Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
από PaokFiesta
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, από τη στιγμή που σήμερα τελευταία μέρα της λίστας τα κυβερνητικά δεν έβγαλαν μαζικά κάποιο όνομα, παρά μόνο κάτι φλου άρθρα για ενδιαφέρον στον Μοπέ φαινόταν προς τα πού πήγαινε το πράγμα.

Από εκεί και πέρα σε ένα καλοκαίρι με Τέλη, Ντελια και λοιπά σιριαλ αν μου έδινες το σημερινό ...
από Psagmenos4
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε λίγο για τον "χαλια" σχεδιασμό της ΠΑΕ ,συνάμα με τους γνωστές των φόρουμ και των social.
Ανανέωση Παβλενκα (Forum ζητούσαν τερματοφυλακα για βασικό γιατί λέει δεν κάνει ο Παβλενκα ,και έχουμε υποβάθμιση αν φυγει ο Κοταρσκι)
Ελεύθερος Κενι( Στο Forum ζητούσαν 2 μύρια συμβόλαιο για Καλαμπρια και ...
από Unpsofable78
Παρ 05 Σεπ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ουμάρ Σαντικ θα ήταν πολύ καλή περίπτωση.

Είχε την ατυχία να πάθει ρήξη χιαστού όταν ήταν στα primes του πριν μερικά χρόνια. Διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε ούτε υποθετικά για αυτόν αυτή τη στιγμή
από vasgias
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:56
vasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:40 Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
Εχεις εικονα για τον παικτη;
Είδα κάτι βίντεα και μου άρεσε που πέραν των καθαρά αμυντικών χαρακτηριστικών του έχει και εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας που πέρα από τον Μίχα δεν τον έχει άλλο παιδί σε εκείνες τις θέσεις.
από DimitrisS
Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

TwoDoubles έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:22 Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Δεν ηξερα οτι εχουμε νομπελιστες εδω μεσα ρε μ@λ@κες.

Νιωθω βλαχος πλεον.
από lnlnx
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό, πρώτη φορά γράφω. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Mitsospaoki4, στον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου. Μιά δυό παρατηρήσεις μόνο.

Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ

Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ

Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα

Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή

Για να μην πούμε ...
από Dimitris_L4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ

Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ

Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα

Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή

Για να μην πούμε ...
από Miles
Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

......
Προσέξτε
Φέραμε πέρσι τρεις ποδοσφαιριστές με αρκετά καλά βιογραφικά Πενια Κολει Βιετεσκα και τους διώξανε κακήν κακώς
και τώρα φέραμε δύο κατώτερους!!!!!!......

Σαν βιογραφικά κ έχεις δίκιο. Βιετεσκα εθνική Πολωνιας, Πενια Περού κ βασικός στη Μάλμε κ Κολει παίκτης του εκατομμυρίου ...
από Ιάσονας
Σάβ 28 Ιουν 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

μια καε χωρις προπονητη και παικτες με το χαμηλοτερο μπατζετ που μονο σε μικρες ομαδες αρμοζει.

Χατζοπουλε επικεντρωσου εσυ που εχεις και την ευθυνη στην ουσια στο προβλημα και την λυση του

Κληση και συναντηση στον Μυστακιδη να αναλαβει επιτελους καποιος που μπορει οικονομικα να μας αλλαξει ...
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

@Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.

Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
από Taseos
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:46 Ελπιζω να μην εχει σχεση με την τριμελης επιτροπη που βγηκε για το γηπεδο.
Αν πάρει την ΚΑΕ , τον συμφέρει να έχει καλές σχέσεις με την ΠΑΕ και το αντίστροφο
από Special 4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Τέλη θεέ πάρε την ΚΑΕ.
Τέλαρος.

Ναι, να πάρει την ΚΑΕ, να γουστάρουμε βρε φίλε.
Μπαρκαρούτσος γύρνα πίσω. Τα καλύτερα έρχονται.

Υγ. Το έχω ξαναγράψει. Και να μην υπήρχε Τέλης, έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Μόνο καλό κάνει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος ή ένα Plan B αν θέλετε και όχι ο εφησυχασμός του ...