Αναζήτηση για περισσότερες από 3197 εγγραφές
- Τρί 14 Οκτ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε περί Ταμτακου.. Και παρά τα όσα λάθη μπορεί να έκανε, αν δεν υπήρχε ο Γαλατσοπουλος τη σεζόν 2008-09 που ο Πανελουδης τα είχε αφήσει όλα για όλα στην τύχη τους ο ΠΑΟΚ θα είχε πέσει κατηγορία (το λιγότερο). Έβαλε τα λεφτά του τότε ο Γαλατσοπουλος (που δεν τον λες και μεγιστανα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εάν κάποιοι έχουν όντως αντιληφθεί το τι συμβαίνει στα του ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
Προσωπικά δεν δέχομαι κανένας υποψήφιος επενδυτής είτε του ποδοσφαίρου είτε του μπάσκετ είτε του καράτε να κάνει μπουρδέλο έναν ολόκληρο σύλλογο με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς υποστηρικτές και πολλούς περισσότερος ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Γίγαντα, μείνε στον ΠΑΟΚ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
Είτε ΚΑΕ, είτε ΑΣ.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα σε πραξεις όπως με Σαββίδη μην προσβάλλεις το 80% είναι επιφυλακτικό γιατί φοβάται ότι στόχος είναι το ποδόσφαιρο και η νέα Τούμπα και όχι το.μπασκετ όλα όμως θα κριθούν στις πράξεις περιμένουμε και ευχόμαστε να είναι ΔΙΑΚΡΙΤΟΊ ΡΌΛΟΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΕΤΎΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΎΛΛΟΓΟΣ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξέρω αν ο Μυστακιδης σου προτείνει να μείνεις στην καε θα ήταν ιδανικό. Αν όχι στο πρόσωπο σου βλέπω τον επόμενο πρόεδρο του ερασιτέχνη. Σε ευχαριστούμε για το θαύμα να κρατήσεις ζωντανό το τμήμα όταν ήταν στο πάτο της θάλασσας, το ανεσυρες, του έδωσες το φιλί της ζωής, κολυμπησες έχοντας όλα τα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πανηγυρίζουν έξαλλα έγραψα ενώ θα έπρεπε και ότι είναι λάθος των επικοινωνιολόγων του. Αν δεν είχε προηγηθεί η μαλακια του ας και απλά όπως πολύ σωστά έπραξε. Έμπαινε στην ΚΑΕ σήμερα θα είχαμε πυρσούς στον λευκό πύργο σχέδια για παικταράδες. Ε δεν το λες και επιτυχία αυτό τι να κάνουμε. Είμαι ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δίχως ειρωνεία προς το πρόσωπο του, αλλά τι μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος 80 χρονών στην διοίκηση της ομάδας;
Νομίζω είναι λάθος κίνηση και για τον ίδιο και για την ομάδα.
Νομίζω είναι λάθος κίνηση και για τον ίδιο και για την ομάδα.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
2 σχεδόν 80χρονοι,ο ρεντζιας που το 2020 είχε ταχθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και ο πετμεζας ειναι επιλογες το λιγοτερο ατυχης..
Αντιθέτως ο νικος μπουντουρης ειναι καλη επιλογη
Αντιθέτως ο νικος μπουντουρης ειναι καλη επιλογη
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
τι είναι αυτό το superbasket που πάει να τρυπήσει έτσι την ομάδα; :redcard:
Μάλλον τις τσέπες ομίλου μίντια και συγκεκριμένων επαγγελματιών ουδέτερων πάει να τρυπήσει το άρθρο.
Τέλος πάντων, ελπίζω να μην ισχύει στο 100% αυτό που γράφτηκε και να συγχυζόμαστε άδικα βραδιάτικα.
Επιγραμματικά αν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διδυμο και το τελοπολις εβγαλαν το ιδιο πουστικο αρθρο κατηγορώντας την ΚΑΕ...κ αντε το τελοπολις ειναι γνωστο πλεον για τν ρολο του...Εσεις ρε μλκς που μπαινετε εδω κ διαβαζετε, δεν ντρεπεστε λιγο??
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λαός που θάβει τα λάθη του είναι καταδίκασμενος να τα ξαναζήσει. Και εγώ δεν θέλω επουδενί η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να ζήσει τα σκατα τα δικά μας. Που μοναδική χαρά μας ήταν μια οπαδική κατάβαση Αθήνα και ένα ματς με τον ολυμπιακό εδώ μέσα. αυτόν τον ΠΑΟΚ δε θέλω καν να τον γνωρίσουν τα νέα παιδιά. Ο ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Προεδραρα!!
Παρε τους παίκτες να τους κεράσεις τιποτε μπριζόλες τώρα , έχουν λιώσει μιλάμε!

Παρε τους παίκτες να τους κεράσεις τιποτε μπριζόλες τώρα , έχουν λιώσει μιλάμε!