sic-4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ @omerta76 δεν ειναι για παραθεση αυτο το πραγμα... καταπιε τη σελιδα
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.

2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.

Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.

ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω :opaokara:
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Παντως θα γινει ψιλοχαμουλης τελευταιες 2 μερες απο τους "Ευρωπαιους"
Εμεις ατυπα (η και οχι) παμε για φορ χωρις να εχει βγει ονομα προς τα εξω, ο βαζελος σιγουρα παει για αντιΦωτη (με μονο ονομα που εχει βγει του Ντεσερς), η αεκ και αυτη ατυπα παει για φορ (ιδανικα στην θεση του Πιερο) επισης με ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...