Θα σημειώσω ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τις φετινές μεταγραφές από τις περσινές.
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1109 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ντεσερς φερνει η βαζελα..καλο νεο θα πω εγω...Καπου διαβασα οτι χαλασε οριστικα ο Αντονι για Μπετις..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κεντιρα πάντως ακόμα δε φαίνεται να έχει κλείσει κάπου. Δεν ξέρω αν όντως μας κάνει ο συγκεκριμένος, αλλά η ουσία είναι ότι δεν είναι ανάγκη να πάρουμε παίκτη αεροδρομίου, ας πάρουμε παίκτη γηπέδου.
Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πάρουμε καν άλλο παίκτη. Κι εγώ θα χαρώ το κερασάκι στην τούρτα, από ...
Επίσης, δεν είναι ανάγκη να πάρουμε καν άλλο παίκτη. Κι εγώ θα χαρώ το κερασάκι στην τούρτα, από ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα το ματς σήμερα και αύριο θα έχουμε καυτή μέρα.
Ας τελειώσουν με το καλό και οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, που μπορεί να ξεκλειδώσουν καταστάσεις.
Ας τελειώσουν με το καλό και οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, που μπορεί να ξεκλειδώσουν καταστάσεις.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τιποτα νεοτερο...δν εχει αλλαξει κτ..περιμενουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες μια φορα κ εμας!!!embuji έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:36 Δημητρη μπορεις να δωσεις κανα τυρακι γυρω γυρω; Οχι για να βρουμε τον φορ αλλα για το αν παει καλα η διαδικασια;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Eίναι καινούργια μόδα στις μεθόδους αρχ...πρηξίματος αυτή; Δεν κάναμε λεει μεταγραφές , τους πήραμε ελεύθερους!1!!! Δεν κάναμε μεταγραφή , τους πήραμε 1+3 !!! Κακώς τους απαντάτε... Ο Λόβρεν λεει φάνηκε λίγος εχθές!! χαχαχα πώς ςακριβως προεκυψε δεν μας είπαν.
Τεσπα..ον τοπικ , μιας και περιμένουμε ...
Τεσπα..ον τοπικ , μιας και περιμένουμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
@Psagmenos4 ρητορικο το ερωτημα σου;Προφανως το 2ο,ασχετα που σαν χαφ δεν εχουν καμια ομοιοτητα κ δεν θα εχουν τον ιδιο ρολο.
Ευνοείται πιο πολύ ρητορικό για το τι βοηθάει περισσότερο μια ομάδα. Γιατί π.χ όταν βγήκε του Μπιανκο που έρχεται για 3-4 χαφ μέχρι τον Γενάρη και μετά 4ο-5ο κάποιοι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι μεχρι χθες το βραδυ γινοντουσαν διαπραγματευσεις με ενεργο κανονικοτατο φορ και μαλιστα εδωσε πιθανοτητες 80% να τελειωσει θετικα.
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίδες με Ζαφείρη έχουμε τίποτα; Δεν έχει κανείς καμία ενημέρωση;
Όλοι (Κουλιανοι, Τοσκιτσιδες, Τσακαλέες κλπ) συνεχίζουν και λένε ότι να δούμε τι θα γίνει μέχρι αύριο.
Πως και δεν έχει μάθει κανείς καμία εξέλιξη;
Θεωρησε τον μεταγραφη Γεναρη κ μη σκας την ζαχαρενια σου.Αν γινει το καλο θα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιανού τον φίλο να εμπιστευτώ την γνώμη για τους δύο Ιταλούς που πήραμε;
- του gervasio artigas που έχει 28 δημοσιεύσεις;
- του keep_paokizein που έχει 28 x 28 = 786 δημοσιεύσεις;
Πραγματικά την ώρα που τους διάβασα αυτή ήταν η διαίρεση του αριθμού δημοσιεύσεων τους, 786/28 = 28.07143!
Φίλε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα. 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ανάσα είναιDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:21εχουμε ελπιδες γι αυτον που εμαθες?blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20 Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα.![]()
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαλαγιετα?