Αναζήτηση για περισσότερες από 3183 εγγραφές

Return

από nunies4
Κυρ 04 Ιαν 2026, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Τον Γιανουλη.
Και αυτο γιατι η αριστερη μας πλευρα ειναι μαυρη τρυπα και γιατι δεν ελπιζω σε ανασταση Μπαμπα.
Στα στοπερ καπως θα μακιγιαριστει το προβλημα αν η αριστερη πλευρα γινει ισοβαρης με την δεξια που βρισκεται ο Κενι.
Με την προυποθεση φυσικα οτι θα επιστρεψει σε ευλογο διαστημα ο Λοβρεν ...
από marsantos
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Sera4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Miles
Τρί 06 Ιαν 2026, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.

Θα πάμε Ιαπωνία με τη γυναίκα για μήνα του μέλιτος (16 μέρες περίπου) κάποιος φίλος σε άλλο νήμα μου είχε δώσει κάποιες έξτρα πληροφορίες αλλά αν έχει και κάποιος άλλος καλοδεχούμενες. Θα φτάσουμε Οσάκα, το ...
από Miles
Τρί 06 Ιαν 2026, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Το ξέρω ότι μόνο με απαγόρευση μακαρονάδας καταλαβαίνεις εσύ :mrgreen:
από blackzone44
Τετ 07 Ιαν 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Η Ζενίτ ζητάει περισσότερα από αυτά που τους δίνουμε αν όντως θέλει να έρθει ο παίκτης τότε πιστεύω το θέμα θα κλείσει της επόμενες μέρες τώρα για εξτρέμ πάει πίσω, λογικά στα κοντά έρχεται ακραίο μπακ
από Panostas1995
Τετ 07 Ιαν 2026, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

theo86 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:30 Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Για αυτό ήθελα παραμονή Ότο …
Θα είχαμε ησυχάσει
Αν έμενε ο Όττο δε θα είχαμε κεννι...καλοί παίκτες και οι δύο , τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά....εγώ ως τώρα προτιμώ Κεννι
από zaffodb
Πέμ 08 Ιαν 2026, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι για την καυλαντα,ποιον προτιματε για δεξι μπακ; Lazaro η William και γιατι;

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο transfermarkt, ο William έπαθε δύο συνεχόμενες χρονιές ρήξη χιαστού και μετά ξαναείχε πρόβλημα σε γόνατο που τον άφησε έξω σχεδόν ενάμιση χρόνο. Οπότε από μένα είναι όχι δυνατό.

Από εκεί ...
από xrisitsapa
Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:38 Εσιτι,λες και ηταν γκόμενα μίλαγε το νούμερο για τις υπέροχες γάμπες του.
Ειχε γραψει και αρθρο αν θυμαμαι καλα, που εγραφε οτι αν ειχε εναν Εσιτι ο ΠΑΟΚ θα χτυπουσε πρωταθλημα..καλα πηγε αυτο!
από leomatos88
Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Ο άνθρωπος μας έλεγε ότι δεν κάνει ο... Γκαρσία (ο Παυλάρας) για τον ΠΑΟΚ, διότι άκουσον άκουσον δεν πατάει περιοχή!
Αργότερα αδυνατούσε να πιστέψει πώς αυτός ο Κρέσπο που φέρνουνε, θα καταφέρει να φτάσει τα επίπεδα του Βίτορ του Μιγκέλ...
Και ναι, υπήρξε θαυμαστής του Άντερσον Εσίτι. Ο Κόλκας αυτά ...
από akis_1987
Παρ 09 Ιαν 2026, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Για να ρίξω κ γω τη θέση μου για τη μεταγραφολογια των ημερών. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, αν μπορούσα να πάρω ενα παίκτη θα έπαιρνα το Γιαννούλη.

Μια τέτοια μεταγραφή θα ήταν τεράστιο level up στη συγκεκριμένη θέση που είναι κομβική στο σύστημα του Λουτσε και θα πρόσθετε φοβερή ποιότητα ...
από blackzone44
Παρ 09 Ιαν 2026, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Ανεβήκαμε στα 4 για Drkušić και περιμένουμε
από Maklaz
Παρ 09 Ιαν 2026, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχει η Κάλιαρη Ισπανό Μπακ; :mrgreen:
από blackzone44
Παρ 09 Ιαν 2026, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 18:09
blackzone44 έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 16:47 Ανεβήκαμε στα 4 για Drkušić και περιμένουμε
Η εκτιμηση σου ειναι οτι θα κλεισει ή θα τραβηξει πολυ (κ συνηθως αρνητικα)??
θα κλείσει
από embuji
Παρ 09 Ιαν 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

https://www.youtube.com/watch?v=RVm9IokEvls

Αντε βρε,καλοριζικος.Δεν πιστευω οτι θα χαλασει εδω που εφτασε.

μ'αρεσει που δαγκωνει την μπαλα. Πεφτει βαζει τα ποδια στην φωτια δε μασαει. Αυτο που δε μαρεσε στο βιντεο οτι χρησιμοποιει πολυ τα χερια του. Και ετσι οπως σφυριζουν τα βοδια οι ελληνες ...