Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Χώρις Λουτσεσκου θα αλλάξει και το Λουτσεσκουμπολ λογικά ..
Δλδ θα πάμε σε κάτι πιο μοντέρνο,πιο υψηλό τέμπο,πιο πολλά τρεξίματα και λογικά σε ηλικίες που θα μπορούν να πάρουν υπεραξίες...
Δυσκολα να ανανεώσει κάποιος πλέον και ίσως ο Τάισον είναι ο μόνος που θα μπορεί...
Το βασικό είναι να ...
- Δευ 01 Ιουν 2026, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Περα απο το σχολιο μου για το σχεδον-σχολιο του Μπουντουρη οπου ναι μεν αφηνει την μπιχτη αλλα δεν το εξηγει περα απο το οτι τον εφαγαν (προσοχη, δεν λεω οτι εχει αδικο, εχω θεμα με την επικοινωνια αυτου), η συνεντευξη ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ και χθες το βραδυ που την ειδα και ακουσα κοιμηθηκα με ενα χαμογελο ...
- Δευ 01 Ιουν 2026, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ήταν να γίνουν 2 φιλικά με μπαρτσελονα και παρτιζαν στο παλατάκι τον Σεπτέμβριο.
Τις συζητήσεις τις έκανε ο Μπουντούρης.
Μετά την παραίτηση του, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν κλείσει ή όχι αυτά τα φιλικά
θα γούσταρα ξανα και CSKA..ο αθλητισμός ενώνει και τους έχουν εξαφανίσει απ το ευρωπαικό ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
Εκτελεσάρα. Λείπει πολύ ο μπαγάσας
- Κυρ 24 Μάιος 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Τι να περιμενω; Εγω πρωτος ανοιξα το χορο του φαλιμεντου. Βοσνιακα παπαρια πηρα πριν αρχισουνε τα κυπελλα, τα πλει οφ και οι Μπιλμπάοι.Shivaspace έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:48περίμενε, έρχεται το μουντιάλ σε λίγοhawklord έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:40 Με τα ετσι και τα αλλιως ολοι πηρανε μια χαρα. Εμεις τα παπαρια μας.![]()
![]()
![]()
![]()
- Σάβ 30 Μάιος 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Τι κανεις βρε καραμπελα
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Πρώτα απ όλα δεν κρυφτηκαν οι άλλοι. Αυτός στο τέλος δε έδινε τη μπάλα από το αριστερό χέρι στο δεξί. Δεύτερον, τι να το κάνω να μην κρύβεται αν δεν βάζει ούτε ένα. Για να μην πούμε για την τεράστια μαλακία που κάνει στο τέλος που πάει για καλάθο ενώ αρκεί απλά να κρατήσει την μπάλα. Και δε είναι ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
σε 12 λεπτά οι ομάδες παίζουν πολύ δυνατές άμυνες και δεν συμπληρώνονται τα ομαδικά φάουλ που οδηγούν σε βολές..επηρεασμένος απ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δεν μπορούσα να πιστέψω οτι έλειπαν ουσιαστικά οι βολές..
δεν ξέρω αν αυτός ειναι ο κανόνας η απλώς δεν σφυρίζουν τόσο πολύ στους τελικούς..
το ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα
Πάντως εάν το δούμε λίγο ψύχραιμα θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα απόψε. Εάν βάζαν το πέναλτι αυτοί δεν ξέρω εάν θα καταφέρναμε να ισοφαρίσουμε. Όπερ μεθερμηνευόμενον θα τους είχαμε κι αυτούς με τρεις πόντους από πάνω μας και εμείς θα είχαμε μείνει στους 7.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Τι ισχύει με την κόκκινη; Θα εκτίσει στο κύπελλο ή στο πρωτάθλημα;
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Ήθελα να ήξερα τι σου έλεγε ο Ν'Γκεσαν εκεί στο τέλος..
Αλλά, τον φιρμ@ρισες κι αυτόν!
Τρομερή ψυχραιμία, από τον ψηλό μας!
You are Giant!
Αλλά, τον φιρμ@ρισες κι αυτόν!
Τρομερή ψυχραιμία, από τον ψηλό μας!
You are Giant!
- Τρί 16 Ιουν 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέος προπονητής
Με το fable 5 παίρνουμε double + πορεία στο europa ρε γατάκια
- Τετ 17 Ιουν 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέος προπονητής
Βιτορ ΜπρούνοShivaspace έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:51 σ ένα ρουμάνικο άρθρο σχετικά με το μέλλον του Λετσέσκου έκαναν λόγο για κάποιον Μπρούνο , Πορτογάλο πρώην προπονητή της πόρτο, δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε εδώ..
Είχε αναφερθεί όταν εξετάζαμε τους ελεύθερους Πορτογάλους