Αναζήτηση για περισσότερες από 3341 εγγραφές

Return

από renegade
Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Ποιο κομπλεξικό άνθρωπο με το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ δεν έχω ακούσει από αυτόν τον κλείτο
από xpek20
Παρ 05 Ιουν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Για εμας που ειμαστε ασχετοι με ονοματα κ σε τι θεσεις παιζουν,μπορει καποιος με τις μεχρι τωρα μεταγραφες να γραψει ποιο ειναι το ροστερ μας,εχω σκυλομπερδευτει.

PG: Καλάθης , Χάντζινς , Μπαζίνας
SG: Φόστερ , Ναζ Μήτρου-Λονγκ , Τάιρι ή άλλος 2-3
SF: Shields /Clyburn, Περσίδης
PF: Γκρει ...
από giapas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Miles έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:21 Ο Αποστόλης σε λίγο θα βγει και συμμαθητής με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.
Αυτό δε το ξέρει πολύς κοσμος αλλά η ζωζω είχε εναν εφηβικο ερωτα με τον Αποστόλη. Αυτή ήταν στα 16-17 ,αυτός πιο ωριμος σχεδον 25.
Ανεκαθεν οι μεγαλύτεροι και ωριμότεροι άντρες ασκούσαν γοητεία στα όμορφα νέα κορίτσια
από dim72
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ εκτός του paokmania και έχω να ακούσω ράδιο πάνω από 10 χρόνια και είμαι ευτυχισμένος. Γιατί δεν κάνετε όλοι το ίδιο;
από Мир
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Λίστα μεγαλοοφειλετών στο δημόσιο 2025:
https://www.metrosport.gr/i-lista-me-toys-megaloofeiletes-toy-dimosioy-1196263
https://www.aade.gr/exypiretisi-enimerosi/dimosiopoiisi-ofeileton-me-hrei-ano-ton-150000eu

Ποιοι μας κουνάνε το δάχτυλο, πουλάνε προπαγάνδα και κλαινε για τον κ.Τέλη .. Ποιος ...
από eorptol1
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Ανδρωνη τι εγινε ζοριζεσε ? αντε να μην λερωσω το στομα μου....ειστε ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ και ειστε μεσα στην πολη....δεν θα ξεχαστουν ολα αυτα που κανετε....
από Jean Valjean
Τετ 10 Σεπ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Γι' αυτούς υπάρχουν δικαιολογίες.
Για όσους ΠΑΟΚτσήδες τους ακούν/διαβάζουν/δίνουν κλικ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
από Sera4
Δευ 20 Οκτ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Μην ξεχάσω να κάνω ειδική μνεία στο πρώην μέλος του φόρουμ, νυν δημοσιογράφο/διασκεδαστή, που δεν μπορεί να αρθρώσει πρόταση και που "ξέχασε" να μεταφέρει στο σάιτ του τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, αλλά θυμήθηκε να μεταφέρει τις αντίστοιχες του γεωπολιτικού αναλυτή.
από Sera4
Δευ 20 Οκτ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Γιουσουφάκια από τα λίγα, ένα κλάμα στο Σκουληκάου ήταν αρκετό για να μπουν και αυτοί στον χάρτη της ΑΡΔοσύνης. Ο έτερος δε, για Πούλιτζερ είναι, τέτοιο ταλέντο χαραμίζεται να μη συμμετέχει σε εκπομπές Ραπτόπουλου.

Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν, μην τους βρει κατά λάθος η φετινή χρονιά ...
από icue
Δευ 20 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Η κοσμοτε ειχε χρονο να βαλει 17 ριπλει του βουτια του Πιερο αλλα δεν ειχε χρονο να βαλει την φαση που τους καναμε γιογιο μεσα στην περιοχη στα χαιλαιτς. Προφανως και για αυτους ο πελατης εχει παντα δικιο και ειναι πανω απο το θεαμα της διοργανωσης που πουλανε.
από Jean Valjean
Κυρ 26 Οκτ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα το πρωι στη Νόβα καθώς χαζευα τα αθλητικά, βλέπω ένα μπανεράκι να κυλά στο κάτω μέρος της οθόνης.: ο Ελ αραμπι έβαλε γκολ στη νίκη εκτός έδρας της Ναντ επί της Παρί με 1-2.
Λοιπόν, για να δείτε ποσο το DNA τους είναι απολύτως συνδεδεμένο με την φουστιά.
Υπάρχουν δυο Παρί στο γαλλικό ...
από george188
Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:48
Jump to forum
Jump to topic

Exουμε κανει 22 τελικες και αν δεις χαιλαιτς θα νομιζεις οτι καναμε 6-7 κ βαλαμε τα 4.. ελαχιστες φασεις η κοσμοτε. Κ βαζει στα χαρτια στιγμιοτυπα με κατι σουτ σε μπεκατσες και υποψιες ευκαιριων, μιλαμε για προπαγανδιστες
από cellophan
Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Τέλεια - θα μας φτιάξει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναικού!
από warmeater
Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αν αυτό αληθεύει θέλω να δώ που θα κρυφτεί η μανούλα
από icue
Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. :D