Λοιπόν τώρα που ηρέμησα μετά από καμιά ώρα ύπνου (και αν) μέχρι τώρα και με καθαρότερο μυαλό και ηρεμία...
Θέλω να πω με απόλυτη διαύγεια πως δεν θέλω να σε ξαναδώ στον πάγκο, πραγματικά λυπάμαι που γράφω κάτι τέτοιο στην φάση που είσαι και έχεις χάσει τον πατέρα σου, αλλά άλλο η προσωπική ζωή και ...
Η αναζήτηση βρήκε 193 εγγραφές
- Κυρ 26 Απρ 2026, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Τελείωσαν αυτά τα ψευτοδιλήμματα μάγκες.
Ξέρετε ποια λέω. «μόνο αυτός μπορεί με αυτή την διοίκηση», «σιγά να μην φέρουν καλύτερο», «μόνο προς τα κάτω έχει», κλπ.
Τέλος. Φτάνει.
Ηρθε η ώρα για αλλαγή κι ας εμπεριέχει και ρίσκο. Αυτή η μέρα της Μαρμότας στο τελος κάθε χρονιας (με 1 εξαίρεση) δεν ...
Ξέρετε ποια λέω. «μόνο αυτός μπορεί με αυτή την διοίκηση», «σιγά να μην φέρουν καλύτερο», «μόνο προς τα κάτω έχει», κλπ.
Τέλος. Φτάνει.
Ηρθε η ώρα για αλλαγή κι ας εμπεριέχει και ρίσκο. Αυτή η μέρα της Μαρμότας στο τελος κάθε χρονιας (με 1 εξαίρεση) δεν ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μυστηριο φετος ηταν γενικοτερο με τους τραυματισμους. Δεν ειναι οτι ειχαμε πολλους και συχνους, αλλα οτι για πρωτη φορα απο τοτε που θυμαμαι ηταν κρατικο μυστικο τι ειχε παθει ο καθε παικτης και ποτε θα επιστρεψει. Αυτο απο μονο του δειχνει οτι κατι ειχε παει παρα πολυ λαθος.
Δεν θελει και πολυ ...
Δεν θελει και πολυ ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΑΕΚ τα άλλαξε όλα μέσα σε ένα καλοκαίρι και ορθολογικά είναι πρωταθλήτρια (κατά πάσα πιθανότητα).
Εμείς γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αντίστοιχες αποφάσεις;
Ας φροντίσει ο ιδιοκτήτης να πάρει ΜΙΑ απόφαση στο πως θέλει να τρέχει οργανισμος. Μετά είναι απλό για όλους
Τι άλλαξε ακριβως; Ιδιο ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου δεν παίζει αυτό που λες, όλοι οι 31+ θα ανανεώσουν με Λουτσέσκου παρόντα και θα είναι και βασικοί όλη την επόμενη χρονιά, γιατί στον άνθρωπο πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι
Αν ήταν στο χέρι του πάω στοίχημα ότι ακόμα δεκάρι θα είχαμε τον Μπίσεβαρ
Αν ήταν στο χέρι του πάω στοίχημα ότι ακόμα δεκάρι θα είχαμε τον Μπίσεβαρ
- Κυρ 26 Απρ 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά ήταν το φετινό ρόστερ.
Ίσως και το καλύτερο (και πιο γεμάτο) της πενταετίας.
Προφανώς και υπάρχουν κενά αλλά δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει ούτε ένα, αυτά μόνο στο football manager.
Δεν φταίει κανένα ρόστερ για την φετινή χρονιά ντροπής.
Υπεύθυνος είναι ο αρχηγός του αγωνιστικού ...
Ίσως και το καλύτερο (και πιο γεμάτο) της πενταετίας.
Προφανώς και υπάρχουν κενά αλλά δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει ούτε ένα, αυτά μόνο στο football manager.
Δεν φταίει κανένα ρόστερ για την φετινή χρονιά ντροπής.
