Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 - Σχόλια και Παραλειπόμενα

Κλοπή

Προφανώς και τα ζητάμε όλα αλλά όλα ξεκινάνε από ένα ανύπαρκτο φάουλ που έπιασε απροετοίμαστες τις αλλαγές μας

Πάμε παρακάτω

Κοράκι ζεστές να τις βρεις τις παντόφλες

Βαψομαλλιά σίχαμα
από Maxmad
Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

-keeper- έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:51 Ο άλλος έκανε απόκρουση καριέρας
Ειμαι σιγουρος δεν εφτανε το δαχτυλο απο μεσα ως εκει. Σκετο γαντι ηταν.
από wickerman
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια βάλτε μία κάμερα πάνω στον Camara και δείτε μία προς μία όλες του τις ενέργειες από την ώρα που μπήκε στο ματς. Αυτός ο παίχτης απαγορεύεται να παίζει στο 6 ή στο 8 όπως παίζει ο Λουτσέσκου. Επικίνδυνος.
από george188
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Eπισης επειδη λετε οτι του καμαρα ειναι φαουλ, ο καμαρα δεν ειναι οτι παιζει μονο μπαλα αλλα δεν παει καν πανω στο παικτη ουτε στα ποδια του. Ο παικτης ειναι πιο μακρια και απλα πεφτει πανω στον καμαρα, ειναι κωμικο φαουλ. Οχι οτι αυτο δικαιολογεί τη κωμικη αμυνα μετα
από trouman
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Ο Καμαρά για παράδειγμα μπορεί να προτιμήθηκε για να έχουμε ύψος στα στημένα, άσχετα με το πώς πήγε.

Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται αυτοί που αποφασίζουν, οπότε οι εύκολες κρίσεις από τα πληκτρολόγια δε λένε κάτι.

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Όμως κι εγώ πιστεύω θα περάσουμε. Να σταματήσει αυτό με τους ...
από Blackgr4
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά ...
από wickerman
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Μάλλον μας συμφέρει να μείνει διπλό η Bologna. Η Celta έχει δύσκολα ματς στη συνέχεια ενώ η Bologna εύκολα. Άρα Celta και Lille στους 9 βαθμούς και παίζουν μεταξύ τους στο επόμενο. Εννοείται πως θέλουμε κι άλλους βαθμούς αν θέλουμε να περάσουμε.
από navigator11
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Βγαίνοντας λίγο εκτός κλίματος, την Κυριακή να πάρω το διπλό και παρά τη σκασίλα για το αποψινό έχω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί, κάνοντας νίκη σε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες. Σήμερα δεν ήρθε η καταστροφή. Μένει ένα τεράστιο "μαμώ το ξεσταύρι μου" αλλά την Κυριακή είναι πρώτης τάξεως ...
από wickerman
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Μην παραβλέπεις ότι μιλάς για την καλύτερη άμυνα του Europa League. Έχουν δεχθεί 2 γκολ σε 6 ματς κι έχουν παίξει με Fener, Freiburg και Roma. Εμεις αντίστοιχα έχουμε δεχθεί 10 γκολ σε 6 ματς.
από kataramenos5
Σάβ 13 Δεκ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Γυρισε ο Doom και δε βγαλατε μια ανακοίνωση ρεμαλια? :evil:
Welcome back ρε μορφη.
από marsantos
Δευ 12 Ιαν 2026, 02:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

...
Και να μην προκριθεί το Μαρόκο, θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στον μικρό τελικό 18/1

Φίλε καταφρακτε καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Είναι άλλο πράγμα τελικός στις 19 και άλλο μικρός τελικός στις 18.
Σε περίπτωση μικρού τελικου, Κυριακή, Εζαλζουλι και Αμραμπατ θα είναι Ισπανία με τα ...
από PAOK_Antarctica
Τρί 20 Ιαν 2026, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΜΠΕΤΙΣ 22/1-19:45,cosmotesportshd

Έχω καλό προαίσθημα και αυτό δεν είναι καλό.
Άρα έχω κακό προαίσθημα.
από leomatos88
Τρί 20 Ιαν 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι μας στην Τούμπα για φέτος. Μέχρι το επόμενο βεβαίως.
Στην οποία Τούμπα, κάτι που δεν έχει πολυειπωθεί, αν και δεν είναι ασήμαντο, παραμένεις αήττητος.
Συγκεκριμένα, σε 17 αγώνες έχεις 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, με 37-6 τέρματα μάλιστα.
Πέραν αυτού ...
από pagotatzis
Τρί 20 Ιαν 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου αρέσει καθόλου όταν όλη την εβδομάδα εστιάζουν οι πάντες στις απουσίες της αντίπαλης ομάδας!

Κρίμα για Ντελια ,μακάρι να προλάβει να είναι έστω στην αποστολή !