Η αναζήτηση βρήκε 355 εγγραφές
- Τετ 31 Δεκ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ανακοινωθηκε, ειναι επισημα παικτης του ΠΑΟΚ. Το βουλωνω, τον στηριζω. Ξεφτιλισε με τζερεμετζα.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ θεωρώ ότι εξτρεμ η ομάδα δε χρειάζεται
έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς (ντέλια, ιβάνουσετς, τάισον, ζίφκο, πέλκα, ντέσπο) + πιτσιρίκια με προοπτική (χατσίδη, μπέρδο, μπαλντέ) + σορετίρε για του χρόνου
είναι η καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή της χώρας
αλλού πονάμε
έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς (ντέλια, ιβάνουσετς, τάισον, ζίφκο, πέλκα, ντέσπο) + πιτσιρίκια με προοπτική (χατσίδη, μπέρδο, μπαλντέ) + σορετίρε για του χρόνου
είναι η καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή της χώρας
αλλού πονάμε
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα στην Τούμπα μεθαύριο με πανό να τον κράζεις να φύγει
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η @@λακια είναι που δεν υπάρχει ένα τοπίκ με το όνομα
"Παίκτες ανταγωνισμού που ζηλεψαμε τις μεταγραφικές περιόδους και αποδείχτηκαν πατάτες" Θα έπεφτε τρελό γέλιο. Μπορεί να πλησιάζουμε τριψήφιο νούμερο τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Εδώ για το Θεό το καλοκαίρι ζηλευαμε τον Ραστιτς του Καρυπίδη ρε ...
"Παίκτες ανταγωνισμού που ζηλεψαμε τις μεταγραφικές περιόδους και αποδείχτηκαν πατάτες" Θα έπεφτε τρελό γέλιο. Μπορεί να πλησιάζουμε τριψήφιο νούμερο τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Εδώ για το Θεό το καλοκαίρι ζηλευαμε τον Ραστιτς του Καρυπίδη ρε ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε τον Έβερτον όσο είναι ακόμα στην ομάδα ο Τάισον να τον γαλουχήσει 
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΟΙΑ;;;;;
Που εχετε μπλεξει ρε;
Που εχετε μπλεξει ρε;
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Απάντηση στον ανώνυμο
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ποντιακή οπτασία είναι ντιπ ηλίθιος δεν αξίζει τίποτε καλλίτερα διάβαστε πρωταθλητή ποίο αξιόπιστος είναι από αυτό το τρολ.....
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Εγώ απλά απάντησα στον φίλο που ρωτούσε για το ποια σελίδα το ανέβασε, δεν συμμετείχα στην αρχική συζήτηση. Γι αυτό κι ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εξτρεμοφορ ήταν παπάς που βγήκε από γνωστά κυβερνητικά sites μαζί με το όνομα Γιερεμεγιεφ για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Λίγες μέρες μετά τελικά δεν χρειαζόμασταν ούτε εξτρέμ ούτε φορ.
Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν χρειαζόμαστε κανένα εξτρεμοφορ. Ζίφκοβιτς, Ιβανουσετς και Ντελιας μπορουν να ...
Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν χρειαζόμαστε κανένα εξτρεμοφορ. Ζίφκοβιτς, Ιβανουσετς και Ντελιας μπορουν να ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Βάργκας τον απορρίψαμε το καλοκαίρι για να φέρουμε Γιακουμάκη. Για πρώτος θα ερχόταν.
Ούτε εμένα μου κάθετε καλά ο Γερεμέγεφ, αλλά η σύγκριση με Βάργκας είναι άτοπη.
Ούτε εμένα μου κάθετε καλά ο Γερεμέγεφ, αλλά η σύγκριση με Βάργκας είναι άτοπη.
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις αμεση πληροφόρηση γι αυτό??gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:00 . Το ότι απορρίψαμε τον οποιοδήποτε με αγωνιστικά κριτήρια για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ που δεν έχει τίποτα από αυτά που ζητάει ο Λουτσεσκου το θεωρώ αστείο..
Άλλα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
ΙΣΩςτο δηλωσε για αστείο
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε παίδες ,βαρέθηκα να διαβάζω για παίχτες άλλων ομάδων !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...