Υπεύθυνος είναι ο αρχηγός του αγωνιστικού ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πανέμορφα αυτά που λες φίλε giapa, ΑΛΛΑ τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε μάγκες, κέντρο αποκατάστασης ψυχικά πιεσμένων προπονητών και βετεράνων ποδοσφαιριστών??? Πλάκα κάνουμε τώρα και μεταξύ μας δηλαδή! Μια δουλειά είναι και του προπονητή, απέτυχες ,.... ΦΕΥΓΕΙΣ με ψηλά το κεφάλι κρατώντας τις αναμνήσεις των ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή λοιπόν είμαστε συναισθηματικοί και αγαπουληδες θα κάψουμε και την επόμενη χρονιά, σωστά κατάλαβα;
Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.
Οκ, fair enough.
Καλό ...
Ώστε πάλι του χρόνου τέτοια εποχή να σπάμε τα φρύδια μας γιατί οι παίκτες πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα και τα τρεξίματα μας μοιάζουν ομάδας παιδικού πρωταθλήματος.
Οκ, fair enough.
Καλό ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι δεν κατάλαβες, δεν τα βάζω με σένα και την πρόβλεψη σου.
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόβλεψη σου έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
Αυτό είναι όλο.
Το πρόβλημα μου είναι ότι η πρόβλεψη σου έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.
Αυτό είναι όλο.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Του έκαναν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και για αυτό βλέπεις την μισή ομάδα και λες τι έχουν τα έρμα και ψωφανε :lol:
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης :lol:
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ...
Έμπαινε το μαράκι κάθε πρωί στα αποδυτήρια και πετούσε αμπούλες ντεγκαβλαντινης :lol:
Μείνει δεν μείνει στα @@ μου...αλλά αυτό το ότι θα ανακαλύψετε μέχρι και μεταφυσικούς λόγους ή ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ έχει γίνει μάγκας ο ανύπαρκτος Κόντης, αφιερώματα παντού, συνεντεύξεις, φωτογραφίες του, έχει γίνει ήρωας!
Πως τα κατάφερες ρε Ρασβάναρε και σε κατέστρεψε αυτό το υπόθετο, πραγματικά είναι ανεξήγητο.
ΈΝΑ γαμημένο ματς είχες με όλο σου το ρόστερ στην διάθεσή σου, με τόσο λαό στο γήπεδο και ...
Πως τα κατάφερες ρε Ρασβάναρε και σε κατέστρεψε αυτό το υπόθετο, πραγματικά είναι ανεξήγητο.
ΈΝΑ γαμημένο ματς είχες με όλο σου το ρόστερ στην διάθεσή σου, με τόσο λαό στο γήπεδο και ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα που καταλήγουμε;
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
Όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και οι επιτυχίες τους οφείλονται καθαρά στην τύχη.
Οι δικές μας αποτυχίες είναι καθαρά και μόνο θέμα ατυχίας.
Επίσης, 2 μήνες καλού ποδοσφαίρου (ενώ η σεζόν διαρκεί 10!) είναι αρκετοί για να δηλώσουμε ικανοποιημένοι από την ομάδα.
Όλα καλά ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ σε όλα Ολλανδέ, κανένα θέμα.
Και κατανοώ την αγωνία του κόσμου για το μέλλον.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει το θέμα της φυσικής κατάστασης και των τραυματισμών.
Προσωπικά, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία θεωριών συνομωσίας. Ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.
Υπεύθυνο για την ...
Και κατανοώ την αγωνία του κόσμου για το μέλλον.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει το θέμα της φυσικής κατάστασης και των τραυματισμών.
Προσωπικά, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία θεωριών συνομωσίας. Ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.
Υπεύθυνο για την ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
@giapas, προσωπικά ήμουν ξεκάθαρος.
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
Μίλησα για τέλος συνεργασίας με τον Ραζβάν σε συνδυασμό με άμεση απόκτηση σοβαρού ΤΔ για να τρέξει το νέο πρότζεκτ. Πρόφανως δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να πιστεύω ότι απλά θα φύγει ο Ραζβάν και θα στρώσουν αυτόματα όλες οι παθογένειες του συλλόγου.
Από κει και ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χαρτί έφερε έναν Ριμπάλτα, ο οποίος παρακολουθούσε για μήνες την ομάδα.
Μετά του ζητήθηκε να βρει προπονητή.
Βρέθηκε ο προπονητής, ο οποίος αποφάσισε να παραγκωνίσει βασικότατα μέλη του ρόστερ, γιατί ήθελε να αλλάξει σύστημα.
Του δόθηκε χρόνος, του έφεραν όποιον παίκτη ήθελε το καλοκαίρι ...